Cautare

61455 de rezultate pentru "primarul din tuzla" (4.63 secunde)
Primarul Dumitru Nicolae a gasit motive pentru a justifica deplasarile in strainatate facute pe bani publici de consilierii locali si angajatii institutiei pe care o conduce.
Orasul Navodari pierde, anual, circa 20 de miliarde de lei vechi, sustine primarul Nicolae Matei (foto).
Primarul Sorin Oprescu prefera varianta cea mai spectaculoasa a inelului median pentru zona de nord a Capitalei. Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat ca "inclin catre varianta trei, cea cu doua tunele subterane pe sub Parcul Herastrau, chiar daca este si cea mai scumpa".
Pe primarul municipiului Botosani l-a binecuvintat Dumnezeu cu trei baieti la care tine ca la ochii din cap. ... Unul din pericole il reprezinta vitezomanii.
Trecerea in revista a proiectelor de hotarire prevazute astazi pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Local a constituit tema conferintei de presa organizata ieri de primarul Iuliu Ilyes.
In 14-15 luni ar putea fi gata cea mai dificila portiune" Sorin Oprescu, primarul Capitalei, a anuntat vineri ca Podul Basarab se va deschide sambata pentru pietoni, iar duminica, de la ora 6:00, se va deschide si traficul rutier.
Primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu, a mers ieri, alaturi de reprezentantii Serviciului Tehnic din cadrul primariei, in zona afectata de inundatiile de acum o luna, in incercarea de a gasi o solutie viabila pentru ca situatia sa nu se repete.
La ultima sedinta a Consiliului Local al Medgidiei, desfasurat anul trecut, consilierul social democrat Nicolae Paun a anuntat retragerea sprijinului politic acordat de catre partid consilierului Victorina Radu si a incercat pentru a treia oara in ultimele luni sa introduca pe ordinea de zi un proiect de hotarare privind excluderea acesteia din consiliului local.
Bugetul Craiovei a fost adoptat fara amendamentele pedelistilor, dupa ce primarul Antonie Solomon a reusit sa atraga de partea lui 6 dintre cei 14 consilieri locali ai PDL Satul sa "joace"
Primarul din Dabuleni il roaga frumos pe domnul presedinte Basescu sa inteleaga ca orasul Dabuleni si locuitorii sai nu merita sa fie batjocoriti pentru ca au facut din orasul lor "patria lubenitelor". Primarul localitatii Dabuleni, Nicolae Dragoi, membru PSD, a depus, astazi, la Cotroceni o petitie.
Primarul Harsovei, Ionel Chirita, sustine ca prin asumarea unei cariere in administratie si-a asumat si "pierderea baneascaā€¯, dar nu pana intr-atat incat sa nu-si primeasca toate drepturile banesti asemeni oricarui salariat, cum ar fi sporul de vechime.
Oboseala face victime chiar si printre oamenii de vaza din judetul Constanta. Asa se face ca primarul comunei Crucea a fost internat cateva zile, din cauza unei probleme neurologice minore, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.
Dupa ani de zile in care primarul din Independenta a avut casa pusa sub sechestru din cauza unei bucati de pamant, procesul aflat pe rolul Judecatoriei Mangalia s-a incheiat favorabil pentru edilul Cristea Gascan (foto).
A doua zi dupa aparitia in presa centrala a informatiei privind flagrantul, primarul s-a infatisat in fata mass-media la obisnuita conferinta de presa.
Sedintele de Consiliu Local din Basarabi au un farmec aparte. Din cate sustine consilierul local PNL Ion Vladoi, proiectele de hotarare sunt aflate de-abia la inceputul sedintei, un aspect nelegal de altfel.
Primarul Navodariului a avut o misiune extrem de grea ieri:
Primarul Radu Mazare a dezvaluit vineri ca procurorii Directiei Nationale Anticoruptie i-au interceptat convorbirile telefonice timp de doua luni si jumatate pentru a afla date compromitatoare despre el, dar nu au descoperit nimic.
Cum insa Calapod refuza sa explice cum a cheltuit banii comunitatii, ii lansam si noi invitatia de a o face, in conditiile in care, de data recenta, primarul "a pus la dispozitia" presei contractul de asfaltare.
In ceea ce priveste noul demers al procurorilor, Mazare l-a calificat drept o incercare a Palatului Cotroceni care prin "slugile de la ANI" incearca sa-l "caute la chilotii din 2003".
Primarul Antonie Solomon, proaspat demis din fruntea PDL Craiova, si viceprimarul Marinica Dinca, desemnat candidatul PDL pentru primaria municipiului, n-au scapat ocazia unui schimb acid de replici in sedinta extraordinara de ieri a consiliului local Sedinta extraordinara de ieri a Consiliului Local Municipal Craiova ar fi fost una banala, daca la prezidiu nu s-ar fi asezat cei doi potentiali adversari la Primaria Craiova:
google-analytics.com