Cautare

2437 de rezultate pentru "pret ser reparator cu extract de melc" (4.43 secunde)
• Ardei iute Ardeiul iute este de fapt o pastaie-fruct de la planta capsicum annum ce apartine familiei solanaceae. Exista peste 140 de soiuri de ardei iute si cele mai multe dintre ele cresc in Mexic.
Raguseala, senzata de disconfort la nivelul gatului, tusea uscata si iritativa sunt printre cele mai frecvente suferinte cu care ne confruntam in sezonul rece. Vestea buna este ca acestea pot fi calmate rapid si eficient cu ajutorul unei plante legendare:
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro), va recomanda cateva remedii in cazul anemiei hipocrome microcitare. "Cea mai frecventa cauza a anemiei hipocrome microcitare este insuficienta de fier.
Maria si Dan Capitanu de la Fagurele Cu Miere.ro sunt prezenti cu un stand in cadrul targului Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu.
American Crew, un brand de referinta cand vorbim de ingrijirea barbatului modern, a fost lansat recent si in Romania prin Topline.
Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania (APC Romania) a analizat 28 de sortimente de bauturi racoritoare fara zahar. 93% dintre produsele analizate sunt carbogazoase, fapt ce arata obiceiul de consum al romanilor, orientat spre bauturi nealcoolice acidulate.
Mancatorii de usturoi sunt protejati de ateroscleroza, de unele gastroenterite si candidoze (Autoare: ... Un supliment extras din cateii de usturoi poate impiedica formarea de placi pe artere si astfel sa stopeze evolutia bolilor cardiovasculare.
Asociatia Pro Consumatori (APC) a achizitionat din marile structuri comerciale (hipermarketuri/supermarketuri) 25 de tipuri de mititei, in vederea realizarii unui studiu referitor la continutul acestor produse traditionale la potentialele lor efecte asupra sanatatii.
Clar, sarbatorile de Craciun sunt despre traditii. Despre mancaruri traditionale, chiar cu pretul unei indigestii neplacute. Cum ar fi insa daca am incerca sa temperam sau macar sa alternam sarmalele cu retete delicioase dar sanatoase, concepute cu produse de cea mai buna calitate?
La finalul lunii noiembrie 2016, a avut loc la Bucuresti simpozionul cu tema De la simptom la boala organizat de Vedra International Romania sub egida Vedra Balkanik Forum.
Suplimentul alimentar Somn usor de la Hofigal contine: pulbere de radacina de valeriana, pulbere din partea aeriana de passiflora, floare de levantica, extract de radacina de lemn dulce si excipienti.
Dan Capitanu, cel care conduce aceasta afacere, alaturi de sotia sa, Maria, ne asigura de faptul ca magazinul online al sau si al sotiei, de miere si produse apicole, ofera: - diverse sorturi de miere naturala:
Italianul Gianluca Mech a fost prezent recent la Bucuresti, pentru a-si promova produsele de slabit si Dieta Tisanoreica 2. Acesta s-a intalnit cu Patrizia Paglieri, la Farmacia Coltea.
Atat la barbati, cat si la femei, pierderea podoabei capilare se intalneste foarte des, iar specialistii DHI Global Medical Group, clinica internationala specializata in implantul de par, au creat sampoane si lotiuni speciale pentru a trata si preveni caderea parului.
Change your life for the good si bucura-te de o bautura echilibrata ce te va transforma into a living legend! Vitamin Well, liderul european al bauturilor premium cu vitamine este acum si in Romania!
cele mai noi date In timp ce foarte putine persoane considera ca ar putea exista o legatura intre alimentatie si fertilitate, ultimele studii arata ca persoanelor care sufera de infertilitate le lipsesc nutrienti importanti din alimentatie.
De la Wikipedia, enciclopedia libera Cacao este denumirea semintelor produse de arborele de cacao (Theobroma cacao) care dupa uscare se macina sub forma de pulbere. Cacaua este un produs de export important a numeroase tari in curs de dezvoltare. Cacao este materia prima principala pentru obtinerea de ciocolata.
Scapa de raceala si de sinusurile inflamate in doar 24 de ore! ... Mirabela Vlad) In sezonul rece, multe persoane se confrunta cu probleme ale sinusurilor si cu inflamatie a gatului.
Este ideal ca produsele pe care le folosim sa contina plante cu o actiune benefica asupra pielii, care o hranesc delicat, dar profund.
Dan Capitanu de la Fagurele cu miere este prezent zilele astea la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... miere de salcam, miere de rapita, miere de mai, polen crud, dar si sortimente de miere de anul trecut.
google-analytics.com