Cautare

61455 de rezultate pentru "primarul din tuzla" (8.91 secunde)
La sediul Primariei Municipiului Constanta s-a desfasurat ieri o intalnire intre primari si alti reprezentanti ai autoritatilor publice locale din localitatile Constanta, Navodari, Agigea, Basarabi, Ovidiu, Techirghiol, Eforie, Tuzla, Cumpana, Mihail Kogalniceanu, Lumina, Corbu, Valu lui Traian si Poarta Alba, in vederea constituirii pe baza Legii nr.351/2001 a Zonei Metropolitane Constanta, un areal economic, social si cultural care in situatia in care se va infiinta, va deveni cea de a doua mare aglomerare urbana din Romania, dupa Bucuresti, cu o populatie de aproximativ 450 milioane de persoane.
"In aceste zile facem o analiza a lucrarilor care s-au realizat prin programul SAPARD in perioada 2004-2007, in scopul verificarii modului in care s-au facut acestea, a corespondentei dintre proiect si lucrare si a efectuarii receptiilor la terminarea lucrarilor si a receptiilor finale, care se fac la aproximativ doi ani de la terminarea lucrarilor, pentru a se constata comportarea in exploatare a lucrarilor", a declarat purtatorul de cuvant din cadrul Inspectoratului Judetean de Constructii, inspectorul Radu Damian.
Secretarul de stat din Ministerul Dezvoltarii Regionale Razvan Murgeanu (foto) s-a intalnit, vineri, cu primarii PD-L din judetul Constanta, pentru a discuta cu acestia despre proiectele pe care le au si despre accesarea fondurilor. ... 4 sali de sport (in Lumina, Tuzla, municipiul Constanta si Cumpana).
Cea mai iubita artista din Romania surprinde cu o piesa pe care e imposibil sa nu dansezi! ... De asemenea, Andra a filmat pe superba plaja de la Tuzla, inca nedescoperita de multi turisti, fermecatoare prin salbaticia peisajului.
Liberalii constanteni au celebrat ieri Ziua Mondiala a Mediului, prilej cu care au prezentat si "nucleul dur" al Departamentului Ecologic al PNL, dar si pe Gheorghe Babu, directorul adjunct al Directiei Apelor Dobrogea Litoral, din ce in ce mai vizibil in ultima vreme, in contextul in care sefului sau ii sunt numarate zilele de directorat.
Peste 500 de membri ai Partidului Noua Generatie- Crestin Democrat Constanta, reprezentand aproape jumatate din organizatia judeteana, au trecut sau urmeaza sa treaca la Partidul Conservator, a anuntat ieri fostul lider penegist Anton Mangiurea.
Rozatoarele cu pricina au sapat gropi si galerii pana cand digul de langa localitatea Suditi din judetul Ialomita - de exemplu - a cedat.
In jurul orei 16.20 prin sistemul 112 a fost semnalat faptul ca un elicopter operat de SMURD Constanta s-a prabusit in zona lacului Siutghiol din judetul Constanta. Din primele informatii, elicopterul avea patru persoane la bord, echipajul standard - pilot, copilot, doctor si asistent.
In mod normal, la Kogalniceanu ar fi trebuit sa ramana, dar au fost redirectionati inca din timpul zborului, pe ultima suta de metri, spre aeroportul Tuzla. ... - ORA 17.20 Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului de Interne, a declarat, pentru Adevarul:
Toti cei patru membri ai echipajului au murit Un elicopter SMURD s-a prabusit in lacul Siutghiol din Constanta. ... - ORA 02.30 Scafandrii cauta si la aceasta ora trupul asistentei disparute, insa operatiunea este extrem de dificila din cauza cetii, a intunericului si a frigului deosebit de puternic.
Deputatul PRM Gelil Eserghep isi exprima ingrijorarea in ceea ce priveste situatia din judetul Constanta. ... "La Tuzla, de exemplu, oamenii spuneau ca viceprimarul ar fi fost de vina - dar asta trebuie verificat.
In data de 15.12.2014, ora 16.07 LT (local time), elicopterul SMURD 348 a decolat de la Constanta spre Tuzla urmand procedurile de management a traficului aerian.
Dupa trei luni, baietelul disparut la inceputul lunii mai din satul Viroaga a fost gasit mort.
00 la Caminul Cultural din comuna Albesti, evenimentul “Respecta traditia romaneasca… de Dragobete spune Te iubesc!”.
Reprezentantii PD-L din Consiliul Judetean Constanta s-au tinut, vineri, 15 mai a.
83 agenti economici si-au depus ofertele pentru 85% din sectoarele de plaja scoase la licitatie, care se va desfasura dupa cum urmeaza:
Turismul de pe litoralul romanesc risca sa fie compromis in acest sezon estival, din cauza licitatiilor pentru concesionarea plajelor, care au fost organizate prea tarziu. ... Navodari I, Cordon litoral Eforie Nord - Eforie Sud, Eforie Sud, Tuzla, Olimp I, Cap Aurora si Mangalia.
Totodata, Mistral Voyages mai ofera excursii de o zi pentru degustari de vin la Podgoria Murfatlar (33 euro), o scurta trecere in revista a litoralului bulgaresc (25 euro), o excursie pentru descoperirea celor mai interesante peisaje naturale din Dobrogea (24 euro), o vizita la pescarii dobrogeni (35 euro), o noapte la opera sau balet (12 euro), turul orasului Constanta cu autobuzele supraetajate (5 euro), un alt tur al urbei tomitane, de aceasta data la bordul unui Hunner (44 euro), zboruri de agrement de pe aerodromul Tuzla (71 euro), salturi cu parasuta
Printre acestea, trimiterea a inca zece functionari si diplomati specializati in probleme consulare la Chisinau, cel tarziu la 25 ianuarie, procesarea a circa 600 de cereri de viza, saptamanal, in directia specializata din MAE si detasarea, incepand cu 25 ianuarie, a unui consul cu experienta in Republica Moldova.
Am pus cap la cap datele din toata regiunea si a rezultat urmatorul aspect: ...   Doljul, saltat de Ford Americanii de la Ford promit sa investeasca în fabrica de autoturisme din Craiova 600 de milioane de euro, iar statul român îi mai ajuta cu 143 de milioane de euro.
google-analytics.com