Cautare

982 de rezultate pentru "prefixed judete" (3.55 secunde)
Cod portocaliu de ninsori si viscol in Bucuresti si alte 12 judete.
Disputa teritoriala dintre cele doua judete pe tema celor 1.000 ha din cartierul Siret, pentru ca orice s-ar spune cam asta e, nu va fi rezolvata decat printr-o alta hotarare de guvern, care sa repare imperfectiunile primei reglementari.
Trafic rutier in conditii de iarna in 11 judete. ... De la ora 18.00, mai multe judete intra sub avertizare Cod portocaliu de ninsori sau galben de ploi abundente (Autoare:
La fel ca si in alte judete ale tarii, simpatizantii Aliantei au iesit pe strazi, cu masinile, cu baloane si fulare portocalii, inscriptionate cu insemnele Aliantei "D.A.”.
In parohia sa intra patru judete din nord-vestul tarii: ... Luind in considerare cit s-a colectat la Satu Mare, un calcul elementar arata ca din cele patru judete din parohia lui Chindlea s-au strins cel putin sase miliarde de lei.
La randul sau, liderul UDMR, Markó Béla, a declarat, sambata seara, la Targu Mures, ca Uniunea va analiza oportunitatea numirii unui prefect in judetele ramase neocupate deocamdata dupa ce va studia ce oameni si ce reprezentare are UDMR in aceste judete.
Sunt 20 si ceva de judete in care liderii PDL au muncit si au cicatrici, dar n-au reusit sa castige pentru ca cetatenii judetului respectiv au acordat increderea reprezentantului altui partid.
In schimb, exista judete unde liderii social-democrati si liberali au precizat pentru gandul ca PDL aproape nu conteaza in lupta politica, jocurile fiind facute in cadrul Uniunii. ... Potrivit acestor calcule, Uniunea ar avea sanse sa castige alegerile in 29-32 de judete.
Geoana sustine ca PSD a prezentat in repetate randuri “cazuri concrete privind abuzurile“ reprezentantilor Guvernului in judete asupra alesilor locali ai acestui partid, precum si impotriva functionarilor publici din administratia publica locala si judeteana.
Avem judete care sint numarul 1, cum este Galatiul, si judete care sint la coada clasamentului, cum este Tulcea", a spus Dan Voiculescu.
„In unele judete s-a discutat despre congres extraordinar si combinatii populare, insa asemenea propuneri nu sunt oportune.
Zonele vizate in principal pentru impadurire in viitorii 20 de ani sunt in principal ale judetelor invecinate Dunarii, doua judete din Dobrogea si cele patru judete din Moldova pozitionate intre Siret si Prut.
Dupa cum se stie, CNS vrea ca regiunea de dezvoltare in care sunt incluse si cele trei judete cu populatie predominant maghiara - Harghita, Covasna si Mures - sa nu mai fie „infestata” de prezenta unor judete unde romanii sunt majoritari, in viziunea fratilor minoritari o asemenea fapta diminuand pe nedrept ponderea maghiarilor.
Valoarea medie a creditului ipotecar acordat in Bucuresti a fost de 70.000 de euro in ultimul an, din cele 13.000 de credite contractate, iar valoarea medie in alte judete din tara a fost de 30 - 40.000 de euro, sustine directorul directiei de stabilitate financiara din cadrul BNR, Ion Dragulin.
Licitatia deschisa organizata de Bursa Romana de Marfuri (BRM), prin care Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va cumpara materiale de constructii pentru reconstruirea caselor sinistratilor din mai multe judete, a atras interesul a 14 firme, care vor participa cu oferte, a informat luni BRM.ANL va cumpara otel beton, ciment, lemn balast si nisip, pe care la va folosi la reconstruirea caselor din Bacau, Neamt, Iasi, Suceava, Botosani si Maramures, judete afectate de inundatii.
Markó Béla a declarat ca nu este de acord cu introducerea prevederilor privind reprezentarea romanilor din judete precum Harghita si Covasna in proiectul de lege privind statutul minoritatilor, remarcand „demagogia“ reprezentantilor PC care „au devenit peste noapte mari aparatori ai intereselor nationale“.
De maine, notarii din Capitala si cinci judete reduc tarifele, din cauza scaderii tranzactiilor cu case, apartamente si terenuri. Este vorba despre notarii din Bucuresti si judetele Calarasi, Giurgiu, Ialomita, Ilfov si Teleorman.
Prin aceasta spunem ca nu sintem imorali cum spun unii, ci ca sintem niste oameni care luptam pentru interesul natiunii noastre si chiar daca nu ne convin anumite chestiuni, la nivel central sau la nivel local, ca aliatii nostrii din judete nu au rezolvat multe probleme asa cum trebuie, pe picior de egalitate sau cu respect, chiar daca aceste lucruri sint argumentate, nu sintem de acord cu iesirea de la guvernare.
Presedintele PD Covasna, Gheorghe Baciu, a declarat ieri ca reprezentantii comunitatii romanesti din cele doua judete sunt in contact permanent cu Presedintia pentru a vedea cand pot fi primiti de Basescu.
Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit avertizarea cod galben de ploi abundente, valabila in 9 judete din sudul tarii. Astfel, potrivit meteorologilor, in intervalul 24 aprilie, ora 23:00 - 25 aprilie, ora 20:00, vremea se va mentine instabila.
google-analytics.com