Cautare

1187 de rezultate pentru "pensionari la sri" (2.53 secunde)
Un studiu foarte recent asupra nivelului salariului orar in Europa ne arata pe unul din ultimele locuri, la circa 1,6 euro pe ora. Studiile asupra preturilor ne arata tot undeva pe la coada clasamentului, numai la benzina auto apropiindu-ne oarecum de nivelul european al preturilor.
Il arunca Gusa pe fereastra, in tepusele de la gardul iRealitatii? ... SIE, sau SRI? - Alta tampita, Voicu, de la A3, care zice pe post: Trebuie sa fim foarte atenti cu legea asta noua, cu impozitul pe gospodarie, pentru ca impozitele au sa ajunga la 50% din venituri!
Dascalimea pupa mana care tine batul cu care ni se da peste degete din motive de MCV - Timmermans, care se vrea viitor presedinte al Cmisiei, functie pentru care nu prea are sanse, i-a presat pe europarlamentarii romani sa il voteze, iar odata ajuns la Bucuresti a luat-o la bete pe Dancila pe motiv ca n-a auzit sa se fi intamplat nimic cu legile Justitiei dupa ultimul raport de tara.
Pana la sfarsitul acestei luni, SRI va preda CNSAS cartotecile, dosarele clasificate, microfilmele si procesele verbale de distrugere a dosarelor fostei Securitati. Membrii Colegiului CNSAS au stabilit azi, impreuna cu conducerea SRI, ca predarea sa inceapa imediat.
Liderii de grup de la Senat si de la Camera Deputatilor vor trebui sa stabileasca, in termen de doua saptamani, componenta si conducerea mai multor comisii, printre care cele de control al activitatii SIE si SRI, a anuntat ieri presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, dupa sedinta Birourilor Permanente reunite ale Parlamentului.
Senatorul liberal Radu Stroe ar putea ocupa fotoliul de presedinte al Comisiei parlamentare comune de control a activitatii SRI. ... Secretarul Biroului Permanent al Camerei, liberalul Titu Gheorghiof, a anuntat ieri ca saptamana viitoare cele doua Camere se vor intruni in plen pentru a vota componenta comisiilor SRI si SIE.
Parlamentul a stabilit ieri, prin vot secret acordat asupra unei liste, componenta Comisiei comune de control al activitatii SIE, precum si opt dintre cei noua membri ai Comisiei de control al SRI, ulterior votului secret, PRM anuntand ca nominalizarea sa nu era cea corecta.
De exemplu, la Constanta s-a constatat o discrepanta foarte mare intre rezultatele obtinute in alegerile locale si cele generale, ceea ce inseamna ca inca avem oameni care nu s-au ridicat la valoarea asteptata”, a afirmat deputatul PRM Gelil Eserghep.
Bogdan Tiberiu Iacob) De zile bune, presa portocalie devotata regimului Basescu e isterizata la maxim pe motiv de lichidare a democratiei, zdrobirea Constitutiei, lovitura de stat, razboi civil si alte vorbe mari, la pachet cu acuzatii dure aduse actualei puteri, cererea de demisie a lui Ponta samd.
Declasificarea unor documente „secrete de stat“ este posibila dupa 40 de ani de la arhivare, potrivit Legii de organizare si functionare a SRI, se arata intr-un comunicat de presa publicat ieri pe siteul SRI.
SRI a devenit arbitrul luptei intre palate. ... Insa, aceasta declasificare nu poate fi facuta decit daca cel care a emis informatiile, adica SRI, o va cere, o actiune foarte complicata procedural si destul de putin probabila.
SRI a devenit arbitrul luptei intre palate. ... Insa, aceasta declasificare nu poate fi facuta decit daca cel care a emis informatiile, adica SRI, o va cere, o actiune foarte complicata procedural si destul de putin probabila.
Presedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activitatii SRI, senatorul PNL Radu Stroe a declarat ieri ca membrii comisiei au avut o apreciere buna, pe alocuri foarte buna, a activitatii Serviciului Roman de Informatii si l-au considerat eficient in proportie de 85%.
La mijlocul lunii in curs, mai precis in 18 ianuarie, a avut loc concursul pentru functia de registrator sef al Serviciului de Publicitate Imobiliara Salaj, la care a participat un singur candidat, si anume Balogh Eniko, nimeni alta decat fiica deputatului UDMR Salaj, Seres Denes.
La mijlocul lunii in curs, mai precis in 18 ianuarie, a avut loc concursul pentru functia de registrator sef al Serviciului de Publicitate Imobiliara Salaj, la care a participat un singur candidat, si anume Balogh Eniko, nimeni alta decat fiica deputatului UDMR Salaj, Seres Denes.
Prin noua Lege privind informatiile si siguranta nationala, care va fi discutata azi in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, serviciile secrete, in special SRI, primesc competente sporite.
Secasiu a declarat, dupa intalnirea cu sefii SRI, ca Ordonanta de Urgenta referitoare la CNSAS prevede ca nu doar institutiile trebuie sa predea catre CNSAS dosarele Securitatii, ci si persoanele care au intrat, "prin diferite imprejurari", in posesia unor astfel de documente.
Puthoff si Swann s-au intors la hotel, dupa care, convinsi ca au ratat testul, s-au dus intr-un bar sa se imbete. Totusi, peste trei zile Puthoff a primit un telefon de la general, in care acesta a spus:
Toate dovedesc profunda nedumerire, la nivelul guvernelor si al fortelor armate, privind manifestarile acestui fenomen, nedumerire care transpare si din istorioara de mai jos.
Liberalii au reactionat imediat la afirmatiile presedintelui Traian Basescu privind numirea sefilor SRI si SIE, si anume ca nu va face aceste numiri pana cand Parlamentul nu va aproba legile privind siguranta nationala.
google-analytics.com