Sorin Oprescu a declarat in fata calarasenilor ca se simte pregatit sa intre in lupta si a precizat ca mai este putin timp pana cand va anunta decizia finala privind intrarea in cursa prezidentiala.
Primarul general Sorin Oprescu a participat la sarbatoarea Zilelor Calarasiului, eveniment la care a fost invitat de primarul municipiului Calarasi Dragu Nicolae si unde a primit cheia orasului.
Intrebat cand isi va anunta decizia finala referitoare la intrarea in cursa electorala pentru functia de presedinte, Sorin Oprescu a refuzat sa dea o data exacta, aratand ca se simte pregatit sa intre "in lupta" si ca "mai este putin timp" pana cand va anunta "decizia finala".
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu a precizat ca, deocamdata, nu se afla in campanie electorala si ca a venit in localitate la invitatia edilului pentru a semna in Cartea de onoare a Primariei si a primi cheia orasului Calarasi.
"Pentru mine conteaza foarte mult ca am primit cheia, precum si prietenia si respectul reciproc care, cred eu, ca trebuie impartasit intre comunitatile Romaniei si celelalte comunitati prietene. Trecem cu totii printr-o perioada mai dificila si nu o sa va aduc aminte de acest lucru pentru ca simtiti in fiecare zi. Continui sa cred ca numai impreuna putem, incercand sa ne sprijinim unii pe ceilalti, sa depasim momentele acestea zapacitoare din punct de vedere economic", a afirmat primarul Capitalei.
Intrebat daca se afla in campanie electorala, Oprescu a spus ca "nu inca".
"Raspunsul meu este clar si sigur. Nu sunt in campanie electorala inca", a precizat edilul general al Capitalei.
Dupa ceremonia din sala de festivitati a Primariei, edilul sef al Capitalei s-a intalnit cu 150 de familii de pensionari care sarbatoresc nunta de aur, adica 50 de ani de casnicie. Reuniunea a avut loc in Sala Teatrului din Calarasi, Sorin Oprescu aducand de la Bucuresti mai multe torturi pentru sarbatoriti.
Sorin Oprescu a aratat, la jumatatea lunii septembrie ca va anunta decizia pe care a luat-o privind intrarea in cursa electorala pentru functia de presedinte al Romaniei la sfarsitul lunii.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, se preocupa de electoratul din tara, el a demarat o campanie de deplasari in toate judetele tarii. Pretextul: infratirea comunitatilor locale. El a participat la sarbatoarea Zilelor Calarasiului, prilej cu care a primit cheia orasului, la sediul Primariei Calarasi si s-a intalnit cu 150 de familii de pensionari care si-au sarbatorit Nunta de Aur in Sala Teatrului Municipal din Calarasi. Sorin le-a daruit pensionarilor cate o felie de tort. Evident, un dar simbolic.