Cautare

620 de rezultate pentru "pasajul unirii" (3.05 secunde)
unii oameni au muncit si de Ziua Unirii cu mai mult entuziasm, in ciuda gerului naprasnic. ... Ziua Unirii a trecut;
La data de 12 august 2010, in jurul orelor 17:50, politisti din cadrul Serviciului Politiei Metrou, au depistat-o in statia de metrou ,,Piata Unirii 2 ", pe P.
Planseul de beton de sub Piata Unirii este in pericol de prabusire, o arata expertiza tehnica finalizata decurand . Din cauza degradarii, expertii recomanda ca lucrarile de reabilitare si consolidare sa inceapa cat mai curand posibil.
- Bulevardul Unirii - din Piata Unirii, pana la Piata Constitutiei - Bulevardul Libertatii - din Piata Regina Maria, pana la intersectia cu Natiunile Unite - Calea 13 septembrie - din Bulevardul Libertatii pana la intersectia cu str.
strada A.I.Cuza - sectorul de drum cuprins intre intersectia cu strada Unirii si intersectia cu strada C. ... strada Unirii - sectorul de drum cuprins intre intersectia cu strada Mihai Viteazul si intersectia cu strada A.I.
Unirii, bd. ... Unirii intre Piata Constitutiei si intersectia cu Regina Maria. In intervalele orare mai sus mentionate, liniile de transport in comun care trec pe aceste trasee vor fi deviate.
Ministerul Dezvoltarii cere guvernului, printr-un proiect de ordonanta de orgenta, sa aloce o suma uriasa pentru ca Primaria Sectorului 4 sa repare planseul de beton care sustine toata infrastructura din Piata Unirii.
Petersburg, linia electrica de teren si metrou din Bologna - Italia, precum si din alte orase italiene, centrala hidroelectrica de la Muskrat (Canada), al treilea pod suspendat peste stramtoarea Bosfor (Turcia), Autostrada Gebze-Orhangazi-Izmir (Turcia), podul Halic din Istambul, linia de cale ferata Caracas-Tuy (Venezuela), pasajul suprateran de la Basarab, modernizarea aeroportului Otopeni (ambele din Romania), linia 2 de metrou din Varsovia (Polonia), 4 spitale in Massa, Lucca, Pistoia si Prato (zona Toscana Italia), apeductul Hamma si barajul Kerrada (Algeria), sau reteaua de metrou MetroRail din Copenhaga (Danemarca).
Conditiile anatomice ale regiunii (pliuri cutanate, maceratia, incarcatura microbiana a zonei), situarea ei (pasajul fecal septic, vecinatatea cu aparatul ginecologic si urologic) si impactul sexual explica frecventa acestei localizari.
In fata unei audiente de peste 350 de persoane, Viggiani a citat demonstrativ din documentul NORAD pasajul care spune ca orice distribuire a acestui tip de informatii ameninta securitatea nationala, pe langa faptul ca incalca legea spionajului din Statele Unite ale Americii.
E probabil ca si Oprescu simte ca e un moment excelent sa ia distanta de liberal in sondaje, pentru ca altfel nu se explica graba lui de a inaugura pasajul Basarab, chiar fara autorizatia Inspectoratului de Stat pentru Constructii.
aceea a tinerilor, si mai putin tinerilor care, in ziua in care Pasajul Basarab a fost dat in folosinta, sarbatoreau evenimentul cu steaguri tricolore.
xxx Iata pasajul de pe blogul lui Adrian Ponta, care l-a iritat pe Dan Andronic: "As vrea sa constatati ca Basescu vorbea, in 2004, de "tepe" la plural si a ajuns, in decembrie 2011, la o singura "teapa" - cea pentru Nastase.
Spre exemplu, consilierul Florentin Tudor a cerut luna trecuta o situatie despre stadiul lucrarilor la pasajul suprateran din Valea Vlaicii, iar primaria i-a trimis o situatie a lucrarilor din luna...
Spre exemplu, consilierul Florentin Tudor a cerut luna trecuta o situatie despre stadiul lucrarilor la pasajul suprateran din Valea Vlaicii, iar primaria i-a trimis o situatie a lucrarilor din luna...
Spre exemplu, consilierul Florentin Tudor a cerut luna trecuta o situatie despre stadiul lucrarilor la pasajul suprateran din Valea Vlaicii, iar primaria i-a trimis o situatie a lucrarilor din luna...
Ce-i impiedica sa-i spuna ca Pasajul Basarab l-a facut Basescu si el a votat impotriva, ca stadionul l-a facut Videanu.
"Avem contract cu SCT Bucuresti, firma care construieste pasajul suprateran, pentru refacerea trotuarelor de pe bulevardele Nicolae Titulescu si Calea Bucuresti, in zona pasajului.
Daca am spus la Pasajul Basarab, transparent si deschis, ca este un obiectiv inceput de Basescu si terminat de Oprescu, tot asa voi face o placuta si pentru subiectul cainilor comunitari:
Citind transcriptul interviului luat de Dan Suciu la Realitatea TV, am retinut pasajul in care Traian Basescu marturiseste ca i-a spus doamnei Merkel ca Romania nu are o procedura constitutionala de suspendare a presedintelui.
google-analytics.com