Cautare

620 de rezultate pentru "pasajul unirii" (4.23 secunde)
Astfel PDL a indemnat deschis la iresponsabilitatea civica, o atitudine nedemocratioca si neconstitutionala, dupa cum reiese din pasajul de mai sus.
In 2002, pe cand Basescu era primar al Capitalei, Crisu Anastasiu i-a imputat un prejudiciu asupra bugetului municipalitatii, pe motiv ca, in calitatea de ordonator de credite, primarul general nu a avut aprobarea CGMB pentru o serie de plati facute unei firme aferente lucrarilor la Pasajul Basarab.
Pasajul stradal vechi de peste 300 de ani se va pastra, refacindu-se doar fundatia. Valoarea acestor lucrari de reparatie se ridica la suma de peste trei miliarde de lei.
In opinia lui Zilisteanu, viitoarele zone cu potential ar fi cele din jurul proiectului Esplanada, cele de langa pasajul Basarab si Soseaua de Centura.
La iesirea din municipiul Oradea, pe locul fostului post de control urmeaza sa se amenajeze un sens giratoriu, iar un altul langa CET II. Centura va traversa terenurile aflate in posesia municipiului Oradea langa pasajul de cale ferata.
Cea mai importanta realizare in acest stil este Palatul "Vulturul Negru" (1907-1909), cu pasajul acoperit cu sticla ce face legatura dintre trei strazi.
Acesta a precizat ca se doreste, daca se va putea, extinderea pentru anii urmatori a acestei sume, astfel incat sa fie suficienta pentru finalizarea tronsonului Drumul Taberei - Universitate. Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, si premierul Emil Boc viziteaza sambata metroul bucurestean, Pasajul Baneasa si Centura Ploiesti Vest.
In prezent pe tronsonul 2B a Autostrazii, Campia Turzii - Gilau, se desfasoara mai multe lucrari, printre care cele de hidroizolatie si asfaltare la alte zece structuri - poduri, pasarele, pasaje, viaducte, instalarea grinzilor de tip T la pasajul peste autostrada din apropierea nodului rutier de la Turda, activitati de terasamente la nodul rutier de la Gilau.
Ora 10.30 Vizitarea santierului de constructie a Autostrazii Bucuresti - Ploiesti (punct de intalnire la Pasajul de la km 56,600, intersectia autostrazii cu DJ 101) Ora 11.30 Vizitarea santierului de modernizare a Centurii Vest Ploiesti Ora 12.00 Vizitarea DN 72 Lungimea totala a sectorului de autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi de 61,8 km, la care se adauga 0,5 km drum de legatura cu DN 1, cu raze de curba cuprinse intre 800 metri si 6.000 metri.
" Apreciez ca absolut necesar a se constitui un grup de lucru comun Municipalitate-Metrorex, care sa coordoneze si sa integreze programul de lucrari care vizeaza linia de metrou cu lucrarile demarate de PMB, respectiv pasajul internodal Razoare si parcarea subterana de la Universitate." Noua structura de coordonare permanenta a lucrarilor la noua linie de metrou cu lucrarile de modernizare a infrastructurii rutiere de suprafata demarate de Primaria Municipiului Bucuresti va studia posibilitatea ca pe parcursul executiei casetei de metrou intre zona Operei si Rosetti (de-a lungul celor doua bulevarde Kogalniceanu si Regina Elisabeta) odata cu executia liniei de metrou, la nivelul intermediar sa se realizeze o caseta edilitara pentru traficul general si pentru utilitati, iar transportului public si pietonal sa-i fie rezervata zona de suprafata.
Pasajul care face legatura cu statia de metrou Piata Sudului nu este inca finalizat, insa, intr-o luna, Sun Plaza va fi singurul mall din Capitala cu acces direct la metrou.
Daca parcarea subterana ocupa intersectia Charles de Gaulle fiind impartita in doua alveole (de-a dreapta si de-a stanga casetei de metrou), pasajul rutier este amplasat in piata (avand intrare directa si in parcare) si se intinde apoi pe Bulevardul Aviatorilor.
Drumurile nationale, reabilitate mai ales cu bani de imprumut Printre proiectele care ar trebui sa fie finalizate tot anul acesta se numara si variante ocolitoare, printre care cele din zona de nord a Capitalei, intre DN 7 si DN 2 (bretele de legatura, pasaj superior peste calea ferata la Otopeni si pasajul Mogosoaia), cea din Suceava si cea din Cluj, sectiunea de Nord-Est.
In Pasajul Selari, o straduta ingusta care pleaca din Lipscani, abia s-a terminat de restaurat o cladire si la parterul ei au aparut trei cluburi.
Lucrarile la pasajul din Valea Vlaicii, programate sa dureze 14 luni, vor scurta traseul tramvaiului craiovean. Municipalitatea a decis vineri, dupa ce s-a consultat cu specialistii, sa inchida jumatate din linia de tramvai pe perioada lucrarilor din Valea Vlaicii.
Lucrarile pentru supralargirea Soselei Pipera si pasajul denivelat sunt in grafic, fiind amplasate grinzile pe trei tronsoane ale podului si executati toti pilotii forati, iar problema exproprierilor este rezolvata, a declarat, duminica, primarul general Sorin Oprescu.
Ce ati zice daca maine, vrand sa traversam cu masina Pasajul Basarab, am vedea ca e blocat de Politie? Vi se pare ca sunt dus cu capul?
"Cel mai probabil, nu exista vreo problema la Pasajul Basarab si nu trebuie sa se creeze panica in randul bucurestenilor.
Pasajul central va avea o suprafata pietonala de 3.500 metri patrati, la care se adauga o zona comerciala pe o suprafata de 5.700 metri patrati.
38 - 42 - Pasajul Lujerului; • Calea Crangasi nr. 29 - Piata Crangasi. Stefan Florescu, presedintele Fundatiei cu acelasi nume este si directorul Administratiei Pietelor Sector 4 din Capitala.
google-analytics.com