Cautare

1801 de rezultate pentru "partidele" (2.79 secunde)
Dupa partidele politice parlamentare, de aceasta data vor fi prezenti la discutii reprezentantii societatii civile.
In schimb, fiecare formatiune politica urmeaza sa-si stabileasca specialisti care sa elaboreze un proiect de lege pentru reglementarea numirii tuturor procurorilor, inclusiv cel al DNA, formula sustinuta de toate partidele fiind ca acesta sa fie propus de CSM.
Un semn astral romantic, extrem de sentimental, Racul se simte fericit daca partidele lui de sex sunt presarate cu detalii de genul: ... Partidele lui sexuale au o nota dramatica, supradimensionate, performand in dormitor cu carisma-i specifica. ... Partidele de sex cu el sunt puternice, impulsive si strict carnale.
Partidele care nu vor depasi pragul electoral de 5% la alegerile parlamentare nu vor mai beneficia de finantare de la bugetul statului. Pana acum primeau finantare de stat toate partidele care inregistrau cel putin un procent.
"PNL nu considera ca este nevoie de o renegociere a protocolului coalitiei, ci dimpotriva, este nevoie ca toate partidele semnatare si componente ale Coalitiei sa respecte cu si mai multa fermitate, cu si mai multa convingere protocolul, pentru ca numai asa ne putem indeplini obiectivele pe care le avem", a declarat Nicolaescu, dupa reuniunea Comitetului Executiv al PNL.
Partidele politice prezente in Consiliul Local Craiova nu s-au inteles in privinta componentei Consiliilor de Administratie de la regiile autonome, desi ieri membrii acestor organisme urma sa fie validati in sedinta ordinara a legislativului.
Deputatul UDMR Marton Arpad a avertizat ieri partidele politice parlamentare care se opun adoptarii Statutului Minoritatilor Nationale si nu prea sunt interesate de drepturile omului "ca nu mai e mult pana la 1 ianuarie 2007".
Partidele politice s-au aliniat la startul bataliei pentru ocuparea celor 35 de fotolii romanesti din Parlamentul European in primavara anului 2007. ... PSD nu are candidati eligibili In partidele de opozitie doljene, candidaturile pentru Parlamentul European nu au fost luate inca in discutie.
Presedintele PSD a anuntat ca, pana la convocarea Parlamentului in sesiune extraordinara, social-democratii vor avea consultari intense cu toate partidele parlamentare. "Sa ne gandim nu numai daca si cand pleaca premierul Tariceanu, ci ce punem in loc", a adaugat Geoana, referindu-se la consultarile cu partidele parlamentare.
Pentru gasirea unei astfel de formule, PSD cheama la negocieri toate partidele politice, fara a-i omite din textul invitatiei publice pe actualul premier si pe democrati. ... PSD doreste, de asemenea, realizarea de consultari individuale cu partidele parlamentare, inclusiv cu PD, pentru depasirea impasului actual", a spus Geoana.
El a aratat ca partidul sau considera discriminatorii si neconstitutionale prevederile Ordonantei referitoare la pozitionarea preferentiala pe listele de vot, mai intai partidele parlamentare, apoi cele neparlamentare, la care se adauga limitarea la un reprezentant in birourile electorale din partea partidelor parlamentare, precum si limitarea timpilor de acces la media in perioada campaniei electorale pentru partidele neparlamentare.
Comisia de ancheta va stabili daca presedintele Traian Basescu a incalcat intr-adevar Constitutia, asa cum au acuzat partidele din Opozitie.
Urmeaza o noua serie de consultari cu partidele. ... La mai putin de doua saptamani de la precedentele consultari cu partidele politice, Basescu a convocat din nou la Cotroceni liderii partidelor parlamentare. ... "Pot fi abordate si alte teme propuse de partidele politice", a precizat Saftoiu.
In cadrul unei emisiuni televizate, presedintele PD, Emil Boc, a afirmat ca, in cazul intoarcerii presedintelui Basescu la Cotroceni, partidul pe care-l conduce va initia negocieri cu toate partidele de pe esichierul politic in vederea realizarii propunerile avansate de Traian Basescu, referitoare la introducerea votului uninominal, reducerea numarului de parlamentari, acordarea a 6% din PIB pentru educatie, reforma sistemului sanitar.
Invitat intr-o emisiune a postului public de televiziune, presedintele suspendat Traian Basescu a reiterat dispozitia sa pentru negocieri cu partidele politice, in vederea formarii unei noi majoritati parlamentare. ... "De aceea imi voi permite sa vorbesc direct cu partidele parlamentare, si nu numai prin liderii de partide.
Presedintele Traian Basescu a chemat partidele parlamentare si grupul minoritatilor la consultari, lunea viitoare.
Ei au reluat si tema votului de la referendumul din 19 mai, condamnand partidele din "coalitia suspendarii presedintelui" si acuzand majoritatea parlamentara de dezinteres si incompetenta in conducerea tarii.
Coalitia pentru un Parlament Curat-Alegeri Europene (CPC-AE) protesteaza fata de amanarea stabilirii datei alegerilor pentru desemnarea reprezentantilor Romaniei in Parlamentul European si indeamna partidele politice sa coopereze cu Guvernul pentru a lua neintarziat o decizie privitoare la alegeri.
In plina campanie electorala partidele nu par atat de dornice sa-si promoveze candidatii de la nivel local, marea batalie pentru Parlamentul European fiind asteptata mai degraba in cea de-a doua parte a campaniei pentru scrutinul de la 25 noiembrie.
In plina campanie electorala partidele nu par atat de dornice sa-si promoveze candidatii de la nivel local, marea batalie pentru Parlamentul European fiind asteptata mai degraba in cea de-a doua parte a campaniei pentru scrutinul de la 25 noiembrie.
google-analytics.com