Cautare

620 de rezultate pentru "pasajul unirii" (4.16 secunde)
Luni, 11 iunie 2018, la orele 18.00, la Galeria SENSO (Bd. Unirii nr. ... Unirii nr.
Lucrarile care fac obiectul acestei expozitii au fost realizate de catre artisti plastici contemporani, care au raspuns la invitatia Muzeului Dunarii de Jos de a portretiza atat personalitati care si-au adus contributia la realizarea Marii Uniri din 1918, din toate provinciile istorice ale Romaniei Mari, cat si oameni obisnuiti, populatia civila, eroi sau luptatori din Primul Razboi Mondial care, stiut sau nestiut, au contribuit la realizarea Unirii.
In 1989, se aflau in faze incipiente de concepere sau chiar realizare Monumentul Unirii care trebuia ridicat in Piata Bucur Obor (pentru care aici s-a construit la mijlocul anilor 1980 si o macheta la scara naturala), Monumentul Victoria Socialismului in Piata Alba Iulia si Monumentul Independentei, pentru care in Piata Romana se executase deja un soclu circular din beton armat, demolat la mijlocul anilor '90.
Asa isi incepea cel mai mare poet de atunci al romanilor poezia care avea sa se numeasca Hora Unirii. ... Asa raspundeati, boier Alecsandri, primind bunavestire a venirii lui Eminescu, in veacul unirii.
Duminica, 11:00-12:30, in parcul din Piata Unirii. Vrem ca toti cainii fara stapan sa stea in adaposturi sau familii iubitoare, unde sa fie ingrijiti responsabil, iar pentru noi, oamenii...Vrem atat de multe...
Un liceean de 19 ani a agresat sexual o tanara de 24 de ani in scara unui bloc de pe bulevardul Unirii din Buzau.
Mai intai, la 27 martie, Sfatul tarii, cum se numea atunci Parlamentul Basarabiei si care cuprindea reprezentanti ai tuturor minoritatilor nationale, a votat in favoarea Unirii Republicii Democratice Moldovenesti (Basarabia) cu Romania.
Actele unirii au fost recunoscute pe plan international prin tratatele de pace semnate dupa incheierea primului Razboi Mondial, insa URSS nu s-a impacat niciodata cu aceasta pierdere teritoriala.
In 14 decembrie, la Sucursalele Unirii si Marriott, in 15 decembrie la Bucur Obor si Pantelimon, in 16 decembrie la Universitate si Piata Victoriei, in 17 decembrie la Agentia 1 Mai si Sucursala din Otopeni, in 18 decembrie la Sucursala Militari vine, vine… Mos Craciun la Banca Transilvania.
In Bucuresti, campania se va desfasura in doua puncte- Spitalul Coltea si Piata Unirii, intre orele 9 si 18.00. Constantenii isi pot testa valorile tensionale in parcul Oleg Danovski intre orele 9 si 18.00, iar locuitorii din Focsani in Piata Unirii intre orele 9 si 16.00.
PMB a instalat corturi anticanicula dotate cu personal medical, apa si aer conditionat Primaria Capitalei a instalat 20 de corturi anticanicula dotate cu personal medical, apa, aer conditionat si medicamente in locurile aglomerate din Bucuresti, precum Piata Victoriei (in partea stanga a Muzeului Antipa), Piata Romana, Piata Unirii, Piata Universitatii - Arhitectura si Universitate, metrou Dristor, Parcul Carol, Piata 11 iunie, Parcul Cismigiu, Piata Obor , Piata Moghioros, Piata C.A Rosetti, Piata Iancului - metrou, Parcul Herastrau, Piata Muncii, Piata Crangasi si Gara de Nord.
5, etajul 2 si 3 (aproape de Piata Unirii). ... 650 de metri patrati si se afla pe Splaiul Unirii nr.
Ca in fiecare an, autobuzele circula zilnic, la intervale de 20-25 de minute, pe traseul cuprins intre Piata Presei si Piata Unirii.
Niculina Berheci, poeta, membra a Cenaclului Literar Phoenix din Calarasi, a fost prezenta in luna martie la Chisinau, unde a sarbatorit si ea Centenarul Unirii. ... Tinerilor care abilitati de comunicare le adresez indemnul de a nu tasta doar "imi place", ci si distribuie ideile Unirii.
Halelor, Piata Unirii, B-dul Unirii, B-dul Mircea Voda, Str. Matei Basarab, B-dul Hristo Botev. In centrul Bucurestiului, tariful este de 10 lei pe ora, de luni pana vineri, intre 7:30 - 19:30.
Un sofer care circula luni noapte in centrul Capitalei, a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina in fantana arteziana de pe Bulevardul Unirii.
In asa-zisul comunicat, se facea referire la cotidianul nostru, desi semnatarul articolului care a declansat ura proletara a celor de pe Unirii 86 sau de la „hotelul“ New York a consemnat un fapt real petrecut la stadion, dupa un antrenament al Universitatii.
In asa-zisul comunicat, se facea referire la cotidianul nostru, desi semnatarul articolului care a declansat ura proletara a celor de pe Unirii 86 sau de la „hotelul“ New York a consemnat un fapt real petrecut la stadion, dupa un antrenament al Universitatii.
Klaus Iohannis, la ceremoniile dedicate aniversarii a 163 de ani de la infaptuirea Unirii Principatelor Romane
Ieri, pe un soare "cu colti", romanii au sarbatorit intr-un fel sau altul Ziua Unirii, un prilej care, teoretic, ar trebui sa fie un moment de infratire intre toti cetatenii care simt "romaneste".
google-analytics.com