Cautare

1069 de rezultate pentru "posturi ocupate" (2.90 secunde)
Senatorul Gheorghe Marcu, Presedintele Departamentului pentru relatia cu patronatele si piata de capital, a transmis un comunicat de presa intitulat: "Consilierii Primului Ministru, in posturi privilegiate".
Continuarea politicii de inghetare a angajarilor in sistemul public, cu unele exceptii, a fost introdusa si in Programul de convergenta pentru perioada 2012-2015 Guvernul va continua si in urmatorii ani sa reduca numarul de salariati in sectorul public, prin angajarea unei singure persoane la sapte posturi vacantate, sistem care va fi insa aplicat cu mai multa flexibilitate pentru ca blocajele generate de lipsa de personal sa fie eliminate.
Ce posturi de conducere va primi partidul lui Oprea. ... Negocierile sunt in toi, insa reprezentatii celor doua partide vorbesc deja ce posturi de la varf vor merge la UNPR.
finala la tenis, meciuri importante de handbal, fotbal, etc - Decizia de evacuare a celor 5 posturi ale trustului INTACT va produce o intrerupere a emisiei acestora (daca va fi pusa in aplicare in termen restrictiv).
Coalitia a inceput deja sa imparta functiile de conducere in esalonul doi si trei de conducere, dar si in institutiile deconcentrate, iar raportul de impartire de 8 la 1 in favoarea PSD, face ca bataia pe aceste posturi sa fie acerba intre oamenii celor doi co-presedinti ALDE.
Fostii angajati, dati afara de la Cobra Security, afirma ca spre exemplu la Agigea, in loc de noua agenti de paza, cate posturi sunt, firma nu asigura decat cinci.
De la inceputul anului si pana in prezent, au fost anihilate 32 de posturi de radio-pirat, iar anul trecut 54, cele mai multe descoperite in Bucuresti si in zonele limitrofe. ... In general, apartamentele de bloc servesc drept posturi de radio-pirat.
Au fost realizate bransamente cu posturi de reglare pe fiecare scara. Acum, cei care vor sa-si monteze centrale termice nu mai trebuie sa faca investitii proprii pentru executii de posturi de reglare s-au bransamente, care ridicau foarte mult costurile finale ale lucrarii.
Patru cadre medicale din Dolj care au implinit varsta de pensionare va trebui sa renunte la posturi de luna viitoare. ... Solutii Conducerea DSP Dolj sustine ca in localitatile in care nu sunt medici de familie se vor organiza concursuri pentru ocuparea acestor posturi.
Controversatul om de afaceri Silviu Prigoana va lansa doua noi posturi de radio si unul de televiziune in urmatoarea luna.
Lucrarea consta in realizarea a trei posturi de transformare in anvelopa de beton (3x630 kVA); ... Lucrarea consta in realizarea a doua posturi de transformare (2x100 kVA);
"Ce e rau cu locurile de munca este faptul c-au plecat multi oameni si s-au eliberat posturi; ... Inainte se spunea ca nu se dau categorii pentru ca sint posturi, acum daca au plecat oameni de ce nu se dau categorii?
Chiar daca si-au trimis la aceste cursuri angajatii, institutiile publice doljene nu au in structura aparatului de specialitate posturi de manageri publici, o functie de care nici nu au auzit.
La ultimul concurs organizat de APDRP, doar 13 candidati au fost admisi dintr-un total de 49 pentru cele 29 de posturi disponibile.
De asemenea, pentru eficientizarea activitatii si cresterea capacitatii de actiune, s-a aprobat si cresterea cu 300 a numarului de posturi din cadrul Garzii Financiare, prin preluarea a 300 de posturi vacante din cadrul MFP, ANAF si al unitatilor subordonate acestora.
Spitalul de Urgenta a scos deja la concurs sase posturi (unul de specialist in medicina de urgenta si cinci posturi pentru medici rezidenti).
In masura in care nu exista forta de munca autohtona disponibila pe anumite posturi, poate primi autorizatie si alta forta de munca, avand aprobarea unanima a consiliului regional social in parteneriat.
Edilul sef al orasului, Zamfir Iorgus, ne-a declarat ca, la jumatatea lunii aprilie, vor fi organizate concursuri pentru cateva zeci de posturi de functionari in cadrul administratiei locale. Printre acestea se numara posturi pentru absolventii de studii superioare, dar si medii.
O sa avem nevoie de personal in plus, si de altfel ni s-a promis suplimentarea de posturi odata ce DRVC va prelua incasarea accizelor si supraveghegerea antrepozitelor fiscale si a produselor accizabile.
Toader Tocu ne-a mai declarat ca in schema institutiei sint 25 de posturi: "Recent au fost scoase la concurs un numar de doua posturi, dintre care numai unul a fost ocupat, si anume cel de comisar debutant".
google-analytics.com