Cautare

69999 de rezultate pentru "pe" (4.15 secunde)
Replica Comisiei pare sa-i fi fost adresata premierului Adrian Nastase, care, in ultimele zile, a tinut sa-si exprime surprinderea ca, desi Traian Basescu a anuntat ca accepta deciziile institutiilor statului privind alegerile prezidentiale, liderul PD nu si-a cerut scuze fata de populatia Romaniei pentru acuzele pe care le-a lansat cu privire la fraudarea scrutinului de duminica.
Conform datelor furnizate de Biroul Electoral Municipal, in strainatate, Basescu a obtinut 53,4% din voturi, Nastase - 26,18%, Vadim Tudor - 6,6% si Markó Béla - 5,76%.
Uniunea Nationala PSD+PUR a primit cu sase procente mai multe mandate pentru Parlament decat Alianta D.A. PNL-PD.
UN PSD+PUR isi poate asigura majoritatea parlamentara contand in continuare pe sprijinul UDMR si atragand voturile celorlalte 18 minoritati. ... Adaugand acestora pe cele ale UDMR - 32 - si pe cele 18 ale celorlalte minoritati, avem un total de 239, adica majoritatea de care are nevoie.
Deputatul PNL Mona Musca s-a autosechestrat ieri in Camera Deputatilor, in semn de protest fata de refuzul lui Viorel Hrebenciuc (vicepresedinte PSD) de a-i da stenogramele sedintelor Comisiei parlamentare de redactare a legilor electorale.
Palatul Cotroceni are o istorie de peste 300 de ani. Lacas domnesc, el si-a pierdut acest statut doar in anii comunismului.
PNL-PD (ADA) nu va recunoaste rezultatul alegerilor parlamentare si prezidentiale, pe care le considera "fraudate ", dar va accepta deciziile institutiilor statului, cu speranta ca ele vor face "anchete obiective ", a reafirmat ieri, intr-o conferinta de presa, Cozmin Gusa, membru al echipei de campanie a ADA.
Primaria din Husi a ajuns in situatia jalnica de a-si vinde bunurile din patrimoniu, pentru a-si putea achita uriasele datorii acumulate fata de furnizorii de utilitati si de materiale.
Candidatii de pe listele constantene pentru Parlamentul Romaniei pot sta linistiti. ... Ma bucur, pe 6 decembrie implinesc 48 de ani si cred ca acesta (n.r.
Iata ca nici nu s-a conturat bine viitorul Guvern si au si aparut primele tensiuni intre posibilii parteneri PSD-UDMR - bineinteles, pe probleme etnice. ... Chestionat pe tema, Adrian Nastase a spus un "Nu” raspicat in ceea ce-i priveste pe maghiarii din Romania.
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat ieri ca l-ar prefera invingator pe Traian Basescu, desi recomanda electoratului PRM sa boicoteze turul doi.
çn ceea ce priveste formarea majoritatii parlamentare, Adrian Nastase a afirmat ca, pe ansamblu, votul de investitura la nivelul Parlamentului poate fi obtinut, insa la Senat ramane o problema care trebuie rezolvata, intrucat PSD si PUR nu intrunesc jumatate plus unu din numarul senatorilor.
Liberalii au fost ieri foarte aproape sa-i tradeze pe democrati pentru a ajunge la putere alaturi de PSD. ... çn spatele usilor inchise, discutiile pe acest subiect au fost extrem de aprinse.
Vicepresedintele Dorin Ciustea se afla in Marea Britanie, la Inverness, unde participa la o intilnire pe probleme sociale legata de o finantare PHARE.
"Nu am putut sa ma apar, nu am fost lasat sa vorbesc, in schimb Tariceanu l-a lasat pe Hasotti sa vorbeasca.
Tot legat de viitoare aliante postelectorale, liberalii si democratii au evitat cu obstinatie sa faca orice referire la PRM, fapt care poate sa aiba legatura si cu deschiderea fata de Basescu manifestata, joi seara, de Corneliu Vadim Tudor pe un post de televiziune.
Consecvent pozitiei adoptate ulterior scutinului din 28 noiembrie, PRM acuza in continuare fraudarea masiva a alegerilor de catre PRM si cere comunitatii internationale "sa izoleze si sa sanctioneze regimul Iliescu-Nastase”, despre care afirma ca "lasat de capul lui, si-a creat si perfectionat un mecanism sinistru de furt care actioneaza pe toate palierele vietii politice si social-economice a Romaniei”.
Umanistii mizeaza in continuare pe protocolul de colaborare electorala cu PSD, in cadrul Uniunii Nationale PSD+PUR, protocol care vizeaza castigarea alegerilor parlamentare de catre UN PSD+PUR, castigarea alegerilor prezidentiale de catre candidatul Uniunii, Adrian Nastase, si formarea noului guvern.
Reprezentantii Aliantei au cerut clarificari despre privatizarea Petrom, iar Adrian Nastase a amenintat ca-i va da in judecata pe cei care lanseaza acuzatii fara probe.
Mai mult, Constitutia nu mentioneaza nicaieri ca partidul cu cel mai bun scor ar fi indreptatit sa numeasca premierul, prin urmare este vorba de o mana in care orice jucator poate plasa - iar cu un Traian Basescu ajuns seful statului ne putem astepta la orice, de la "pe de trei” pana la cacealmale.
google-analytics.com