Cautare

1187 de rezultate pentru "pensionari la sri" (2.95 secunde)
Nicolae Ulieru, fost purtator de cuvant al SRI, a declarat recent, intr-o emisiune tv, ca cei care i-au condus pe mineri prin Bucuresti, in vara lui 1990, erau ofiteri sub acoperire ai acestei unitati. Iar alti asemenea ofiteri lucrau ca ziaristi la cotidiene centrale.
premierul Boc va fi inlocuit din functie in urmatoarele 48 de ore In urmatoarele 48 de ore va avea loc, potrivit unor informatii intrate in posesia noastra, schimbarea premierului Emil Boc de la carma guvernului.
Bogdan Tiberiu Iacob) Traian Basescu mai are doi ani si jumatate de mandat, dar situatia nu se prezinta deloc roza, ba chiar se agraveaza de la o zi la alta, atat in ceea ce il priveste, cat si pentru partidul sau de suflet, PDL.
Deputatul Ion Stan adus la DNA Vicepresedintele comisiei SRI in aceasta legislatura si presedintele acestei comisii intre 2004-2008, deputatul PSD Ion Stan, a fost ridicat azi de DNA pentru anchetare.
Solutia Alinei Mungiu-Pippidi pentru a aduce opozitia la putere: ... Denisa Miron) Alternativa la PSD nu a castigat pentru ca nu exista, considera Alina Mungiu - Pippidi. ... Poporul s-a prins si el, si sta la meci sau la mall mai degraba decit sa vina la Parlament sa dea guvernul jos.
Sefii minerilor din Valea Jiului au cheltuit in 2006 aproape 90.000 de euro cu deplasarile in tara si strainatate, Mongolia, Finlanda sau Sri Lanka fiind cateva dintre tarile unde acestia au fost in interes de serviciu sau la cererea ministrilor de resort.
La RTV, castiga Basescu (Autor : ... In final, vom avea probabil doua televiziuni si nu se stie daca nu vor fi amandoua la discretia Presedintelui Traian Basescu.Ce stim despre Elan Schwartzenberg? Cel care detine, in prezent, pachetul majoritar la RTV.
Grupul Editorial RAO a lansat la Targul international de carte Bookfest 2013 volumul "Ars Analytica", avandu-i coordonatori pe George Cristian Maior si Ionel Nitu.
Vreau acum sa ma spovedesc, sa vin la dreapta dumneavoastra judecata. N-am mai spus nimanui pana azi pentru ca s-a scris in ziare la vremea respectiva, asa ca ce rost mai avea? ... Si doare pana la lacrimi. Fiindca mi-e sufletul gros la coaja.
fiul lui Radu Timofte fost sef al SRI a murit la varsta de 32 de ani Pictorul Alexandru Timofte a murit la varsta de 32 de ani, dupa o lunga si grea suferinta.
Ceva ce nu-l va parasi pana la sfarsitul vietii sale: ... Vidra spune ca seful SRI, cel numit si promovat de Traian Basescu, comanda magistratilor s-o termine. ... Deci, SRI, DNA si Parlamentul Romaniei s-au innodat intr-o conspiratie antiVidra.
LUCIAN AVRAMESCU) Am detestat, pana la saturatie, cuplul Basescu-Udrea. ... Ei, amandoi, m-au facut sa cred la un moment dat ca am ajuns cetatean al unei foste tari. ... A spus ca tara e condusa de SRI. Ca, inteleg, fosta securitate ar fi la carma.
Fiul unui ofiter SRI a fost ucis in propriul apartament din Iasi. ... Tatal adolescentului a fost cel care l-a gasit inconstient, in holul apartamentului, si a sunat ingrozit la 112. Fiul unui ofiter SRI a fost ucis.
Adoptarea noii strategii de securitate nationala a fost amanata, iar la finalul sedintei CSAT, presedintele Traian Basescu a anuntat ca cele sase legi care vizeaza siguranta nationala sunt inca in stadiul de proiect, si vor fi definitivate in 60 de zile.
O incercare grea, fata de care chiar recentele inundatii au ajuns sa para un necaz trecator, pe care scaderea apelor Dunarii le va rezolva de la sine.
salariile mici vor creste accelerat, s-ar putea sa vedem un nou producator auto care sa vrea sa faca masini in Romania, cine va oferi angajati va lua noi investitii, polarizarea economiei se va accentua, vor fi cautati pensionari pentru a fi angajati (Autor:
Deputatul conservator Bogdan Ciuca a avut la sfirsitul acestei saptamini o conferinta de presa atipica.
Numai la mana oficialilor de la Casa Judeteana de Pensii Constanta sa nu ajungi, ca sansele sa-ti rezolvi vreo problema stringenta sunt ca si inexistente.
Popa a sustinut ca este cat se poate de evident ca presedintele Basescu "este strabatut" de o sete de razbunare fata de pensionari si vrea sa le dea o lectie, deoarece doar 20 la suta l-au votat.
Liderul PSD, Mircea Geoana, considera ca intentia Presedintiei de a achizitiona aeronave prezidentiale superdotate demonstreaza ca opozitia presedintelui Traian Basescu fata de promulgarea legii pensiilor si argumentele legate de prudenta financiara reprezinta "o cruda nepasare" din partea sefului statului "fata de milioanele de pensionari pe care i-a amagit cu vorbe-n vant in campaniile electorale".
google-analytics.com