Cautare

2437 de rezultate pentru "pret ser reparator cu extract de melc" (3.04 secunde)
• Alternative la politicile economice si sociale promovate de actuala guvernare existau. ... a spune ca tu detii adevarul absolut, ca nu exista decat o singura solutie, este semn de rupere de realitate. Autosuficienta nu e, niciodata, de bun augur.
Dieta cu patrunjel: Slabesti 4-5 kilograme in cateva zile Patrunjelul, unul dintre cele mai cunoscute ingrediente alimentare, este folosit, de multe ori ca ornament, ignorandu-se beneificiile acestei plante pentru santatate.
De ce iesim din relatii? V-ati gandit vreodata de ce ati ales sa fiti intr-o relatie?
La trei zile de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, piata imobiliara din Craiova este inca stabila, ramanand neschimbata fata de saptamanile trecute. Specialistii sunt de parere ca sensul in care va evolua piata imobiliara va fi vizibil abia dupa jumatatea lunii.
Desi pare incredibil, pentru a putea sa-si vanda locuintele, in ultimul an, unii proprietari au fost dispusi sa negocieze scaderi de pret de pana la 50%. Situatia nu poate fi generalizata, unii craioveni nefiind dispusi sa lase din pret nici macar un leu.
Mecanismul proiectului pilot "Cel mai mic pret garantat", lansat in aceasta toamna in toate magazinele Deichmann din Romania este simplu:
Lista reducerilor si a celor mai bune oferte din magazine Oficial, startul sezonului de reduceri, primul din acest an, se va da pe 15 ianuarie, insa marii retaileri de imbracaminte, incaltaminte sau accesorii ofera in aceasta perioada promotii de pana la 60% pentru o parte dintre produsele care au ramas pe stoc dupa sarbatori.
Vanatorii de alimente expirate Preturile lunii aprilie 2011 pentru romanii ingeniosi:
Cantitatea de griu este suficienta, dar o buna parte este depozitata in silozuri neautorizate, de unde nu se poate prelua pentru procesare.
Directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Craiova, Stefan Stoica, a facut o radiografie a drumurilor nationale din Oltenia. Acesta a precizat intr-un interviu acordat GdS ce drumuri vor intra in reabilitare si cat de repede se va finaliza Centura de Sud a Craiovei.
Consiliul pe produs vrea sa introduca un pret de referinta al laptelui, a declarat ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur. Pentru stabilirea unui astfel de pret trebuie sa se ajunga la un acord intre producatori, procesatori si reprezentanti ai Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR).
Cu toate ca au pus anumite conditii, presedintele Comisiei Europene si comisarul european pentru extindere au confirmat saptamana aceasta, in fata europarlamentarilor, aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, pe 1 ianuarie 2007. Romanii ar trebui sa fie pregatiti pentru o serie de schimbari, care nu vor ocoli nici domeniul imobiliar.
Lansarea oficiala a sezonului de soldari nu a ramas fara urmari. Craiovenii s-au inarmat ieri cu portofele si au dat buzna in magazinele care au anuntat ieftiniri serioase.
Dupa ce ani buni, intr-un entuziasm necenzurat, jucatorii din piata imobiliara din Craiova au supraevaluat proprietatile si le-au marit preturile cat au putut de mult, in ultima jumatate de an, situatia s-a schimbat radical.
Daca Agentia Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) nu modifica pretul pe megawatt la Complexul Energetic Rovinari (CE), anul acesta, unitatea ar putea avea pierderi de 68 de milioane de lei.
Luni seara au ajuns la Bucuresti patinatorii de la The Imperial Ice Stars, urmand ca miercuri sa ii incante pe romani cu doua reprezentatii din spectacolul "LACUL LEBEDELOR" pe gheata. Cele doua reprezentatii vor avea loc la Bucuresti de la ora 16.00 repectiv 20.00.
Desi marii campioni la patinaj artistic din intreaga lume reuniti sub cupola - The Imperial Ice Stars nu au aterizat inca la Bucuresti, biletele pentru reprezentatia spectacolului "Lacul Lebedelor" pe gheata de la ora 20.00 au fost deja epuizate!
Luna iunie aduce in salile Palatului Cesianu-Racovita un mix cultural inedit ce ofera publicului bucurestean ocazia de a evada din cotidian intr-un loc al placerilor vizuale si intelectuale.
Afla cum si cand se face corect testul de sarcina, care sunt cele mai folosite marci din Romania si cat costa fiecare! ... - Este relevant din a saptea zi de conceptie. - Se gaseste sub forma de banda (strip). - Pret: ... Surecheck - Exactitate de 99%.
Desi cei mai multi dintre consilieri detin actiuni la firme profitabile, mai sunt si alesi care s-au multumit cu slujbe in sistemul de invatamant sau in cel sanitar.
google-analytics.com