Cautare

2437 de rezultate pentru "pret ser reparator cu extract de melc" (2.58 secunde)
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, va recomanda cateva remedii in cazul intarzierii menstruatiei. ... psiho-emotionale, hormonale, infectioase, schimbarea stilului de alimentatie sau viata, variatii presionale si climatice aparute in timp scurt, instalarea menopauzei fiziologice. In prima etapa se poate apela la tratament de echilibrare.
Termenul "ser-adevar" se refera la o serie de pastile care modifica functia cerebrala. Acest medicament te face incapabil sa minti, sustin oamenii de stiinta. Ser-adevar incetineste viteza cu care corpul tau emite mesaje din maduva catre creier.
Crescatorii de melci au decis sa se uneasca pentru a construi o fabrica de preparate si semipreparate din carne de melc, anunta Mediafax. Producatorii vor aloca circa doua milioane de euro pentru deschiderea acestei fabrici.
Ce ne separa de Ziua Unirii. ... "mitici", "sarme" si "prazari" In urma cu 154 de ani, la 24 ianuarie 1859, Moldova se unea cu Tara Romaneasca, Transilvania alaturandu-se 6 decenii mai tarziu.
In cadrul targului Piata taraneasca de la MTR, cei de la Natural Bucovinean au participat cu un stand cu produse cosmetice preparate din miere de albine.
Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor au efectuat, alaturi de colegii lor din tara, in perioada 1-15 martie, o actiune tematica de control preventiv cu privire la respectarea prevederilor legale privind protectia consumatorilor in cadrul vanzarilor de soldare.
Preturile mari din piata imobiliara determina, comparativ cu anul trecut, un comportament total diferit al persoanelor implicate în tranzactiile imobiliare.
Preturile mari din piata imobiliara determina, comparativ cu anul trecut, un comportament total diferit al persoanelor implicate în tranzactiile imobiliare.
Pretul apartamentelor din blocurile vechi din Craiova continua sa scada, iar cumparatorii pot economisi pâna la câteva mii de euro la tranzactie. Febra scaderilor de pret la locuinte a cuprins si Craiova.
In orice parte te-ai uita pare ca in 2011 vom avea parte numai de scumpiri. Tehnologia merge insa intr-un alt sens, anuntandu-se o serie de ieftiniri in randul celor mai cautate gadget-uri si electronice.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro), va recomanda cateva gemoterapice in cazul bulimiei. ... extract de smochin - 3 ml / zi in putina apa plata, dimineata extract de tei argintiu - 3 ml / zi de doua ori pe zi, la pranz si seara.
Presarati-o pe salate, inghetata, supa, taitei, sos de spaghete, orez, sushi, peste, in ceai si alte bauturi etc. ... Cel mai probabil, va ganditi la lamaie doar pentru continutul ei de vitamina C.
Depresia de toamna este asociata adesea cu un sentiment de neincredere si tristete ce apare in zilele scurte de toamna si iarna. Principalele cauze care nu ne lasa sa fim la fel de fericiti pe tot parcursul anului sunt scurtarea zilelor pe timpul iernii si lipsa luminii solare.
Dan Badea, General Manager la 3D Vision, este prezent cu un stand in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Scapa de tulburari digestive cu enzime naturale si extracte din plante Digestia este una dintre cele mai importante functii fiziologice a organismului. Prin procesul de digestie, substantele nutritive din alimente ajung in mediul intern: ... Practic, in societatea actuala, digestia corecta este greu de realizat.
Oricine poate avea o digestie mai buna in mod natural cu ajutorul enzimelor si extractelor din plante. ... de la digestie pana la sustinerea activitatii cerebrale, musculare sau imunitare.
Bolile respiratorii insotite de chinuitoarea tuse sunt la ordinea zilei in aceasta perioada. ... Un copil care tuseste, respira cu dificultate si nu se poate odihni, din aceasta pricina reprezinta un mare motiv de ingrijorare pentru parinti.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, va recomanda cateva remedii homeopate pentru echimoze (vanatai). ... Apar rupturi de vase capilare cu extravazari sanguine subcutanat numite echimoze (vanatai) sau extravazari sanguine in cavitati inchise numite hematoame.
Sampon hidratant Gerovital H3 Men Gel de dus revigorant Gerovital H3 Men Antiperspirant Deodorant Gerovital H3 Men Active CADOU: Borseta Pret:34,74 Lei Ingrediente active Mod de utilizare Sampon hidratant Gerovital H3 Men Samponul contine ingredienti cu actiune blanda ce curata delicat, hidrateaza si protejeaza firul de par.
Filiala Municipala Constanta a Organizatiei de Tineret Romania Mare considera ca Biserica Ortodoxa Romana ar trebui sa discute despre reactivarea Mitropoliei Tomisului.
google-analytics.com