Cautare

2437 de rezultate pentru "pret ser reparator cu extract de melc" (7.97 secunde)
La standul Fagurele Cu Miere.ro din cadrul targului de la MTR puteti gasi produse apicole exceptionale. Amestecurile apicole de la Fagurele Cu Miere sunt cele mai cautate, pentru ca sunt bune pentru imunitate si sunt indicate si copiilor, nu numai adultilor.
Este un produs facut de noi dintr-o necesitate in prima faza. ... Ciocolata noastra este indulcita cu extract de stevia, cu green sugar si cu zahar de cocos.
Comisia de licitatii din cadrul prefecturii a refuzat sa depuna in instanta dosarul complet de achizitie publica a buletinelor de vot, de teama ca nu cumva judecatorii sa observe masinatiunile prin care Mititelu a fost declarat cistigator Sectia Comerciala si de Contencios Administrativ a Tribunalului Dolj a comunicat ieri Prefecturii Dolj hotarirea judecatoreasca prin care a fost declarata nelegala licitatia pentru tiparirea buletinelor de vot necesare pentru alegerile parlamentare si prezidentiale din toamna anului trecut.
UE impune statului roman un pret de achizitie de 101,31 euro pe tona de grau, sub nivelul actual al pietei. Mare parte din productie se vinde ca furaj, cu 2.000 - 2.500 de lei vechi pe kilogram.
Primaria Craiova a cumparat pentru amenajarea spatiilor verzi din oras 22.000 mp de gazon-rulou, la un pret de 2 euro/mp. Aranjamentele florale din centru, de pe marile artere si din Parcul "Nicolae Romanescu" au inghitit 5,6 milioane de lei din bugetul local.
Guvernul s-a angajat in ultimele discutii cu FMI sa elimine subventia la energia termica in perioada imediata astfel ca factura populatiei pentru incalzire si apa calda ar putea creste cu pana la 60% pana la finele anului, in functie de capacitatea primarilor de a acoperi diferenta din surse proprii.
Pentru ca vanzarile scad, comerciantii de electrocasnice incearca sa gaseasca tot felul de solutii pentru a nu-si pierde din clienti. Anul acesta, magazinele care vand electrocasnice in rate se asteapta la vanzari mai mici cu pana la 15%.
Desi anul acesta preturile serviciilor turistice sunt cu aproximativ 10% mai mari ca anul trecut, romanii se inghesuie deja sa-si cumpere vacante de Sarbatori si pentru sezonul estival.
Majorarile de preturi au fost determinate direct de inundatii, care au stricat culturile pe sute de mii de hectare, dar si pentru ca se speculeaza deja criza de pe piata a acestor alimente.
Comisia de privatizare a BCR a hotarit prelungirea termenului de depunere a ofertelor finale angajante pentru preluarea pachetului majoritar la Banca Comerciala Romana, pina la data de 17 octombrie 2005, potrivit unui comunicat al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Bancare (AVAS).
„In vederea sustinerii programului de guvernare si pentru corelarea unor dispozitii din legislatia fiscala, se impune adoptarea in regim de urgenta a prezentului act normativ.“ Asa incepe ultima varianta din 16 noiembrie 2005 a proiectului de ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea Legii nr.
In jur de 60 de persoane au fost pe partii, cei mai multi fiind proprietarii cabanelor si salvamontistii, care au si deschis sezonul de schi. ... „In Parang, stratul de zapada are 20 de centimetri.
Presedintele Traian Basescu a reluat ieri ideea grupurilor de interese din jurul Ministerului Economiei si Comertului (MEC), amintind ca s-a pronuntat asupra acestui subiect in vara anului trecut, pentru ca in prezent sa se constate ca Romania plateste cel mai mare pret pentru gazele naturale.
Presedintele Traian Basescu, prezent ieri la bilantul pe 2005 al activitatii IGP, le-a atras atentia politistilor asupra activitatii tot mai intense a grupurilor de interese.
Ministrul Economiei si Comertului, Codrut ßeres, a declarat ieri ca nu i se pare normal ca societatea Electrica sa achizitioneze energie la un pret cu o treime mai mare decat pretul platit de firmele private.
Desi au trecut doar doua luni de la scumpirea tigarilor, incepand de saptamana asta craiovenii vor scoate din buzunar vreo 4.000 de lei vechi mai mult pentru fiecare pachet de tigari. In week-end, craiovenii si-au putut insa face provizii, deoarece tigarile s-au vandut la vechiul pret.
Din septembrie, vom plati pentru o paine de numai 300 de grame cu 1.000 de lei in plus. Reprezentantii Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania sustin chiar ca scumpirea va avea loc peste numai 30 de zile.
Primaria Galati a transmis Guvernului ca vrea un pret mai mic la gigacalorie si actul de proprietate asupra societatii Electrocentrale.
Desi contractarea unui credit imobiliar poate parea prea costisitoare pentru unii craioveni (mai ales ca implica si costuri de dobanda si comisioane), specialistii din domeniul imobiliar din Craiova sustin ca, in contextul actual al pietei, investitia intr-un imobil este mult mai avantajoasa decat inchirierea sa.
Aceasta crestere se va reflecta si in pretul cafelei de pe rafturile romanesti, potrivit unor reprezentanti din domeniu. Iar reducerea accizelor cu 10% din ianuarie, prevazuta in noul Cod Fiscal, va compensa doar intr-o mica masura scumpirea cafelei.
google-analytics.com