Cautare

1104 de rezultate pentru "posturi ocupate" (8.36 secunde)
O sa avem nevoie de personal in plus, si de altfel ni s-a promis suplimentarea de posturi odata ce DRVC va prelua incasarea accizelor si supraveghegerea antrepozitelor fiscale si a produselor accizabile.
Toader Tocu ne-a mai declarat ca in schema institutiei sint 25 de posturi: "Recent au fost scoase la concurs un numar de doua posturi, dintre care numai unul a fost ocupat, si anume cel de comisar debutant".
Sebastian Bodu a contestat masura promovata de Diaconu si a declarat ca, in fapt, Vama are nevoie de posturi noi in urma desfiintarii frontierelor de vest. ... In prezent, numarul maxim de posturi pentru ANV si unitatile subordonate acesteia este de 4.589 de persoane.
Cum acestea vor deveni astfel structuri „noi“, au nevoie de directori numiti de seful institutiei, Daniel Chitoiu, care vor sustine examen pe posturi peste sase luni.Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) are de doua zile o noua structura organizatorica, prin care denumirile unor compartimente din subordine au fost modificate.
"Acest act normativ presupune o reorganizare a activitatii la nivel national a Garzii de Mediu, fara a prevedea insa modalitatea in care personalul comisariatelor regionale va fi preluat de celelalte comisariate cu personalitate juridica si nici ce se va intampla cu aceste posturi.
Pentru muncitorii necalificati sunt disponibile 152 de joburi pe posturi de ambalator (43), agricultor (42), lucrator în industria constructiilor (38), lucrator în industria confectiilor (28) si manipulant de marfuri (1).
Cele mai multe posturi disponibile sunt in Bucuresti (2.
In comparatie, numarul de posturi vacante transmise de AJOFM indica faptul ca meseriile pentru care mai sunt posturi disponibile au o plaja foarte redusa, majoritatea fiind pentru confectioner in industria textila (96) si muncitor pe santier sau dulgher (148).
Vox News este in discutii cu mai multe posturi de televiziune regionale pentru contractarea de stiri. ... "Este o piata destul de acoperita, doua posturi de stiri care-si disputa audienta", a spus si Rasvan Popescu, presedintele CNA.
"Avem o mare intarziere in implementarea celor trei posturi de televiziune, intarziere provocata de multiplele probleme tehnice si birocratice de care ne lovim inca de cand am venit in Romania.
De-a lungul vremii, cand PSD a ajuns la putere si-a pus oamenii in posturi platite din banii statului, cu contracte cat mai betonate. ... Daca masurile de restructurare de posturi ar fi fost luate la timp, nu se ajungea acum la taierile cu 25% care ii lovesc pe nevinovati.
nu mai sunt locuri in institutii bine platite si deloc controlate? Cum...abonatii la licitatiile publice nu mai au posturi libere? ... Si asa s-au inventat noile posturi de manageri privati.
Publicatie - Cifra de afaceri 2010 (euro) - Profit/(Pierdere) 2010 (euro) • Saptamana Financiara - 2.937.673 - (995.808) • Media Casa Press - 4.614.138 - (1.195.719) • Media Sport Group - 1.141.506 - 48646 • Editura Intact - 16.755.136 - (756.699) UPDATE Angajatii de la publicatiile Intact care au dat deja testul au primit un comunicat intern in care se arata ca "infirmam categoric zvonurile conform carora exista un numar precis de posturi care vor fi desfiintate".
a doua parte se refera la calitatea stirilor si a altor programe TVR in comparatie cu celelalte posturi.
In prezent, Regia, care furnizeaza caldura si apa calda orasului Craiova, are 762 de posturi dintre care 92 de locuri sunt in aparatul de conducere, cel administrativ, tehnic-productiv, maistri, si 670 de posturi sunt de muncitori.
De asemenea, UPC a depus la CNA, pe 26 aprilie, o solicitare de scoatere a televiziunilor Antena 1, Antena 3, Euforia TV si Gsp TV de pe platforma sa Focus Sat, intrucat acordul de retransmisie a acestor posturi a expirat.
Continuarea politicii de inghetare a angajarilor in sistemul public, cu unele exceptii, a fost introdusa si in Programul de convergenta pentru perioada 2012-2015 Guvernul va continua si in urmatorii ani sa reduca numarul de salariati in sectorul public, prin angajarea unei singure persoane la sapte posturi vacantate, sistem care va fi insa aplicat cu mai multa flexibilitate pentru ca blocajele generate de lipsa de personal sa fie eliminate.
Domeniul IT&C poate sa pastreze actualele locuri de munca si chiar sa creeze mai multe posturi decat in alte sectoare de activitate, daca va fi sprijinit de Ministerul Comunicatiilor si de guvern, potrivit Nokia Romania.
Twitter a inregistrat doar o crestere de 14% fata de anul precedent inregistrand pentru decembrie 2011 circa 15 mii de conturi active, si 1.3 milioane posturi publicate.
Postul Sfintilor Apostoli este unul dintre cele patru posturi de peste an (alaturi de cele ale Pastelui, Sfintei Maria si Craciunului). ... Spre deosebire de celelalte posturi, care au o durata fixa, postul Sinpetrului are o durata variabila, in functie de data variabila a Pastilor.
google-analytics.com