Cautare

69999 de rezultate pentru "pe" (2.76 secunde)
Cei doi s-au tutuit si si-au spus pe numele mic, asa cum faceau probabil pe vremea cand erau vecini de scara. ... “Domnule Nastase, noi doi avem o problema, pe cuvantul meu, sa discutam sincer, suntem amandoi fosti comunisti.
Dupa aceea fac un raport care va fi analizat la nivelul asociatiei si pe care apoi il trimitem la Bucuresti ", afirma Vasile Rudai, monitor local pentru drepturile omului al asociatiei.
Pe de alta parte, poate ca nu este vorba de nici un blestem, ci de o normalitate evidenta daca ne gandim ca suntem un popor de asistati, din care o treime o reprezinta pensionarii, la care se adauga alte milioane de someri sau de romani prost platiti.
"Sintem siguri ca majoritatea alegatorilor din judet vor fi alaturi de noi si duminica avind in vedere ca in primul tur Adrian Nastase s-a clasat pe primul loc la nivelul judetului Satu Mare”, a declarat Gheorghe Ciocan in cadrul unei conferinte de presa la sediul partidului, la care au mai participat proaspetii parlamentari Mihaela Rusu si Sever ster.
Echipa judeteana de conducere a partidului de guvernamint a urmarit exit poll-urile anuntate de Televiziunea Romana care ii dadeau pe cei doi candidati la egalitate perfecta si minute bune nimeni nu a putut avea o reactie.
Nu este insa drept ca la oameni tineri sa li se dea bani pentru ca muncesc citeva ore pe luna.
O duminica linistita si insorita, tensionata treptat, pe masura trecerii orelor.
Pus pe glume ca intotdeauna, ex-vicele Constantei a inceput sa simta, in sfarsit si din ce in ce mai des, dorul de adrenalina - adrenalina pe care i-o oferea activitatea politica.
Aproape doua treimi dintre satmarenii care s-au prezentat ieri la urn au votat cu Adrian Nastase.
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat ieri la Senat ca partidul sau este dispus sa poarte discutii cu “toata lumea“, avand in vedere ca politica este “arta negocierii“, insa a tinut sa precizeze ca “prevede“ alegeri anticipate in cateva luni.
Dupa aflarea rezultatelor oficiale ale turului al doilea al prezidentialelor, Ion Iliescu, inca presedinte al Romaniei, este de parere ca, deocamdata, nimeni nu are majoritate parlamentara, nici ca partid luat separat, nici ca Alianta.
El a fost secondat, pe post de secretari, de doi dintre cei mai tineri deputati, Nicolae Banicioiu si Mihai Apostolache. ... Miron Mitrea i-a anuntat si pe cei trei vicelideri ai grupului PSD, si anume pe Viorel Hrebenciuc, Dan Ioan Popescu si Valeriu Zgonea.
Bucurestenii vor mai vota o data in scurta vreme, pentru a-si alege un nou primar general, in locul lui Traian Basescu, care va fi presedintele Romaniei.
De altfel, Nastase a fost pana in 2000 prim-vicepresedinte al partidului, functie pe care a avut grija sa o desfiinteze dupa ce s-a instalat in fruntea PSD. ... Pozitia pe care o va ocupa Nastase in cadrul partidului depinde intr-o masura covarsitoare de pozitia presedintelui Iliescu.
In plus, Alianta refuza sa se bazeze pe sprijinul PRM, care i-ar putea completa numarul de voturi necesare.
Lovitura de teatru pe scena politica romaneasca: Traian Basescu il invinge pe favoritul Adrian Nastase si rastoarna astfel toate calculele deja facute dupa primul tur.
Ion Iliescu il felicita pe Traian Basescu pentru victoria in alegerile prezidentiale Presedintele Ion Iliescu transmite sincerele sale felicitari castigatorului alegerilor prezidentiale, Traian Basescu, si ii ureaza succes in misiunea sa de mare raspundere pentru a asigura stabilitatea politica si sociala necesara continuarii cresterii economice si finalizarii procesului de aderarea la Uniunea Europeana, a declarat ieri, la Palatul Cotroceni, purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, consilierul prezidential Corina Cretu.
Adrian Nastase l-a invins in judetul Satu Mare pe Traian Basescu la o diferenta de 26.000 de voturi.
Ea spus ca, dupa turul doi al alegerilor prezidentiale, a citit pe Internet mai multe mesaje in legatura cu scrutinul de duminica.
Primul lider european care l-a felicitat pe Traian Basescu pentru victoria in alegeri a fost presedintele Frantei, Jacques Chirac. Acesta i-a trimis ieri lui Basescu o scrisoare in care ii adreseaza “sincere felicitari“ si il asigura de sprijinul tarii sale pentru aderarea la Uniunea Europeana.
google-analytics.com