Cautare

69999 de rezultate pentru "pe" (3.09 secunde)
Locurile din Senat au fost ocupate, insa doi reprezentanti PUR, aflati pe listele comune ale Uniunii din Calarasi, respectiv Braila, nu au ajuns parlamentari.
Prevederile Conventiei de la Viena, care au permis autoritatilor americane sa actioneze astfel, ne indreptatesc sa cerem ridicarea imunitatii in cazul lui Robert Cristopher, astfel incat acesta sa raspunda in fata justitiei in Romania, se arata in scrisoarea premierului roman, care il asigura pe George Bush ca justitia romana ii va garanta un tratament legal si corect cetateanului american.
Guvernul Romaniei precizeaza ca in anul 2004 numarul persoanelor care au votat pe liste electorale speciale a fost de 1.263.371.
Discutiile s-au concentrat pe incheierea procesului de negociere din perspectiva Consiliului European de saptamana viitoare si pe prezentarea asteptarilor Romaniei si a pregatirilor in curs pentru ca la Consiliul European de iarna sa fie confirmat calendarul aderarii Romaniei la UE.
Mircea Geoana l-a asigurat pe omologul sau ca exista o consultare permanenta intre autoritatile romane si Comisia Europeana si se lucreaza pentru gasirea unor solutii la cele doua capitole ramase.
In urma deciziei BEC, Prefectura Cluj va amplasa la fiecare sectie de votare din judet extrase din lege cu pedepsele pentru cetatenii care voteaza de mai multe ori.
Partidul Romania Mare sustine ca a decis ca in aceasta etapa a procesului electoral sa nu angajeze nici o colaborare politica si neaga in mod “categoric“ existenta unor negocieri in vederea asigurarii prezentei la guvernare.
Nemultumiti de esecul suferit, zeci de maghiari din zona Targu Secuiesc si-au exprimat, in ultimele doua zile, intentia de a inapoia legitimatia de maghiar acordata pe baza Legii statutului maghiarilor de peste hotare.
Pe de alta parte, senatorul PUR Ilie Stoica acuza liderii PSD Sibiu ca i-ar fi pus oprelisti in campania electorala. Mai mult, umanistii sibieni au lansat un apel catre locuitori, sa nu ii suspecteze si pe ei de frauda electorala, alaturi de PSD:
Desi PSD a demarat recent negocierile cu PUR si UDMR pentru asigurarea unei majoritati parlamentare si pentru alcatuirea noului Guvern, primind in aceste sens asigurari ferme de sprijin din partea umanistilor si a udemeristilor, liderii Aliantei PNL-PD continua sa creada ca ei se vor instala la putere.
In declaratia de presa pe care a facut-o, Iliescu a anuntat ca a convocat, pentru luni, noul Parlament rezultat in urma alegerilor din 28 noiembrie.
Potrivit legii, politia comunitara, care se va infiinta pe structura CGP, se va ocupa de restabilirea ordinii publice si rezolvarea starilor conflictuale, va urmari faptele antisociale, infractiunile si contraventiile, pericolele legate de colete suspecte si amenintarile de acest gen, dar va actiona si in caz de dezastre.
Gheorghe Moldoveanu (presedinte-din partea CN APMC), Stelian Nicolae Fronescu si Mugur Florin Voinescu (din partea Primariei Constanta-nou intrati in C.A.), Liviu Dan Bleau (din partea Consiliului Judetean-nou intrat in C.A.), Cornel Dumitru (din partea MFP), Ion Jercan (din partea MTCT), Silvia Popeanga (din partea MTCT), Dan Banciu (din partea MTCT), Ion Selaru (din partea MTCT), Eugen Marius Oprean (din partea Asociatiei Patronale din Romania) si Petre Costel (presedintele sindicatelor de pe platforma portuara).
In data de 28 noiembrie, constantenii i-au desemnat, prin votul lor, pe cei care sa le reprezinte interesele in Parlamentul Romaniei.
"In cadrul perchezitiilor, am ridicat documente si acte falsificate care dovedesc clar activitatea infractionala, atit in ceea ce-l priveste pe Iosif Kovacs, cit si in cazul lui Sos Rolland, complicele sau”, sustine Tiberiu Sigartau.
Cele opt formatiuni se angajeaza sa-l sustina pe presedintele PSD Adrian Nastase in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, iar PSD va colabora cu ele in viitor, va promova in Parlament initiativele lor si se va consulta cu acestea in probleme de interes comun.
Conducerea Uniunii Civice Maghiare Covasna a arborat ieri-dimineata, la Sfantu Gheorghe, pe sediul cladirii filialei, un steag al CNS cu panglica neagra, protestand astfel fata de esecul referendumului privind acordarea dublei cetatenii pentru maghiarii din afara Ungariei.
Partidele politice, vama, justitia si Legislativul sunt percepute de romani ca fiind institutiile cele mai afectate de coruptie, potrivit Barometrului Global al Coruptiei, dat publicitatii ieri de Transparency International (TI) Romania.
In plus, APD a primit dreptul de a putea verifica listele electorale permanente si pe cele speciale. ... Potrivit lui Parvulescu, unele Birouri Judetene transmit in teritoriu ca inca se poate vota in orice sectie de votare pe baza listelor suplimentare.
“In primul rand, ceea ce ne-am propus a fost sa iesim din faza de declin pe care o cunostea Romania, economia tarii, societatea in ansamblu, ramanerile in urma fata de UE.
google-analytics.com