Cautare

59533 de rezultate pentru "premierul ponta vrea acord politic pentru educatie sanatate" (4.60 secunde)
Strategia lui Victor Ponta la Consiliul National PSD din Craiova Liderul PSD Victor Ponta isi lanseaza marti, de la ora 18.00, in cadrul Consiliului National largit al PSD, candidatura la alegerile prezidentiale.
Premierul Victor Ponta a anuntat ca va formula in cursul zilei de miercuri propunerile pentru posturile de ministru la Educatie si Cultura.
Evenimentul Zilei informeaza ca premierul Romaniei, Victor Ponta, a vorbit cu presedintele SUA, Barack Obama, la Johannesburg.
Pentru acest lucru, bihorenii trebuie sa ceara Casei de Asigurari de Sanatate Bihor eliberarea Cardului European de Asigurat. ... In acest an peste 6.000 de bihoreni si-au depus cerere pentru obtinerea certificatului de inlocuire a cardului.
" Cresterea calitatii serviciilor de sanatate " Textul declaratiei politice il puteti citi in continuare: ... Este un domeniu strategic si de o importanta vitala atat pentru prezentul dar, mai ales, pentru viitorul tarii noastre. ... Sanatatea este vitala pentru bunastarea tarii noastre!
mariustuca.ro / De la 1 septembrie, la medic, obligatoriu cu cardul national de sanatate (Autoare:
- Sanatate: ... - Sanatate: ... - Sanatate: ... - Sanatate: ... - Sanatate: ... FECIOARA - Vei munci mult pentru a face fata activitatilor in care esti implicat la serviciu, dar lucrurile nu vor iesi intotdeauna asa cum iti doresti. - Sanatate: Daca pana acum ai avut o problema de sanatate este foarte posibil ca ea sa se rezolve.
AGERPRES INTERVIU Victor Ponta: ... Victor Ponta: ... in ultima perioada, si mai ales de marti, dupa ce a fost si la o televiziune, dl Morar a actionat ca un om politic.
De data asta Victor Ponta e greu de ucis! Dupa anuntarea rezultatelor alegerilor prezidentiale din 16 noiembrie 2014, s-a ivit un soi de hei-rup, gen, acuma e momentul sa-l dam jos pe Ponta si de la Guvern!
Impact News publica articolul "Ping-pong pe putere intre Ponta si vechii pesedisti pe tema guvernarii", pe care il puteti citi in continuare. 'Liderul PSD Victor Ponta cauta sa previna orice tentativa de subminare a autoritatii sale in partid.
In octombrie 2009, o motiune de cenzura a trecut, iar premierul Emil Boc a ramas interimar, pana la alegeri.
AGERPRES INTERVIU Victor Ponta:
Senatorul Butunoi Ionel Daniel a sustinut o declaratie politica intitulata "Activitatea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate", pe care o puteti citi in continuare.
ADEVARATELE ciudatenii ale acordului intre Ponta si Basescu! ... Altfel interesant ca incercare de manipulare,Din pacate pentru autori , cam subtire. ... Intrebati 100 de romani, care au absolvit cel puțin gimnaziul, ce ar alege intre "acord de coabitare si guvernanta" si "acord de coabitare si guvernare".
Ponta:
Fost presedinte al organizatiei de tineret, pregatit de Adrian Nastase pentru cariera politica, "Micul Titulescu", asa cum era poreclit Victor Ponta, a reusit sa rastoarne calculele hartiei si masinatiunile politice ale lui Marian Vanghelie si sa-l invinga pe Mircea Geoana in cadrul Congresului PSD de sambata, devenind astfel cel mai tanar presedinte de partid din Romania.
Analistul politic Ion Cristoiu isi detaliaza pe blog de cateva ori pe zi, dimineata, la pranz si seara, gandurile sale despre evenimentele politice ale zilei.
Iohannis fuge de Ponta. Prostie politica Analistul politic Cozmin Gusa opineaza ca prezidentiabilul PSD pentru Palatul Cotroceni, Victor Ponta, a punctat decisiv la capitolul curaj, in timp ce Klaus Iohannis fuge, venind cu propuneri ce dau dovada de "prostie politca".
"Victor Ponta a plecat trantind usa din CSAT. Ceea ce inseamna ca nu vrea sau nu poate sa-si exercite functia de premier in vremea in care Traian Basescu e la Cotroceni. Concluzia generala e ca USL nu vrea coabitare. ... Victor Ponta a plecat, e drept, trantind usa.
Health Forum - Finantarea sistemului de sanatate in 2014 - Guvernul promite medicamente noi pe lista de compensate "Performantele sistemului sanitar romanesc au scazut pana la un nivel ingrijorator, care pune in primejdie nu numai sanatatea generatiei actuale, dar si perspectivele de imbunatatire a capacitatii sistemului sanitar de a asigura o sanatate adecvata generatiilor viitoare.
google-analytics.com