Cautare

1187 de rezultate pentru "pensionari la sri" (2.72 secunde)
Democratul Mircea Toader ia, astfel, in discutie ajutoarele de incalzire si sustine ca 1,4 milioane de pensionari nu vor mai primi subventiile respective, iar alte 2,3 milioane de pensionari vor primi ca ajutor sume mai mici decat cele stabilite initial.
Pe langa aceste manifestari insa, nu mica ne-a fost mirarea sa il descoperim, in Satul de Vacanta, pe consilierul Victor Manea, la o casuta. Mese intinse, sute de pensionari -acesta a fost "peisajul" petrecerii de care ulterior am aflat ca se face "vinovat" liberalul Victor Manea.
Ultima sesizare primita de ecologistii galateni nu este nici pe departe vreo problema legata de spatiile verzi din municipiul nostru sau vreo problema ecologica la nivelul Galatiului, ci este vorba de un cupon de pensie din aceasta luna, care poarta pe spate un mesaj care ii informeaza pe cei de varsta a treia cu cat au crescut pensiile din 2004 si pana in prezent pe grupe de pensionari, in conditiile in care Casa de Pensii nu stie nimic despre acest lucru.
In cadrul conferintei de presa sustinute ieri, primarul Radu Mazare a declarat ca, gratie unei modificari a unei hotarari de consiliu, de acum inainte se acorda facilitati privind transportul in comun pe baza de abonamente lunare gratuite, pe toate liniile, in interiorul municipiului Constanta, pensionarilor cu un venit de pana la 650 RON si persoanelor in varsta de peste 60 de ani care nu realizeaza venituri.
Guvernul a aprobat, miercuri, ordonanta de urgenta prin care se instituie pensia sociala minima garantata de 300 de lei, incepand cu 1 aprilie, si de 350 de lei, de la 1 octombrie. “De la 1 aprilie 2009, vor beneficia de pensia sociala minima garantata aproximativ 808.
Potrivit presedintelui Traian Basescu, de la 1 iunie, salariile bugetarilor din administratia locala si centrala vor fi diminuate cu 25%. De asemenea, salariul minim in sectorul bugetar va scadea de la 705 la 600 de lei.
Disputa dintre presedinte si premier pe tema cresterii taxei pe valoarea adaugata, de la 19% la 24%, este autentica? A evitat seful statului sa se intalneasca cu primul-ministru la inundatii, asa cum a speculat presa, observand paralelismul traseelor celor doi prin localitatile sinistrate?
Sebastian Lazaroiu va avea acces la informatii despre cei sase milioane de pensionari Presedintele PSD Suceava, deputatul Catalin Nechifor, apreciaza ca numirea lui Sebastian Lazaroiu ca ministru al Muncii vizeaza viitoarea campanie electorala, avand in vedere ca acesta va detine informatii si date personale ale celor sase milioane de pensionari pe care va incerca sa-i manipuleze.
Aproape 1,1 milioane de pensionari au intrat in aceasta a treia etapa de recalculare, adica cele care au iesit la pensie in perioada 1 aprilie 1991-31 decembrie 1996. ... Este vorba de peste un milion de pensionari.
Sute de pensionari isi vand in aceste zile certificatele de actionari la SIF pentru a face rost de bani.
Taxele ar urma sa fie acceptate in cuantumul precizat pana la 31 martie 2007, dupa aceasta data contribuabilul fiind obligat sa achite si penalitati.
Toti batrânii Craiovei pensionati la limita de vârsta vor putea calatori gratuit cu masinile si tramvaiele RAT, din 2008, daca pensia nu va depasi 1.000 de lei.Pensionatii la limita de vârsta ale caror pensii nu vor depasi zece milioane de lei vechi îsi vor putea procura gratuit abonamente de calatorie pe toate cursele interne ale Regiei Autonome de Transport Craiova.
Conducerea ICMRSG a decis recent sa mai efectueze o reducere a personalului, dupa ce, incepand cu data de 1 noiembrie, a trimis acasa un numar de 50 de angajati, pensionari, care fusesera reangajati pentru a executa lucrarile contractate de societate cu ArcelorMittal Galati.
Conducerea ICMRSG a decis recent sa mai efectueze o reducere a personalului, dupa ce, incepand cu data de 1 noiembrie, a trimis acasa un numar de 50 de angajati, pensionari, care fusesera reangajati pentru a executa lucrarile contractate de societate cu ArcelorMittal Galati.
Pentru pensionarii constanteni urcatul scarilor la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) a devenit sport zilnic.
Potrivit senatorului si omului de afaceri Dan Voiculescu, economia subterana a Romaniei valoreaza peste 40 de miliarde de euro, bani care daca ar fi scosi la suprafata i-ar scapa pe bugetari si pensionari de scaderea veniturilor.
Reprezentantii Casei Judetene de Pensii (CJP) Dolj si cei ai Politiei Comunitare verifica la domiciliu pensionarii pe caz de boala care isi ridica pensiile prin cont bancar. ... Cine nu se prezinta la Comisia de Expertiza va pierde pensia de invaliditate.
Ponderea acestor cheltuieli crescand la 9,3% din P.I.B in 2010, fata de 8 % din P.I.B in 2009.
- Membrii UNAS cu cotizatia platita la zi: - 300 RON pana la 06.10.2014 - 400 RON incepand cu 08.10.2014 - Nemembrii UNAS: - 450 RON pana la 06.10.2014 - 550 RON incepand cu 08.10.2014 - Pensionari membrii UNAS:
In 2015 pensiile s-au majorat cu 5%, pensia medie a crescut cu 5,5% fata de primul trimestru din 2014 si cu 5,07% fata de ultimul trimestru din 2014, iar pensia sociala a crescut de la 350 la 400 de lei, pentru peste 600.000 de pensionari.
google-analytics.com