Cautare

69987 de rezultate pentru "pe" (3.59 secunde)
Mai mult, coruptia care macina Romania nu-i streseaza doar pe partenerii nostri externi ci ne afecteaza, in rau, pe fiecare dintre noi si a deteriorat serios imaginea interna a PSD.
Totodata, Mircea Iustian considera ca scaderea dramatica a numarului de voturi nule pe parcursul a patru ore, de la ora 12.00 la ora 16.00, este practic imposibila.
Presedintele PSD a reusit sa-l devanseze pina si pe Marko Bella, iar fata de Traian Basescu are un avans de peste 18.000 de voturi.
De asemenea, el a spus ca imediat dupa alegeri l-a sunat si l-a felicitat pe liderul UDMR, Marko Bela, pentru scorul obtinut in alegeri, insa nu au fost demarate nici un fel de negocieri pentru formarea unui eventual Guvern.
Liderul PSD Suceava, Gavril Marza, a declarat ieri ca ii va “vana“ pe directorii institutiilor centralizate care au “cochetat“ cu Alianta.
La Presedintie, pe primele doua locuri s-au clasat Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD+PUR, cu 40,94% din voturi valabil exprimate, si Traian Basescu, candidatul Aliantei D.A., cu 33,92%, cei doi urmand sa se intalneasca in turul doi.
Alianta D.A. PNL-PD a surclasat in Capitala Uniunea Nationala PSD+PUR la alegerile parlamentare si prezidentiale. Potrivit datelor finale, Traian Basescu a otinut 48,54 % in cursa prezidentiala, iar Adrian Nastase - 32,74%.
In opinia lui Stefan, in judetul Neamt, din cauza voturilor multiple de pe listele suplimentare rezultatul alegerilor a fost fraudat cu 10,7 la suta, iar din cauza anularii voturilor cu 7,3 la suta.
O alta intrebare ridicata de APD este de ce BEC nu a furnizat informatii publicului si nu a postat pe un site un comunicat in care sa explice diferenta care a facut obiectul suspiciunilor, in afara raspunsului la contestatia Aliantei PNL-PD.
Ecologistul olandez Joost Lagendijk l-a acuzat pe Pierre Moscovici ca a prezentat o imagine pozitiva, partinitoare, a Romaniei. ... In raport sau se recomanda evaluarea separata a progreselor Bulgariei fata de alte tari candidate, pe baza propriilor realizari si a programului propriu.
Liberalii nu mai au rabdare si vor sa-si aleaga presedintele. Dupa retragerea lui Theodor Stolojan de la conducerea partidului, atributiile presedintelui PNL au fost preluate de Calin Popescu-Tariceanu.
Nastase l-a acuzat pe Basescu de faptul ca nu-i pasa de “raul pe care-l face Romaniei in exterior, ci doreste doar sa se vada pe sticla“.
Tudor considera ca “fluierul de arbitru“ este in mana sa, dar el nu doreste sa participe la nici o guvernare si-l sfatuieste pe Traian Basescu sa nu mai candideze in turul doi al alegerilor pentru ca PSD il va “macelari“ si-l va “linsa mediatic“, asa cum s-a intamplat si in cazul sau, in turul doi al alegerilor prezidentiale din anul 2000.
Greseli sub semnatura Aliantei Solicitarea Aliantei de anulare a alegerilor se bazeaza pe greselile facute la completarea proceselor-verbale, in unele dintre ele fiind trecut la rubrica “voturi exprimate“ numarul alegatorilor trecuti pe liste.
“O frauda majora este, dupa parerea mea, practic imposibila, deoarece exista verificarile pe care le face fiecare partid prin numaratoarea paralela.
El a fost inlocuit de Doina Dretcanu, care i-a avut colegi in Camera Deputatilor pe Mihai Malaimare si Stefan Baban, care tocmai au dobindit noi mandate de parlamentari.
Pe de alta parte, PRM avertizeaza ca o asemenea coabitare guvernamentala nu poate reprezenta decat un pericol pentru Romania. ... Trebuie sa avertizez inca din start ca orice guvernare care se va alia si va conta pe prezenta UDMR a devenit la ora actuala ingrozitor de periculoasa.
Reamintim ca liderul PRM a acuzat intentia de fraudare a alegerilor de catre PSD inca din primavara acestui an, afirmand de fiecare data ca informatiile respective i-au parvenit atat din interiorul partidului de guvernamant cat si pe filiera unor servicii secrete.
El a precizat ca scaderea PSD+PUR se datoreaza candidatilor nereprezentativi pentru suceveni aflati pe listele Uniunii. Pe de alta parte, presedintele PSD Suceava, Gavril Marza, s-a declarat multumit de rezultatele obtinute de PSD+PUR Suceava.
“Rezultatele alegerilor de duminica dovedesc ca in Romania lideri care nu au fost implicati in politica si care au performat in domeniile lor de activitate nu pot intra pe actuala scena politica.
google-analytics.com