Foaierul Teatrului National "Marin Sorescu" face, de ieri, concurenta magazinelor din Craiova. Cele 35 de firme participante la Contex 2008, editia de toamna, expun produse la preturi promotionale.Oferta de produse comercializate la pret redus în Craiova s-a îmbogatit pentru câteva zile. În perioada 3 - 7 septembrie, Camera de Comert si Industrie (CCI) "Oltenia" organizeaza editia a VII-a a târgului Contex. "Iata ca la Craiova se întâmpla frecvent lucruri deosebite, care vin în sprijinul cetatenilor si al mediului de afaceri", a declarat Constantin Raducanoiu, presedintele CCI "Oltenia", amintind de faptul ca evenimentul succede Salonului national si international de turism.  
Produse de iarna, la preturi pornind de la 35 de lei Târgul inaugurat ieri vine în întâmpinarea celor care vor sa se pregateasca din timp pentru sezonul rece. Vizitatorii care-si fac drum pe la Contex, în perioada târgului, îsi pot achizitiona pulovere începând de la 35 de lei, paltoane la preturi care variaza între 120 si 180 de lei si botine si cizme la 120 - 180 de lei. Nu lipsesc nici produsele din blana. "Avem marfa doar pentru noul sezon", a declarat Elena Sandu, una dintre expozantii din Craiova.  
Promotii si solduri la hainele de vara Oferta celor 35 de comercianti (din Ploiesti, Slatina, Râmnicu Vâlcea, Cluj-Napoca, Suceava, Sibiu, Constanta si Bistrita) prezenti în foaierul Teatrului National nu cuprinde însa numai produse din noile colectii. Conform traditiei, vizitatorii vor beneficia, pe durata celor cinci zile de desfasurare a manifestarii expozitionale, de preturi si oferte promotionale. "Avem, în special, îmbracaminte de vara. Toata marfa e la pret redus. Avem însa si promotii speciale, zilnice (la jumatate de pret)", a precizat Thomas Adesman, expozant din Slatina. Din categoria produselor de vara la preturi reduse fac parte costumele de dama (de la 60 si peste 200 de lei), tricouri (pornesc de la 10 lei), fuste (25 - 50 de lei), genti din piele (80 - 240 de lei), încaltaminte (de la 70 de lei), pantaloni (de la 15 lei). La târg participa si câteva firme care comercializeaza bijuterii de argint si gablonturi.  
Oferta de geci de piele, cea mai diversificata 
Cea mai diversificata oferta de produse ramâne însa, ca si la editiile precedente ale Contexului, cea a confectiilor din piele, al caror pret variaza între 300 si 700 de lei. "Pretul gecilor de dama variaza între 300 si 600 de lei. Gecile de barbati se vând la preturi de aproximativ 450 de lei", a spus Cosmin Pasca, expozant din Bucuresti.