Cautare

982 de rezultate pentru "prefixed judete" (3.06 secunde)
Astfel, social-democratii mai au dreptul sa aleaga cinci judete unde sa-si propuna candidati, in timp ce liberalilor si conservatorilor le raman restul judetelor.
PDL, camuflat la alegerile locale Candidatii democrat-liberali nu folosesc denumirea partidului in 18 judete, defiland sub sigla unor aliante realizate pe plan judetean. ... In majoritatea cazurilor, aceste noi aliante au drept culoare de campanie verdele, dar sunt judete unde s-a folosit albastrul.
Marius Vulpe) In unele judete, PSD si PNL se faulteaza reciproc in campanie. ... In unele judete, liberalii si social-democratii actioneaza potrivit propriei lor agende si interese locale.
Liberalii au avut sperante mari de la aceste judete, tinand cont ca la Cluj-Napoca a castigat Emil Boc, iar in Oradea invingator este chiar Ilie Bolojan. ... Un PSD care domina cele mai multe judete din tara este, totodata, un partid cu prima sansa la victorie in alegerile parlamentare.
Alegeri locale partiale in 49 de localitati din 32 de judete, pe 11 iunie 2017. ... In 49 de unitati administrativ-teritoriale din 32 de judete vor avea loc in data de 11 iunie alegeri locale partiale pentru functia de primar, din mai multe motive.
Suma totala alocata in acest scop la nivel national, unui numar de 16 orase din 14 judete, se ridica la 25,5 milioane de lei.
Tot inspectorul sef al IJC a mai spus ca, daca in 1989 judetul nostru se afla pe locul 5 la capitolul constructii, acum a ajuns pe locul 28, din cele 42 de judete.
Dupa patru ani de verificari, Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Galati a primit acreditarea pentru laboratorul regional, care se va ocupa de stabilirea diagnosticelor si cu determinarile asupra calitatii alimentelor pentru sapte judete din tara.
Ei sunt cei care circula din curte in curte in sate si comune, iar acum sunt in imposibilitatea de a mai functiona pentru ca nu si-au primit banii de peste cinci luni, in unele judete", se precizeaza in comunicat. Bihorul se numara printre aceste judete.
Sapte judete romanesti si noua districte bulgaresti Programul sprijina dezvoltarea zonelor de granita eligibile, atat din Romania, cat si din Bulgaria. ... Aria eligibila cuprinde sapte judete din Romania (Dolj, Mehedinti, Olt, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Constanta) si noua districte din Bulgaria (Vidin, Montana, Vrata, Pleven, Veliko-Tarnovo, Ruse, Razgrad, Silistra, Dobrich).
ro isi desfasura activitatea in 6 judete: ... ro si-a extins serviciile in 4 noi judete reprezentative- Dolj, Cluj, Arad si Timisoara-, ajungand la o prezenta nationala in 10 judete.
O privire de ansamblu asupra datelor de la nivel national arata in mod clar ca pe primele locuri, cu alocari peste pragul de 25 milioane de lei, sunt judete conduse de partide din arcul guvernamental in frunte cu PDL.
In unele judete, numarul insolventelor s-a diminuat simtitor, iar in altele a crescut usor. ... In luna mai a acestui an, numarul companiilor care au intrat in insolventa in Oltenia s-a diminuat fata de lunile anterioare in cazul multor judete din regiunea aceasta.
De la trasele autostrazilor realizate, planificate sau aflate in constructie, la rezultatele recensamantului dispuse pe judete si orase si pana la listele candidatilor si castigatorilor din fiecare colegiu uninominal la alegerile parlamentare sau de la alegerile locale din iunie 2012, hartile interactive realizate de HotNews.ro au insotit mereu articolele si analizele publicate si au oferit o noua dimensiune informatiilor.
ANM a emis cod galben de ninsori si viscol pentru Capitala si 31 de judete din sudul, estul si nordul tarii.
COD PORTOCALIU de ninsori abundente si viscol in 10 judete si in Capitala. Avertizarea este valabila pana duminica seara Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare meteo cod portocaliu de ninsori si viscol pentru 10 judete, plus Capitala .
Implementarea noilor prevederi, din nefericire, face ca procedura sa fie una complicata motivata fiind de faptul ca in multe judete personalul medical este insuficient si mai ales de faptul ca se deconteaza prea putine ore de tratament.
Conform acestui document, cele doua judete din sudul Dobrogei, Durostor (Dristor) si Caliacra, au reintrat in componenta Bulgariei. ... Delegatia Bulgariei a respins insa propunerea Romaniei, cerand, integral, ambele judete - Dristor si Caliacra.
Pentru al treilea an consecutiv, a fost desfasurata o caravana in opt judete din tara in cadrul careia femeile din mediul rural au putut beneficia de examinari medicale gratuite ale sanilor.
10 judete din sudul, sud-vestul si centrul tarii se afla sub avertizari cod galben de ninsori si viscol in zonele inalte. In cazul a 7 dintre aceste judete, avertizarile au fost emise de meteorologi inca de dimineata si au fost prelungite pana dupa-amiaza.
google-analytics.com