Cautare

2437 de rezultate pentru "pret ser reparator cu extract de melc" (2.68 secunde)
Simona Petre participa frecvent la targurile organizate de Asociatia Colectionarilor si Anticarilor din Bucuresti, in curtea Palatului Sutu. "Am adus obiecte facute de mine:
Rosales, mai multe presupuse intalniri, din anul 1989, cu "umanoizi". Adaugam la acestea inca un numar de cazuri, raportate din tari din zona noastra geografica. O prima intamplare pleaca de la o relatare a lui Valeri Kostadinov.
Sorina Ionasc) Jocul de-a negocierea si rostitul numerelor de senatori ca la loto iese frumos.
Romania urmareste cresterea medie a productivitatii intreprinderilor romanesti cu circa 5,5% anual, permitind ca in 2015 Romania sa atinga un nivel de 55% din media UE, potrivit Planului National de Dezvoltare (PND).
Retrocedarile de teren în baza Legilor fondului funciar nu sunt în graficul anuntat de fostii prefecti de Dolj.
Mai intai nemti de la Mercedes, apoi austriecii de la Voestalpine. ... "Nota de plata" se apropie de 10 miliarde euro.Sute de potentali investitori, unii dintre ei de marime medie, dar si gigant ai economiei mondiale ocolesc an de an Romania din cauza starii proaste a infrastructurii.
Pas de melc: inca 21 de km de autostrada spre mare Persoanele care merg pe litoralul Marii Negre, pot evita aglomeratia din Constanta, intrucat vineria fost deschisa circulatia, cate o banda pe fiecare sens, pe o lungime de inca 21 km de autostrada.
Ford incepe anul cu o productie de 60 de masini in ianuarie. ... vor fi expuse la Salonul Auto de la Geneva in luna martie. De asemenea, toate prototipurile Ford B-Max realizate la Craiova au trecut de testele din Germania.
Cristina Barbos a participat la targul de cristale de la Muzeul National de Geologie impreuna cu fiica sa, Cristina Annelise.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa anunta prelungirea expozitiei temporare de paianjeni si scorpioni vii "Tesaturi periculoase", pana pe data de 13 septembrie 2015.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita sa explorati o noua expozitie temporara inedita cu exponate vii, dar si cu piese de o valoare inestimabila din colecțiile muzeului, in perioada 1 Februarie - 18 Iunie 2017.
In campania "Invata sa daruiesti", copiii de la Gradinita Bambi si Scoala Step by Step au strans 6.500 de lei pentru Asociatia Invingem Autismul.
Primarul general Sorin Oprescu, la emisiunea Dupa 20 de ani. Edilul a vorbit despre gropi, strazi si casele care se pot darama Primarul general Sorin Oprescu a fost invitat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica la Pro TV si ProTV News, de la ora 10.00.
Lucian Avramescu) Cu niciunul din cei doi politicieni de mai sus n-am avut onoarea sau ghinionul sa dau nas in nas. Convocat in Parlament sa dea raportul, de stapanul sau, fiindca PSD l-a uns, premierul a raportat ce-a facut. ... Asta cu patriotismul m-a dat gata.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si Uninvented Kids ii invita pe copii la o noua intalnire cu Dodi si Roni sambata, pe 18 februarie, de la ora 11.00 la Muzeu.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita in perioada 6 februarie - 1 mai 2018 sa studiati comportamentul unora dintre cele mai temute specii veninoase din lumea animala, unele dintre acestea regasindu-se in clasamentul celor mai veninoase animale din lume.
Muzeul Antipa va invita, in perioada 14 - 24 februarie 2018, la expozitia 10 ZILE DE IUBIRE Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita sa vizitati expozitia 10 ZILE DE IUBIRE, care va fi expusa in perioada 14 - 24 februarie 2018 la Muzeu!
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa ii invita pe copii la prima intalnire din acest an cu temerarii exploratori Dodi si Roni, care va avea loc sambata, 24 februarie 2018, de la ora 11:00!
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita sa participati la conferinta Palatele familiei regale - istorie, eleganta si fast, care va avea loc sambata, 24 februarie 2018 de la ora 18:00 si va fi sustinuta de catre Dr.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa ii invita pe copii sambata, 17 martie 2018 de la ora 11:00, la o noua intalnire cu Dodi, Roni si trei prieteni simpatici: dragalasa veverita, maiestuosul cocos de munte si gingasa caprioara.
google-analytics.com