Cautare

620 de rezultate pentru "pasajul unirii" (5.36 secunde)
Pasajul de la Piata Presei va avea forma de Y si va functiona doar pe sensul Ploiesti-Bucuresti Comisia de Urbanism si Amenajarea Teritoriului a Municipiului Bucuresti a dat aviz favorabil proiectului Pasajului de la Casa Presei.
Pasajul Basarab a fost deschis pe 18 iunie 2011 si a fost luat cu asalt de mii de bucuresteni.
Cu cat pasajul muzical era mai bogatsi mai complex, cu atat tempo-ul devenea mai lent, iar acest stil dirijoral imprimat de SERGIU CELIBIDACHE nastea o anumita emotie in randul spectatorilor nu ar mai fi fost acelasi daca era imprimat pe un disc.
Am selectat si pasajul urmator, un fel de epilog i-as spune, din "Intre acte": "Am trait inaintarea in varsta ca pe o detasare de toate aceste poveri.
Imprimeuri florale si geometrice, splash de culoare si energie, toate acestea se regasesc in noua colectie de primavara a brandului Diane Marie, ce poate fi descoperita in showroom-ul din Centrul Vechi al Bucurestiului, din Pasajul Șelari Nicolae nr.
Fiindca pasajul Basarab n-avea decat 178 de metri si mult noroi, iar in privinta Arenei Nationale, Videanu a daramat vechiul stadion si i-a lasat mostenire ancheta Curtii de Conturi pentru bancile furate.
Fiindca pasajul Basarab n-avea decat 178 de metri si mult noroi, iar in privinta Arenei Nationale, Videanu a daramat vechiul stadion si i-a lasat mostenire ancheta Curtii de Conturi pentru bancile furate.
In Sectorul 6, pe cateva sute de metri din Bulevardul Drumul Taberei se concentreaza 70 la suta din agesiunile inregistrate in sector, alte zone cu probleme fiind cartierul Crangasi si Bulervadul Iuliu Maniu, Pasajul Lujerului, Gorjului si Bulevardul Uverturii.
Oprescu spune ca mai are, de asemenea, pe agenda de lucru o autostrada suspendata, care capata contur in aceasta vara, si ca pasajul de la Casa Presei va fi gata la sfarsitul lunii aprilie.
Pasajul Basarab, Arena Nationala, Centrul Vechi, modernizarea marilor bulevarde etc. Dragulin poate fi considerat un primar al proiectelor esuate. In plus, lui Dragulin i se poate aplica stampila de traseist:
Va asteptam sa descifram impreuna expozitia De la nicotina la arta, eveniment dedicat unei vieti mai sanatoase, fara fumat, ce va avea loc in Pasajul statiei de metrou de la Universitate, intre orele 12.00 si 12.45.
Iar ranitii au primit primul ajutor chiar la locul accidentului, langa pasajul de cale ferata, aproape de orasul DuPont, la sud-vest de Tacoma.
Iar ranitii au primit primul ajutor chiar la locul accidentului, langa pasajul de cale ferata, aproape de orasul DuPont, la sud-vest de Tacoma.
Este vorba despre o coloana militara germane care se retragea de pe front, dupa data de 23 August 1944. Iata pasajul in care este confirmata existenta tunelului pe sub Dunare, mai mult ca sigur in zona Calarasi-Silistra:
Amplasamentul propus este la iesirea din pasajul Bucur Obor inspre b-dul Ferdinand I; - Bd. Doamna Ghica - str. Dimitrie Grozdea.
Astfel, soseaua Mihai Bravu, pe sensul de mers de la Bulevardul Ferdinand I spre Pasajul Obor, este al doilea tronson care va fi eliberat in totalitate de autovehicule si apoi spalat (trotuar, rigola si stalpii regiilor furnizoare de utilitati).
Pana atunci, clientele noastre stiu ca pot ajunge la noi cel mai bine prin pasajul pozitionat vizavi de Cocor, pe IC Bratianu care iese direct in Covaci.
Virtutii, dinspre Pasajul Lujerului catre str. Orsova. Dupa ce a trecut de intersectia cu bd. Uverturii, a surprins si accidentat grav pe A.
Accident intre un tramvai si un taximetrist, in Pasajul Victoria Un taximetrist nu s-a asigurat si a intrat cu Loganul in tramvai.
Pasajul de mai sus este semnificativ pentru dificultatile pe care le intampinam cand incercam sa explicam cum a aparut sistemul dictatorial, cum s-a mentinut 45 de ani, cum a disparut intr-o singura zi, lasand in urma consecinte pe care le suportam si astazi.
google-analytics.com