Cautare

59533 de rezultate pentru "premierul ponta vrea acord politic pentru educatie sanatate" (5.21 secunde)
Cum s-au contrat Geoana cu Ponta pe sefia Senatului: ... Nu pentru orgoliul tau! ... 25 de senatori ai PSD au fost de acord cu propunerea ca Mircea Geoana sa fie inlocuit de la presedintia Senatului, in timp ce alti cinci s-au abtinut.
Premierul desemnat:
cristoiublog.ro / Gandul de miercuri, 24 iunie 2015 / Ca sa-si scape pielea, Victor Ponta a predat Guvernul si, prin asta, si PSD, lui Klaus Iohannis!
Cica in timp ce la Bucuresti, greii din toate taberele din partid ii pregatesc debarcarea din fotoliul de sef al PSD, Victor Ponta se bronzeaza fara griji in Dubai.
Rezultatele Programului National de Evaluare a Starii de Sanatate a populatiei Prezentam prima parte a discursul ministrului Sanatatii, Eugen Nicolaescu, sustinut cu ocazia prezentarii rezultatelor Programului National de Evaluare a Starii de Sanatate a populatiei (PNESS):
E inacceptabil ce au facut Victor Ponta si Traian Basescu in cazul procurorului Papici / Am inca planuri de viitor si majore cu Ponta / Pactul de coabitare e ca o intelegere intre sefi de triburi dintr-o republica bananiera Intrebari si raspunsuri: ... • Din nou il criticati public pe Ponta.
Ponta:
Domnule Moraru, as vrea sa fiu foarte bine inteles: ... Pentru ca punctul cu 45% din pensie, daca s-ar fi votat, presupunand ca vine PSD la putere in 2012, Victor Ponta avea o problema: ... Domnule Radu Moraru, eu n-as vrea sa intru in astfel de calcule.
Cum s-a transat confruntarea Geoana - Ponta.
Ponta, primul clasat in topul increderii Premierul Victor Ponta are o cota de incredere de 43,1% in luna mai, fata de 24% in aprilie, potrivit unui sondaj realizat de IMAS la comanda ziarului "Adevarul".
Bogdan Tiberiu Iacob) Decizia lui Ponta de a-i propune lui Basescu demisia cu sapte luni mai devreme pentru a comasa prezidentialele cu europenele pare pe placul PNL si al lui Crin Antonescu, cel care s-ar putea vedea la Cotroceni inainte de termen.
Ponta va avea contracandidat la Congresul PSD. Vezi cine este Victor Ponta va avea un contracandidat in cursa pentru presedintia PSD, la Congresul de pe 19-20 aprilie.
Ponta la congresul UDMR:
Ponta:
Mihai Razvan Ungureanu, atac la adresa lui Victor Ponta Invitat, marti seara, la Realitatea TV, premierul Mihai Razvan Ungureanu s-a lansat intr-un atac dur si direct la adresa presedintelui PSD, Victor Ponta.
Corespondenta speciala de la Bruxelles Deontologilor si manipulatorilor oranj, numarand de pe catargul epavei politice numite Basescu ghilimelele lui Ponta, le-as fi recomandat sa asiste la congresul PES de la Bruxelles la interventiile punctuale ale premierului roman la dezbaterile cu liderii socialisti de partide sau guverne europene.
Brainstorming Consulting a organizat recent conferinta de presa dedicata inaugurarii Centrului de educatie si ingrijiri IGLOO, deschis in cadrul proiectului "Trei generatii pentru maine".
Ponta, sanse mari sa cada in propria capcana (Autor: Dan Barbu) De cateva saptamani asistam la un adevarat razboi politic, presarat cu acuzatii, reprosuri, dezvaluiri din trecutul mai mult sau mai putin apropiat, intre Victor Ponta si Liviu Dragnea.
• 4 iun 2009 - Ministrul de Externe declara ca partea romana asteapta organizarea Guvernului si a autoritatilor de la Chisinau pentru a stabili, prin folosirea de canale diplomatice, in conditii normale, momentul promovarii unei noi candidaturi pentru functia de ambasador.
Prezentam integral interviul acordat de Victor Ponta agentiei MEDIAFAX. ... Faceti cumva si cursuri speciale, economice, mai utile pentru a conduce Guvernul? • Victor Ponta:
google-analytics.com