Cautare

2581 de rezultate pentru "primaria campina" (4.03 secunde)
Mai mult, sotii Decu acuza Primaria Medgidia de faptul ca "acorda terenuri doar celor care platesc anumite sume de bani pentru achizitionarea lor". ... Dumitru Moinescu nici nu cunoaste problema De cealalta parte, Primaria Medgidia nici nu cunoaste acest caz si spune ca nu exista o astfel de solicitare.
Primaria Carcea cere in instanta ca Ford Romania sa fie inregistrata pe teritoriul administrativ al comunei si nu pe cel al Craiovei.
Primaria se pregateste sa cumpere baza sportiva Constructorul, de peste sapte hectare, de la o batrana de 83 de ani, motivand ca vrea sa extinda parcul. ... Afacerea pe care o pune la cale Primaria Craiova ridica mari semne de intrebare.
Se numara pe degetele de la o mana casele vandute de Primaria Craiova anul acesta, chiar si la jumatate de pret. ... In goana dupa atragerea impozitelor catre buget, primaria executa silit aproape orice datornic. ... In plus, primaria cheltuieste destul de mult pentru a scoate la licitatie un imobil.
Imensul pavilion expozitional va costa 80 de milioane de lei, din care Primaria Craiova trebuie sa aloce 50 de milioane.
Pasajul Razoare, desi o prioritate pentru traficul Capitalei si pentru locuitorii din zona, n-a reprezentat o prioritate pentru Primaria Capitalei, care a pus in primul plan alte proiecte de infrastructura in ultimii 5 ani.
de la Primaria Parisului, la presedintia Frantei.
Liderul PNDC a afirmat ca cea mai mare dezamagire o reprezinta pierderea alegerilor pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Prahova, functie castigata de reprezentantul PSD, Mircea Cosma, si pierderea alegerilor pentru Primaria Campina.
au criticat luni seara intr-o sedinta a Consiliului National de Conducere, modalitatea prin care Ludovic Orban isi promoveaza candidatura sa la Primaria Capitalei, sustin surse democrate.
acesta a pierdut fara drept de apel Primaria Medgidia si in mod normal ar trebui sa ocupe functia de consilier judetean. ... Victor Manea (fost consilier judetean, candidat la Primaria Constanta), Constantin Matei (directorul general al APC Constanta) si Ovidiu Cupsa (directorul general al Administratiei Canalelor Navigabile).
"Primaria Pestisani mai are de virat firmei Tech Safety suma de 2,4 milioane de lei. ... Lucrari pe bani publici si la Motru Firma omului de afaceri deruleaza in prezent un contract si cu Primaria Motru.
Primaria Eforie de ce nu a intervenit?
Dupa inchiderea Exploatarii Miniere Sarmasag, Primaria din localitate are de tras dupa sine o "gaura" bugetara in valoare de circa 200 milioane de lei lunar. Asta se explica prin disponibilizarea celor circa 400 de mineri, de pe urma salariilor carora, Primaria incasa un impozit pe venit.
Chiar daca a declarat razboi craterelor din asfalt, primaria ar putea ramane doar cu intentiile din cauza fondurilor insuficiente si a interventiilor in carosabil ale Distrigaz si Electrica. ... Ca sa aline durerea soferilor, Primaria Craiova a demarat o ampla actiune de plombare a gropilor si de acoperire a craterelor.
Primaria Craiova si SC Electrica SA Oltenia, sucursala Craiova, au intrat in aceasta luna intr-o noua disputa privind proprietatea punctelor de aprindere ale sistemului de iluminat public.
In plus, primaria vrea sa interzica oprirea oricarui vehicul in unele perimetre, considerate cu statut special, si are de gand sa aplice amenzi usturatoare pentru orice abatere de la noile reguli.
Spumegand de furie ca acestia au scos la iveala in ultimele zile tot felul de nereguli, tolerate de el, Solomon a decis sa le restrictioneze accesul in Primaria Craiova.
Deoarece beneficiarul lucrarii, Regia Autonoma de Apa Craiova, nu are banii necesari pentru plata descarcarii de sarcini a terenului cu pricina, primaria incearca sa negocieze cu arheologii.
Primaria Craiova este pe cale sa se impace cu patronul SC Cronos, Mohamed Al Orfahli. ... Negocierile dintre reprezentantii SC Cronos Impex si Primaria Craiova se apropie de final.
"Primaria a refuzat prelungirea contractului, fara nici un temei, iar acum vine sa darame constructia in baza unui act pentru care urmeaza sa ne judecam.
google-analytics.com