Cautare

7653 de rezultate pentru "piata" (7.49 secunde)
Evenimentele se vor desfasura in Piata Constitutiei, Piata Universitatii, Parcul Cismigiu si Centrul Vechi. ... • Piata Constitutiei "rEvolutia Muzicii Usoare Romanesti" Un eveniment de exceptie va avea loc in Piata Constitutiei, sambata, 20 septembrie, incepand cu ora 20.00, unde se va desfasura "rEvolutia Muzicii Usoare Romanesti".
Vremurile erau tulburi, banii aveau valori relative, ca si astazi, si mergeam in piata cu ea si o auzeam cum comenteaza: ... Bainuiesc ca, pe vremea aceea, la facultate nu se invata economia de piata.
Comerciantii de produse industriale mutati din Piata nr.1 in Piata de Vechituri se pling ca sint in pragul falimentului, vinzarile scazind dramatic in acest an.
Desi aceasta valoare nu este una foarte mare, ea are darul de a influenta semnificativ si de a crea dificultati în cazul unor iesiri bruste de pe piata româneasca, tinând cont de lipsa de adâncime a pietelor financiare din România.
La mai bine de o saptamâna de la începerea noului an, piata imobiliara din Craiova este înca amortita.
La mai bine de o saptamâna de la începerea noului an, piata imobiliara din Craiova este înca amortita.
Preturile produselor alimentare vor inregistra pe piata romaneasca o crestere peste rata devalorizarii monedei nationale, in maxim o luna si jumatate, a declarat, pentru ROMPRES, presedintele Romalimenta, Sorin Minea.
giratoriul de la Consul trebuia musai semaforizat, fiindca este o mare piata urbana. ... In Bucuresti sunt enumerate ca exemple Piata Universitatii, Piata Sudului, Piata Obor, Piata Aviatorilor etc. In Ploiesti - Piata Eroilor, in Iasi - Piata Eminescu etc.
Acestora li se adauga pasajele de la Charles de Gaulle sau Piata Presei Libere, la care lucrarile ar fi trebuit sa fie in plina desfasurare, dar al caror termen de incepere ramane necunoscut.
• de la gara - 12-15 roni (depinde de aglomeratie) • de la Universitate, Piata Unirii, Piata Romana, Piata Victoriei - 8-10 roni • de la Baneasa - 15-18 roni • dinspre Berceni (i.e.
Piata este un imens focar de infectie autorizat, culmea, de catre DSP, o alta Institutie care da curs neregulilor ce permit ca prin mizeria existenta sa se poata crea riscuri de imbolnavire a populatiei. ... in aceasta asa zisa piata oricand gasesti un focar de infectie, administrat de Primaria Calarasi.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, in data de 07.10.2014, va avea loc un miting in Piata Victoriei. ... Kiseleff, gradual, daca situatia o va impune, intre Piata Arcul de Triumf - Piata Victoriei.
Chiar daca produsele de sezon de tipul bradutilor si al Mosilor de ciocolata se vand un pic mai bine decat anul trecut, cota de piata a produselor in cauza ramane sub 1%.
Cu sau fara interventia bancii centrale pe piata imobiliara, specialistii estimeaza ca preturile la imobile vor cunoaste, o data cu aderarea, corectii importante in jos.
Peste 60% din piata autohtona a mezelurilor este dominata de cinci mari producatori, care isi disputa anual in jur de 600 de milioane de euro.
Cu alte cuvinte, cei care lucreaza cu bancile trebuie sa fie informati despre pozitia lor pe piata. De aceea, orice clasament al institutiilor de credit este binevenit, mai ales ca in ultimii ani au aparut multe banci comerciale noi, mai mici, care insa cuceresc cote de piata importante.
Pana in prezent Romania a beneficiat de o protectie "naturala" in fata imigratiei fortei de munca din strainatate, cauza reprezentand-o salariile extrem de mici practicate pe piata autohtona a fortei de munca.
Cea de-a patra banca comerciala din sistem, BCR, poate sa lanseze pe piata produse de creditare în conditii „relaxate“. ... „Piata a început deja sa reactioneze de la aparitia acestor zvonuri.
Dobanzile la imprumuturile luate de companii si populatie vor creste in urmatoarele luni, ca efect al majorarii ratelor pe piata interbancara, a declarat joia trecuta Rozalia Pal, senior economist la Unicredit Tiriac Bank.
BNR a intervenit pe piata, atragând 1,07 miliarde de lei în depozite cu scadenta la o saptamâna, la o dobânda de 8% pe an.  Leul s-a depreciat din nou ieri cu 1,12% pâna la 3,7619 lei/euro fata de cursul de referinta de 3,7202 lei/euro, anuntat luni de Banca Nationala.
google-analytics.com