Cautare

1104 de rezultate pentru "posturi ocupate" (5.10 secunde)
Dar targusorul Calarasi, dezvoltat pe mosia Spitalului Coltea din Bucuresti si investit acum cu calitatea de oras resedinta de judet nu dispunea de cladiri publice de nici un fel, iar casele mai acatarii erau inca ocupate de trupele rusesti stabilite aici pentru a tine sub observare miscarile trupelor turcesti din jurul Silistrei.
Se crea deci un precedent periculos pentru sovietizarea celorlalte tari din Europa de Est, deja ocupate de catre Armata Rosie, cu concursul actiunilor destabilizatoare si diversioniste ale partidelor comuniste, colaborationiste cu emisarii Kremlinului.
In barometrul democratilor, primele trei pozitii la nivel national sunt ocupate de PD cu 28%, urmat de PSD cu 20%, PNL cu 18%, PRM 13%, PNG 7%, UDMR 5%, Altii 9%.
Si face orice, inclusiv sa dea foc tarii, pentru a-si pastra pozitia dominanta de forta asupra teritoriilor ocupate.Practic prin schimbarea legilor din justitie facute de tandemul Basescu-Macovei, Sistemul isi pierde principala arma cu care a tinut supusa o tara intreaga in ultimii doisprezece ani.
Pe masura ce au pierdut teritoriile din nordul si vestul Irakului ocupate in ofensiva din 2014, islamisstii si-au intensificat campania de atacuri cu bombe in alte parti.
Albinele harnice ocupate de colectarea nectarului din Arborii de Manuka din Noua Zeelanda au creat mierea de Manuka, un agent natural antibacterian.
Dupa oferta parcarilor de pe Calea Bucuresti, ultimele intentii ale edililor sunt de a-i acorda lui Orfahli locuri de parcare la hotelul Jiul, Gara si la intersectia strazilor Fratii Golesti si Calea Bucuresti, la schimb cu cele deja ocupate sau care se afla in zona viitoarelor lucrari de modernizare a centrului Baniei, dar si conditionat de renegocierea perioadei contractului si a cotei de participare la incasari a consiliului local municipal.
Alte date par sa indice ca bazele ar putea sa nu fie ocupate tot timpul si sa fie conectate cu un obiect din spatiul cosmic.
Golful Mormintelor - Baie du Tombeaux - este locul unde in trecut au esuat multe nave, intre care si cea pe care se afla Pieter Both, primul guvernator al Indiilor de Est ocupate de olandezi, care s-a scufunfat, in 1615, impreuna cu o comoara uriasa cautata si astazi de entuziastii care sapa plaja sperand ca o vor descoperi.
Ceea ce nazistii numeau Aktion si reprezenta, in fapt, transpunerea in realitate a unei sistematice politici rasiale anti evreiesti invedera un caracter total planificat si deliberat, se baza pe o mobilizare colosala a multitudinii resurselor materiale, aflate la indemana statului, a unor forte masive (organe de represiune, armata, birocratia administrativa, organizatii paramilitare), pe o legislatie discriminatorie erijata in ratiune fundamentala de stat, vizand distrugerea in intregime a populatiei evreiesti, mai intai la scara societatii germane si, ulterior, la nivelul Europei ocupate de nazisti si al statelor satelite celui de al III-lea Reich.
Renuntarea sefilor SRI, SIE si a directorului general al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, Radu Timofte, Gheorghe Fulga, si respectiv Virgil Ardelean, la functiile ocupate a stirnit un val de reactii in rindul clasei politice din Romania.
Inspectorii Curtii de Conturi au calculat prejudiciul cauzat prin terenurile ocupate abuziv de constructiile extinse la 3.311.593,64 lei noi.
"Am hotarat eliberarea spatiilor ocupate de deputati pentru acest proiect pentru ca vom avea nevoie de o incapere in care sa se desfasoare activitatea de consultanta pentru acest program", a mentionat consilierul Mihai Dragu, membru al Biroului Permanent Municipal al PNL.
Noroc ca din pozitiile ocupate pina acum Ioan Talpes are o alta viziune asupra lucrurilor de pe scena politica nationala.
Cei peste o mie de propietari ai terenurilor aflate sub apa in Lunca Dunarii nu au primit despagubiri din partea statului pentru ca nu au avut terenurile asigurate, iar autoritatile de la Bucuresti, ocupate cu reconstructia caselor, nu vor sa emita o ordonanta prin care taranii din sudul judetului, care la iarna nu vor avea hrana pentru ei si pentru animalele lor, sa primeasca bani.
Potrivit procurorilor anticoruptie, in perioada 2001 - 2006, folosind autoritatea si influenta rezultate din functiile politice si administrative ocupate in stat, Adrian Nastase a comis mai multe infractiuni de coruptie, in care au fost antrenate si alte persoane.
Conform noilor criterii de numire a membrilor Consiliilor de Administratie, doar cate cinci locuri din cadrul acestor organisme mai pot fi ocupate cu sustinere politica, fata de sapte.
Dintre cele 192 case construite de ANL, 87 sunt deja ocupate de familii care nu aveau nici o posibilitate de a se adaposti in alta parte.
"Desi s-au finalizat foarte multe case, nu sunt toate ocupate. Am vorbit cu constructorii si mi-au spus ca unii oameni nici nu au trecut pe acolo sa-si vada casele.
PSD detine in prezent doua functii de vicepresedinte la Camera deputatilor, ocupate de Miron Mitrea si Victor Ponta. (C.C.)
google-analytics.com