Cautare

61455 de rezultate pentru "primarul din tuzla" (5.58 secunde)
Organizatia PLD Bihor nu este inca decisa daca il va ataca sau nu in instanta pe primarul din comuna Varciorog, Cociuba Vasile, chiar daca intr-un comunicat trimis marti pe adresa redactiei, se arata ca urmeaza a-l actiona in instanta pe primarul liberal.
Reprezentantul Organizatiei Municipale a Partidului Democrat Liberal, Cosmin Paun, este nemultumit de modul in care Primaria si primarul Dumitru Nicolae i-au instruit pe presedintii sectiilor de votare.
Cel putin asta a promis primarul. ... Primarul a explicat ca nu-i mai poate lasa pe afaceristi sa-si bata joc de banii contribuabilor si se va ocupa serios, dar abia de acum incolo, de societatile neserioase. ... Urmatoarele licitatii vor fi organizate pe acest principiu", a promis inca o data primarul.
“Noi lucram la acest proiect din luna decembrie a anului 2005.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
In perioada 2004 - 2007 a castigat licitatiile salubrizare in Costinesti, 23 August, Portul Constanta si Tuzla.
Potrivit comisarului sef al Garzii Financiare Constanta, Cristian Radu, prin actiunea din perioada minivacantei de 1 Mai s-a verificat respectarea legii referitoare la dotarea si utilizarea casei de marcat de catre cluburile de pe litoral.
Institutie din care, printre aletele, la finalul discutiilor, majoritatea agentilor economici au iesit injurand si blestemand sistemul, Ministerul Mediului si - onor - Ionel Manafu. Un numar de 83 de agenti economici au depus dosare pentru 28 din cele 33 de sectoare de plaja.
Cei care anul acesta planuiesc sa mearga la mare îsi pot cumpara locuinte la preturi identice cu cele din Craiova.
Cei care anul acesta planuiesc sa mearga la mare îsi pot cumpara locuinte la preturi identice cu cele din Craiova.
Cei care anul acesta planuiesc sa mearga la mare îsi pot cumpara locuinte la preturi identice cu cele din Craiova.
Cu toate acestea insa, aproape un sfert din Litoral nu a prezentat nici un fel de interes la ultima licitatie de inchiriere a plajelor. ... Pentru 22% din intreaga suprafata de plaja de pe Litoral nu a licitat nimeni. "Dupa cele doua licitatii, am inchiriat 78% din plaja.
Potrivit declaratiilor directorului Oficiului Judetean de Cadastru si Publicitate Imobiliara, Stere Sponte, aceasta situatie putea fi evitata, daca autoritatile locale din Sacele ar fi informat administratia locala din Corbu cu privire la intentia de a despagubi cetatenii si daca s-ar fi negociat o intelegere in acest sens "De fapt, respectiva zona din grindul Chituc pentru care sunt in conflict localitatile Corbu si Sacele, apartine de Corbu, mai exact de localitatea Vadu, care face parte din comuna Corbu.
Primele preocupari in domeniul arheologiei subacvatice desfasurate pe litoralul romanesc al Marii Negre au inceput odata cu activitatea de pionerat a comandorului Constantin Scarlat (1935 - 2006), care studiaza si carteaza vestigiile submerse din apele romane.
Ploile din ultimele zile au distrus case, au curmat vieti omenesti, au sfaramat vise. A trecut o zi, doua… apele sunt tot acolo, autoritatile inca mediteaza cum ar fi mai nimerit sa intervina pentru a scoate apa din localitati precum Tuzla sau Costinesti.
Toate voturile valabil exprimate in cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, in cele 31 de circumscriptii electorale din judetul Constanta au fost numarate, ieri, de specialistii din cadrul Directiei de Statistica si de reprezentantii Biroului Electoral Judetean Constanta, iar la finalul calculelor facute, au fost desemnati si castigatorii.
Astazi este ultima zi in care producatorii agricoli din tara mai pot solicita Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura (APIA), ajutoarele agricole in bonuri valorice, potrivit Ordonantei 65/2006.
Din aceasta locatie vor fi supravegheate statiunile Mamaia si Navodari. ... Din aceasta locatie vor fi supravegheate statiunile: ... Din aceasta locatie vor fi supravegheate statiunile: Costinesti, Eforie Nord, Eforie Sud, Tuzla, 23 August si Techirghiol.
Pentru liderii organizatiei judetene Constanta a Partidului Democrat- Liberal este aproape o certitudine faptul ca vor castiga primariile din orasele Ovidiu, respectiv Eforie.
pentru colegiul 1 (care cuprinde colegiile 1 si 2 pentru Camera Deputatilor, respectiv Navodari, Mihai Viteazu, Lumina, Medgidia, Topalu, Ghindaresti etc.) va candida Ioan Toanchina, iar contracandidatul sau din partea PNL va fi, pe acest colegiu, senatorul Puiu Hasotti;
google-analytics.com