Cei doi deputati PNL de Dolj, Mihai Voicu si Horatiu Buzatu, isi vor pierde cabinetele parlamentare din sediul de pe strada Mircea Voda dupa ce Comitetul Executiv al filialei judetene a luat decizia de reorganizare a spatiilor. Hotararea de schimbare a destinatiei incaperilor din cladire a venit la propunerea membrilor biroului politic de la municipiu care, potrivit presedintelui PNL Dolj, Mario Oprea, s-au plans de faptul ca nu isi pot desfasura activitatea in conditii normale. "E vorba de o decizie a Biroului de la municipiu, luata in unanimitate, de a se reorganiza distribuirea incaperilor in sediu, pentru ca avem nevoie de un spatiu in care sa vina membri simpli de partid, altul pentru sedintele Birourilor permanente de la judet si municipiu si de un birou al presedintelui. In sedinta Comitetului Executiv, decizia de la municipiu a fost sprijinita si s-a hotarat ca parlamentarilor sa li se acorde alte spatii, ori la subsolul cladirii, ori in localul nou de pe strada Reforma Agrara", a spus senatorul Mario Oprea.
Dragu pune schimbarile pe seama programului de consultanta
Motivele pentru care cele doua cabinete parlamentare vor fi mutate sunt puse insa de consilierul local Mihai Dragu pe seama activitatii de consultanta pentru intocmirea de proiecte in scopul reabilitarii unitatilor de invatamant din Dolj, actiune care va fi demarata de filiala municipala in cursul acestei saptamani. "Am hotarat eliberarea spatiilor ocupate de deputati pentru acest proiect pentru ca vom avea nevoie de o incapere in care sa se desfasoare activitatea de consultanta pentru acest program", a mentionat consilierul Mihai Dragu, membru al Biroului Permanent Municipal al PNL. Deputatul Mihai Voicu a declarat ca a fost informat despre modificarile hotarate de filiala judeteana si a fost de acord cu mutarea sa intr-o alta locatie.
"Cabinetul parlamentar va fi relocat pentru ca in aceasta perioada activitatea partidului este la fel de importanta precum cea a unui cabinet parlamentar", a declarat deputatul Mihai Voicu.