Cautare

2437 de rezultate pentru "pret ser reparator cu extract de melc" (2.60 secunde)
Senatorul PSD Rodica Stanoiu ar putea pierde sprijinul conducerii partidului pentru functia de presedinte al Comisiei de cercetare a abuzurilor, combaterea coruptiei si petitii din Senat, au declarat surse din PSD.
De acum inainte, primarii nu mai au voie sa foloseasca posta pentru corespondenta cu prefectura, ci doar e-mail-ul.
Din fericire, domnul Blaga numara corect, ii iese matematica Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca grupurile PSD si PNL din Senat ser vor intruni marti, in prezenta sa si a liderului PNL Crin Antonescu, pentru a constata si in mod oficial "reluarea majoritatii" in aceasta Camera legislativa.
Marti vom constata si oficial reluarea majoritatii la Senat si vom stabili strategia USL Presedintele PSD, Victor Ponta, a precizat ca grupurile PSD si PNL din Senat ser vor intruni marti, in prezenta sa si a liderului PNL Crin Antonescu, pentru a constata si in mod oficial "reluarea majoritatii" in aceasta Camera legislativa, informeaza Mediafax.Marti, vom avea intalnirea cu grupurile comune de la Senat pentru a constata si in mod oficial reluarea majoritatii in cadrul Senatului si pentru a stabili strategia USL in fata acestei noi situatii in cadrul Senatului.
Pe piata romaneasca de leasing, o companie a prelungit deja perioada de finantare a contractelor de la cinci la sapte ani pentru orice marca de masina.
Asociatia de transport aerian international (IATA) contesta plafonul de emisii de CO2 calculat de Comisia Europeana (CE), ce ar trebui sa fie aplicat sectorului din 2012, ca urmare a sumei mari pe care firmele aeriene ar trebui sa o dea anual ca sa cumpere cotele aferente, Les Echos.
Recent,la Palatul Noblesse, intr-un cadru elegant si sofisticat, a avut loc lansarea oficiala a Bonilash - ser revolutionar pentru gene lungi si dese.
Exista 3 grupe mari de otite, corespunzand localizarii inflamatiei: ... cavitatea timpanica este o camaruta mica, situata in spatele timpanului, in mod normal plina cu aer. In otita aceasta se umple cu lichid (ser, mucozitati sau puroi). ... O alta cauza o reprezinta uzul betisoarelor de ureche, care ar trebui evitate.
Unele dintre cele mai agresive vietuitoare in conditii de canicula si care ataca fara a fi provocate sunt serpii.
Doi americani contaminati cu virusul Ebola au acceptat testarea unui vaccin Un vaccin experimental contra virusului Ebola la om este pregatit pentru testare, au anuntat cercetatorii americani. Dar sunt cercetatori care sunt nelinistiti de graba de a fi omologat acest vaccin.
Ebola bate cifrele OMS In Spania, un pacient suspect de infectare cu virusul ucigas asteapta rezultatele analizelor pentru clarificarea diagnosticului Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) avertizeaza ca nu toate cazurile de Ebola sunt declarate, existand teama ca epidemia va fi greu de tinut sub control, cu consecinte majore, in special economice, in tarile sarace.
Salmoneloza (infectia cu Salmonella) Cauze / transmiterea infectiei cu Salmonella Oamenii se infecteaza cel mai frecvent din alimente si apa contaminate. Perioada de incubatie variaza intre cateva ore si 2 zile. De obicei, salmonelozele sunt cauzate de consumul de carne, oua sau produse din oua, crude (ex.
Asa cum mainile trebuie hidratate si ingrijite, astfel incat sa nu imbatraneasca prematur, la fel si unghiile trebuie sa fie mereu sanatoase si puse in evidenta printr-o manichiura delicata cu orice ocazie. Ce faci, insa, cand acestea isi pierd rezistenta si aspectul sanatos din cauza produselor speciale de curatare?
Gloria Excelsis participa in acest week-end cu produse de beauty la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr.
- Par­inte, cu durere obser­vam ca Roma­nia nu mai are put­erea si val­oarea de alta­data, pen­tru ca ea nu face decat sa exe­cute ordinele mar­ilor put­eri ce con­duc intreaga omenire, fara sa se mai opuna catusi de putin si se accepta niste masuri impotriva Romaniei, in defavoarea noas­tra, atat mate­r­ial cat si spir­i­tual.
Patriarhul a raspuns intrebarilor jurnalistilor: ,,Sigur, m-am vaccinat, gata!", a spus acesta, care nu a vrut sa precizeze cu ce ser.
Un barbat de 70 de ani din judetul Buzau s-a imbolnavit pentru a treia oara, in mai putin de sase luni, de COVID-19. Barbatul este vaccinat cu doua doze de ser anti Covid si este internat acum in Sectia Boli Infectioase a Spitalului Judetean Buzau.
Listele de asteptare pentru vaccinul anti-HPV cresc pe zi ce trece dar dozele de ser sunt insuficiente. In ciuda promisiunilor Ministerului sanatatii ultima achizitie a avut loc acum sase luni de zile.
Si inca unul cu lucruri mult mai grave care se petrec la case mai mari: minstere, primarii, banci, scoli, muzee, biserici cu fimari yoga, betii monstruoase, deseori pe bani publici.
42, in incinta Institutului de Cercetare - Dezvoltare pentru Apicultura S.A. ... - Avem 90 de expozanti si in general sunt ceva mai multi producatori apicoli. Sunt aproape 50 de producatori si restul, de 40%, sunt producatori si comercianti de echipamente apicole.
google-analytics.com