Cautare

1071 de rezultate pentru "posturi ocupate" (4.83 secunde)
in acest context, atentie speciala trebuie acordata sustenabilitatii sistemului de pensii.Dar, daca politicile publice nu se imbunatatesc substantial si, totodata, nu se obtine un progres remarcabil in domeniul eficientei, atunci consider ca dezvoltarea in urmatorii 15-20 de ani in Romania va fi afectata de un grav dezechilibru in domeniul politicilor sociale.Cand fac aceasta afirmatie am in vedere faptul ca, in prezent, Romania este tara din Uniunea Europeana care are cea mai mare pondere a populatiei ocupate in agricultura - respectiv, o pondere de cca.
Dupa plecarea Palomei Petrescu, haosul a pus stapanire pe Inspectorat Dupa plecarea Palomei Petrescu si a intregii conduceri de la ISJ, posturile au fost ocupate de Petrica Miu, Constantin Caracoti si Constantin Boroianu.
Functionarii publici vor fi doar tehnocrati, structurile de conducere fiind ocupate de oameni care vin si pleaca cu Guvernul“, a afirmat Petre.
In urma votului s-a decis ca cele patru functii de prim-vicepresedinte vor fi ocupate de Gheorghe Flutur, Sorin Frunzaverde, Roberta Anastase si Teodor Baconschi.
Potrivit prevederilor legale, ultimele pozitii pe buletinele de vot sunt ocupate, in ordinea depunerii candidaturilor, de candidatii independenti: Sorin Mircea Oprescu (sustinut de USL) si Nicusor Daniel Dan.
Dobrogea, Oltenia si Muntenia fusesera deja ocupate, astfel incat cotropirea totala a teritoriului national parea, pe buna dreptate, doar o chestiune de timp.
Tot ieri, conducerea PSD a fost completata cu functiile de secretari executivi, care vor fi ocupate de Victor Bostinaru, Dan Mihalache, Ion Sasu, Ion Moraru, Ana Bircel, Ciprian Holhas, Alin Teodorescu si Alexandru Sassu.
In aceste conditii, tineretul cernavodean, aflat intr-un oras mult prea indepartat fata de municipiul resedinta de judet pentru a deveni navetist, priveste zilnic cum locurile de munca ce ar fi trebuit sa le revina cel putin in parte si lor sunt ocupate de "specialisti” transportati zilnic cu autocare de cinci stele de la Fetesti, Constanta, Medgidia sau alte localitati mai mult sau mai putin apropiate de oraselul de pe malul Dunarii.
Bani dirijati spre partid O alta neregula semnalata de Adrian Moraru este aceea ca unii parlamentari platesc chirii foarte mari pentru spatiul in care au biroul parlamentar, comparativ cu sumele platite pentru camere din aceeasi cladire, ocupate, in cele mai multe cazuri, de filiala partidului din care fac parte.
Aceasta scurta sinteza nu seamana deloc cu o relatie normala presedinte-premier - ba dimpotriva, putem spune. La fel de anormala este si implicarea serviciilor secrete in conflictele politice, indiferent de functiile ocupate de combatanti.
Piata fortei de munca din acest sector este definita printr-o pondere mare a agricultorilor in totalul populatiei ocupate, precum si numarul mare de fermieri varstnici;
Astfel au ajuns cele mai multe demnitati ale statului sa fie ocupate de incompetenti, imbecili si neamuri proaste, personaje lipsite de orice merit, dar cu prea-plin de obedienta fata de tine, despotul.
Mihai Ungheanu a aratat ca, „in partea dreapta a salii“, adica pe locurile ocupate de catre deputatii si senatorii Coalitiei majoritare, se afla 125 de parlamentari, fata de 170 cat erau anuntati la votul unor articole din proiectul de buget.
de 24 de puncte. Primele doua pozitii din clasament sunt ocupate de Gloria Bistrita si FC Timisoara, ambele cu 34 de puncte.
Toate locurile sunt ocupate in afara de unul. Apare un tip si-l intreaba pe cel care statea langa: - E liber?
- Pentru ca asa cum romanii au sfarsit prin a fi invadati de popoarele pe care le cucerisera si care ii asimilau cel putin in masura in care se lasau asimilate, Anglia care a stapanit India, Olanda care s-a imbogatit in Indonezia, Franta careia i-a apartinut nordul Africii sunt treptat ocupate de vechii ocupati si isi pierd, in acest amestec, individualitatea.
El a spus ca va face acest lucru in urmatoarele trei zile, perioada in care secretarul judetului, Iosif Redl, este obligat sa-i aduca la cunostinta baza legala in care marti locurile lasate vacante prin demisia a 12 consilieri judeteni PD, PNL si UDMR au fost ocupate de membrii PSD, aflati pe listele de supleanti.
Dar targusorul Calarasi, dezvoltat pe mosia Spitalului Coltea din Bucuresti si investit acum cu calitatea de oras resedinta de judet nu dispunea de cladiri publice de nici un fel, iar casele mai acatarii erau inca ocupate de trupele rusesti stabilite aici pentru a tine sub observare miscarile trupelor turcesti din jurul Silistrei.
Se crea deci un precedent periculos pentru sovietizarea celorlalte tari din Europa de Est, deja ocupate de catre Armata Rosie, cu concursul actiunilor destabilizatoare si diversioniste ale partidelor comuniste, colaborationiste cu emisarii Kremlinului.
In barometrul democratilor, primele trei pozitii la nivel national sunt ocupate de PD cu 28%, urmat de PSD cu 20%, PNL cu 18%, PRM 13%, PNG 7%, UDMR 5%, Altii 9%.
google-analytics.com