EVZ.ro : Antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Victor Ciutacu il desfiinteaza pe Victor Ponta

Timpii de Antena ai lui Victor Ponta au expirat. Si analistul Radu Tudor il ataca pe Ponta, insinuand ca acesta ar fi securist acoperit in politica. Mircea Badea a scris pe blog ca prefera sa-l voteze pe Basescu. Victor Ciutacu ii cere explicatii lui Ponta. Umilit de ziaristii de la Antena 3, Victor Ponta nu a comentat, inca.
UPDATE 2: Intrat in direct, prin telefon, la emisiunea "Subiectiv", a lui Razvan Dumitrescu, de la Antena 3, Mircea Badea declara ca discursul lui Victor Ponta pare sa fi fost scris de jurnalista Andreea Pora. Badea il catalogheaza pe Ponta drept "un Basescu mai mic".
Si Victor Ciutacu a intervenit la "Subiectiv", repetand, in mare, ceea ce a scris, deja, pe blog.
UPDATE: Mugur Ciuvica a comentat, in direct la Antena 3: "Cu un discurs ca al lui Victor Ponta, USL nu va sta in Opozitie 4 ani, ci 40 de ani!". Ciuvica s-a inscris, astfel, in linia adoptata astazi de analistii Antena 3, care l-au criticat dur pe presedintele PSD, Victor Ponta.
Analistul militar Radu Tudor - angajat al Antenelor lui Dan Voiculescu - insuneaza ca presedintele PSD, Victor Ponta, ar fi securist. "Sunt convins ca aceasta colaborare a presedintelui PSD cu proaspatul director demisionar de la SIE este premisa unei relatii ce vine din trecut si are viitor...", a comentat Radu Tudor pe blogul personal, adaugand: "cea mai frecventa comparatie publica despre discursul lui Ponta este cu vizita lui Geoana la Vintu...".
Si Mircea Badea l-a atacat dur pe Victor Ponta, precizand, pe blogul personal, ca liderul USL este un "groupie" al serviciilor secrete, context in care el prefera sa voteze cu Basescu, Boc si Udrea. Mai mult, a scris Badea, daca Victor Ponta "va ramane la pachet in USL, atunci nici partenerii sai nu vor beneficia de votul meu", adica nici macar Conservatorii al caror presedinte de onoare este Dan Voiculescu, altfel intemeietorul Antenelor.
Si Victor Ciutacu a abordat subiectul pe blog, promitand o "surpriza extrem de neplacuta", acelora care "mimeaza lupta si blatuiesc in spate meciul, asteptand sa le castigam noi alegerile si sa vina ei la cascaval doar pe valul nemultumirii populare". Altfel, Ciutacu ii cere explicatii publice credibile lui Victor Ponta: "Daca Basescu si-a propus sa sparga USL pana la viitoarele alegeri (si sunt convins ca da), e pe cale sa primeasca de la Ponta un cadou nesperat. Pana atunci, astept o explicatie publica credibila a presedintelui PSD".
Reactiile ziaristilor din Antene survin discursului lui Victor Ponta, din Parlament, in timpul caruia liderul PSD Ponta l-a atacat frontal pe presedintele de onoare al Conservatorilor, Dan Voiculescu, altfel coleg de Uniune.
Atacurile la adresa Guvernului lui Mihai Razvan Ungureanu "au mers uneori prea departe, folosindu-se cuvinte precum clone, consilieri, second-hand", a apreciat Victor Ponta. Asta in contextul in care Dan Voiculescu a scris pe blogul personal "Traian Basescu impune astazi romanilor un nou experiment: guvernul clonelor