Cautare

982 de rezultate pentru "prefixed judete" (2.70 secunde)
Conform acestuia, de-a lungul cailor ferate se vor infiinta perdele forestiere in cinci judete, printre care si Doljul. Judetul mai este prevazut in program si pentru plantatii de-a lungul drumurilor nationale, alaturi de alte 34 de judete.
Scolile sunt inchise luni in Bucuresti si in mai multe judete din tara Din cauza vremii, luni, in Bucuresti si alte cateva judete din tara, scolile si gradinitele sunt inchise, urmand ca apoi sa se ia masurile necesare pentru recuperarea orelor pierdute.
Ambele judete - Calarasi si Constanta - sunt dintre cele mai bogate judete din Romania in ceea ce priveste numarul siturilor arheologice.
Cum era de asteptat, intalnirea pe care prefectii din mai multe judete din tara au avut-o cu reprezentantii Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor si cei ai Ministerului Administratiei si Internelor a dus la o concluzie fireasca pentru ministresa Sulfina Barbu.
In subordinea Consiliului se afla Agentia pentru Dezvoltare Regionala a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est, institutie care a fost creata pentru a contribui la facilitarea absorbtiei fondurilor de tip structural la nivelul celor sase judete componente ale regiunii.
Este vorba despre sume foarte mari de bani- 480 milioane euro pentru toate cele sase judete care alcatuiesc ADR 2 Sud-Est- fonduri care vor merge in proiecte de dezvoltare regionala.
Grupuri de sustinatori in zece judete ßi in judetul Calarasi s-a constituit un grup de initiativa, format din urmatorii liberali:
"Sintem intre primele judete din tara ca buget si activitate, dar nu si ca performante sportive. Nu sintem nici macar intre primele 15 judete.
Deputatii romani din Covasna si Harghita vor depune un proiect de lege privind garantarea reprezentarii in Parlament a romanilor din cele doua judete.
Primarul oratului Intorsura Buzaului, Gheorghe Baciu, a declarat ca romanii din cele doua judete vor adresa, saptamana viitoare, o cerere pretedintelui Traian Basescu, pentru ca acesta sa primeasca o delegatie a comunitatii romanetti din judetele Covasna ti Harghita.
Tiparirea buletinelor de vor a inceput in 22 de judete, in celelalte 19 si in municipiul Bucuresti operatiunea fiind in stadiul de machetare si efectuarea de probe pentru obtinerea avizului bun de tipar, a informat, miercuri, Ministerul Internelor si Reformei Administrative (MIRA).
"Dorim in numele PDL sa facem un apel catre toate celelalte partide politice aflate in campania electorala pentru a pune capat manifestarilor de violenta din unele judete", a anuntat Theodor Stolojan.
De asemenea, reprezentantul PC in BEC, Vlad Hogea, a cerut Biroului sa solicite de la BEJ Caras Severin si Mehedinti informatii si documente privind situatia buletinelor de vot gresit tiparite in aceste judete. PC a cerut luni anularea alegerilor din doua judete pe motiv de fraudare a alegerilor.
BEC a informat ca, intr-un numar de 26 de judete, prezenta la vot a fost superioara mediei calculate la nivel national. ... Urmatoarele judete, in ordinea descrescatoare a prezentei la vot, sunt:
Printre cele noua judete se afla si Galatiul. ... Pe langa Galati, celelalte judete cu probleme sunt Bacau, Teleorman, Constanta, Satu Mare, Salaj, Gorj, Vrancea si Vaslui.
sunt colegii uninominale unde mandatul poate fi obtinut suta la suta, sunt colegii unde mandatul este greu de obtinut si nu este sigur, si sunt colegii uninominale, judete, unde mai mult ca sigur ca nu vom obtine mandate, dar proportional vom avea aceeasi reprezentare ca si intre 2004-2008", a spus Kelemen Hunor.
Liderul PD-L, Emil Boc, a anuntat, luni, ca Biroul Permanent National al partidului a validat listele de candidati pentru 33 de judete si ca prim-vicepresedintele partidului, Theodor Stolojan, nu figureaza pe niciuna din aceste liste.
PD-L conduce 14 judete, dar sumele acordate sunt de 50 de miliarde de lei. ... Banii nu vor putea fi folositi pentru ca vine iarna si nu se vor putea face lucrari la drumurile judete.
Liderii celor doua formatiuni aliate la guvernare n-au reusit nici ieri, in sedinta saptamanala a coalitiei, sa ajunga la un consens in aceasta privinta. Reprezentantii PD-L si-au aratat ieri nemultumirea, in sedinta saptamanala a coalitiei, asupra faptului ca PSD continua, in unele judete, sa colaboreze cu liberalii.
 Probleme "relativ minore"Ieri, la Bucuresti, dupa sedinta Biroului Politic Coordonator Central al coalitiei de guvernare, vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur a declarat ca sunt probleme "relativ minore" in cateva judete intre PSD si PD-L, existand doar "mici neintelegeri" pentru care exista solutii.
google-analytics.com