Cautare

69999 de rezultate pentru "pe" (3.09 secunde)
Vicepresedintele executiv al UDMR a mentionat ca acestea sunt doar propuneri conturate de prezidiul executiv, o discutie pe fond prin care se vor stabili atat ministerele cat si pozitia reprezentantilor maghiari in Guvern urmand sa aiba loc dupa cel de-al doilea tur de scrutin.
Birourile Permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au votat ieri alocarea timpilor de antena pentru emisiunile electorale dintre cele doua tururi de scrutin pentru alegerile prezidentiale.
Senatorul UDMR Puskas Balint a declarat ieri ca rezultatele referendumului din Ungaria referitor la acordarea dublei cetatenii arata ca maghiarii din Transilvania pot miza doar pe puterile proprii. “Maghiarii din Transilvania trebuie sa ramana uniti, fiindca in lupta lor nu pot miza pe altcineva.
Nota comuna a acestor lucrari este faptul ca sunt realizate pe baza unor documente, in marea lor majoritate inedite, provenite din arhivele studiate de catre cercetatorii CNSAS.
Presedintele Ion Iliescu a fost prezent ieri la Senat pentru a-si lua ramas-bun de la parlamentarii PSD care-si incheie mandatul, dar si pentru a-l felicita pe Nicolae Vacaroiu de ziua sa.
Vicepresedintele PNL Mona Musca a anuntat ieri la Sfantu Gheorghe ca PD si PNL vor forma grupuri parlamentare separate pentru a obtine mai multe locuri in comisiile de specialitate din Parlament.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, a pledat ieri pentru un sistem european bazat pe descentralizare la nivel teritorial, nu pe criterii etnice, raspunzand astfel acuzatiei lui Basescu privind o asa-zisa intelegere cu UDMR pentru autonomia Tinutului Secuiesc.
El a adaugat insa ca, pe timpul intregului sau mandat, doar de doua sau trei ori a fost nevoit sa anuleze dezbaterile din lipsa de cvorum.
Din Constanta, singurii nominalizati au fost procurorul Marian Alexandru, din partea Parchetului de pe langa Curtea de Apel, si prim-procurorul Cristian Deliorga, din partea Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta.
La sfarsitul primei runde, toti s-au declarat multumiti si optimisti, chiar daca este evident ca lucrurile nu stau tocmai pe roze. ... Deocamdata, se stie ca UDMR s-a invartit deja de un post de prima mana, respectiv unul din locurile de vice-premier, livrat special pe numele lui Marko Bela.
Senatorul UDMR de Harghita Sogor Csaba considera ca, desi referendumul pentru acordarea dublei cetatenii maghiarilor din afara Ungariei s-a soldat cu un esec, acest lucru nu reprezinta o problema semnificativa pentru maghiarii din Romania, in conditiile in care tara noastra va intra curand in UE.
Parlamentul European va dezbate la 15 decembrie raportul realizat de Pierre Moscovici privind progresele realizate de Romania, se arata intr-un comunicat publicat ieri pe site-ul Parlamentului European.
La nici doua saptamani de la dezastrul de la alegerile parlamentare si prezidentiale, formatiunea politica a fostului presedinte Emil Constantinescu nu realizeaza sub nici o forma ca viitorul sau este total compromis.
Semnalele lansate de Traian Basescu saptamana trecuta in directia umanistilor, pentru ca acestia sa se dezica de PSD si sa ajute Alianta PNL-PD sa aiba majoritatea parlamentara, nu au avut succes, PUR respingand oferta liberalo-democrata.
Presedintele PD Suceava considera ca, desi Brandusel Nichitean si-a ridicat certificatul doveditor al alegerii in functia de senator, el nu va putea fi validat in aceasta functie din cauza ca nu mai este sustinut de partidul pe listele caruia a candidat.
Potrivit lui Camenita, membrii birourilor electorale ale sectiilor de votare vor fi instruiti, in special, in legatura cu modul de completare a listelor electorale speciale si a categoriilor de persoane care pot fi cuprinse in aceste liste si, cu precadere, la aplicarea pe actele de identitate a stampilei cu mentiunea “Votat“ sau a timbrului autocolant.
El a declarat ca discutiile privind con-stituirea viitorului Guvern sunt structurate pe patru etape, abia ultima fiind desemnarea celei mai bune formule de guvernare.
El a declarat ca discutiile privind con-stituirea viitorului Guvern sunt structurate pe patru etape, abia ultima fiind desemnarea celei mai bune formule de guvernare.
István si Ovidiu Silaghi de presedintele BEC nr.32, Remus Nemes, care le-a urat succes in activitatea din urmatorii patru ani si i-a invitat pe toti la un pahar de sampanie.
Negocierile politice reduse la nivelul precupetelor din Obor nu vor reusi sa confere unui eventual cabinet PSD-UDMR si stabilitatea necesara unei guvernari pe termen lung.
google-analytics.com