Cautare

59533 de rezultate pentru "premierul ponta vrea acord politic pentru educatie sanatate" (5.00 secunde)
Victor Ponta a castigat alegerile pentru sefia PSD. ... Potrivit rezultatelor oficiale, Victor Ponta a obtinut 856 de voturi, in timp ce Mircea Geoana a avut 781 de voturi. ... Pe parcursul numararii partiale, diferenta dintre Ponta si Geoana a fost de doar cateva zeci de voturi.
Premierul Victor Ponta a prezentat marti, in cadrul unei conferinte de presa, concluziile intalnirii sale de luni cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. ... Premierul a vorbit si despre cota unica de impozitare, asigurand ca va ramane de 16%, dar si despre situatia de la Oltchim.
Reforma in educatie trebuie facuta in tot sistemul de educatie si nu, puctual, la o universitate. Aceasta este pozitia presedintelui cu privire la problemele din sistemul de educatie.
Victor Ponta, la Dupa 20 de ani:
Victor Ponta a tras din nou pe sfoara Comisia Europeana (Autor:
De ce s-a certat Ponta cu Geoana, analiza pe care o puteti citi in continuare. ... Drumul pe care urma sa fie impins PSD a fost miza conflictului deschis dintre actualul presedinte al PSD, Victor Ponta, si fostul lider, Mircea Geoana.
Ponta:
Antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Victor Ciutacu il desfiinteaza pe Victor Ponta Timpii de Antena ai lui Victor Ponta au expirat. Si analistul Radu Tudor il ataca pe Ponta, insinuand ca acesta ar fi securist acoperit in politica. ... Victor Ciutacu ii cere explicatii lui Ponta.
Ponta sau Geoana? ... Ar putea urma si un congres Filialele pesediste isi aleg tabara, daca nu au facut-o deja, in razboiul Victor Ponta-Mircea Geoana.
Victor Ponta, presedintele PSD, a discutat online cu cititorii HotNews.ro.
Pentru prima data acest moment a fost marcat in 1950, Romania aflandu-se printre primele tari care au pus in practica recomandarea ONU.
De ce Ponta si Iliescu il vor "mort" pe Mircea Geoana (Autor: ... In timp ce Victor Ponta, prin razboiul cu Geoana, simte nevoia sa demonstreze ca el este seful in PSD, Ion Iliescu este manat doar de dorinta de razbunare fata de cel care l-a invins in 2005.
Vor pierde amandoi, si Geoana, si Ponta. Vezi culisele Cozmin Gusa sustine ca in acest moment situatia din PSD nu le este favorabila nici lui Geoana, nici lui Ponta.
Traian Basescu, Victor Ponta si Crin Antonescu si-au aruncat cuvinte grele, totul culminand cu amenintarea presedintelui PSD referitoare la o noua suspendare a sefului statului.
Iliescu acuza "o manevra veninoasa" a lui Dancu, dupa ce acesta a scris despre "daramarea idolilor" Ion Iliescu acuza "o manevra veninoasa" din partea lui Vasile Dancu prin incercarile de "a alimenta suspiciuni si neincredere intre vechii lideri - Iliescu si Nastase - si tanarul presedinte Ponta", dupa ce Dancu a postat pe blog un text intitulat "Ultima batalie a stangii:
Victor Ponta e noul lider al Romaniei (Autor: Bogdan Chirieac) In ultimele saptamani, dupa numirea procurorilor, am vazut multe analize prin care se arata, altminteri corect, ca o apropiere a premierului Victor Ponta de Guvernatorul Traian Basescu se va solda cu un grav deficit de imagine pentru primul.
Ponta ar vrea suspendarea lui Geoana", pe care il puteti citi in continuare.
USL nu s-a rupt, dar a facut entorsa Iritat si cam nedormit, Victor Ponta s-a trezit miercuri dimineata ca trebuie sa-l invete minte pe Daniel Morar. Si-a facut propuneri pentru sefia DNA si a Parchetului General, ceea ce zisese marti ca nu va face.
Premierul Consiliului de Stat al Republicii Populare Chineze, Li Keqiang, insotit de o importanta delegatie guvernamentala si de oameni de afaceri, se afla de luni la Bucuresti, anuntand din prima zi a vizitei ca Beijingul intentioneaza sa investeasca in Romania "o suma uriasa".
Presedintele partidului, premierul Victor Ponta, a declarat ca senatorul Calin Popescu Tariceanu este un bun candidat pentru functia de presedinte al Senatului. ... Vointa lui Ponta a fost acceptata de conducerile PSD-UNPR-PC.
google-analytics.com