Cautare

1801 de rezultate pentru "partidele" (2.86 secunde)
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri, dupa consultarile cu partidele politice, ca setul de masuri adoptat la ultimul Consiliu European va feri Romania de orice fel de derapaje, in special de populismul propriilor oameni politici.
Si presedintele Traian Basescu a cerut opozitiei un "moratoriu" pana la finalizarea acordului cu FMI, pronind de la "faptul ca toate partidele politce pleaca de la interesul national: ... Insist ca partidele sa realizeze acest moratoriu pe termen limitat in interes national, prin deblocarea activitatii celor doua Camere.
Antonescu i-a cerut primarului general Sorin Oprescu sa anunte daca a avut un raspuns in acest sens si de la ce partide politice a avut raspuns, dar si cum au votat consilierii generali in CGMB in functie de partidele din care fac parte.
"Aliantele pot da premierul" La definirea actorilor politici, in Legea partidelor politice, aliantele politice au aceeasi situatie ca si partidele. ... Aceeasi trimitere a facut si libeĀ¬ralul Relu Fenechiu, explicand ca aliantele au aceeasi situatie juridica ca si partidele politice.
Prima concluzie importanta care s-ar desprinde din acest lucru este ca obiectivul comun al USL depaseste ca importanta interesele sectoriale ale fiecarui partid in parte si ca partidele aliantei par dispuse la sacrificii interne deloc neglijabile pentru a-si atinge scopul suprapartinic.
El a asmutit oamenii unii impotriva altora, ii demonizeaza pe angajatii statului, a incercat sa destructureze partidele de opozitie si acele organizatii ale societatii civile care se impotrivesc modului sau de a actiona si sunt critice fata de actiunile sale anti-constitutionale.
"Politicienii ne-au ascuns faptul ca romanii care voteaza sunt in jur de 16-17 miliooane Partidele politice din Romania au preferat sa ascunda adevarul, si sa sustina ani de zile ca romanii sunt mai numerosi in realitate, tocmai pentru a justifica ideea unei clase politice mai numeroase, afirma analistul politic Stelian Tanase.
Noi am reusit sa deschidem un dialog si cu Presedintia, si cu Guvernul, si cu Parlamentul, si cu toate partidele politice, intr-o perioada de criza cu multe probleme, noi ca investitori am reusit sa venim cu un spirit pozitiv, sa facem niste propuneri pentru deblocarea situatiei astfel incat sa se reia cresterea economica.
Toate partidele se vor da de ceasul mortii sa-si mobilizeze electoratul, sa aleaga oameni buni pentru functii, sa caute resurse pentru campanie. ... Partidele aflate la guvernare? ... Partidele aflate in opozitie? ... Guvernul va fi asigurat tot de partidele care au castigat deja alegerile parlamentare.
Fie ea mai mult sau mai putin placuta pentru partidele politice, campania electorala nu poate reprezenta decat o bucurie pentru cetatenii carora le este destinata deoarece partidele se chinuie in aceasta luna sa imbuneze cum pot si cum stiu mai bine poporul de rand pentru a-l atrage mai apoi la vot si pentru a le vota candidatul X sau Y.
Dupa ce a somat partidele politice sa-si curete listele electorale de asa-zisii "dalmatieniā€ - ale caror pete nu provin din nastere ci din diverse afaceri necurate si/sau raporturi nepotrivite cu Securitatea ceausista - societatea civila a tras linie si a adunat ce a mai ramas.
Alianta, un mandat in plus Seful statului a mai declarat ca discutiile de marti cu partidele i-au intarit convingerea ca trebuie sa faca ceea ce a promis in campania electorala, fara sa aiba certitudinea ca premierul desemnat va fi in masura sa formeze un Guvern care sa treaca in Parlament din prima incercare.
E un lucru evident, dar in ceea ce priveste configuratia majoritatii pe care o vom face, acesta este o discutie care va avea loc in Parlament, cu partidele politice, pe baza unui program, inclusiv compatibilitatea intre viziunea mea si proiectul pentru Romania pe care il voi propune in septembrie si dorinta partidelor, incepand cu PSD, de a-si insusi un astfel de proiect.
Acest proiect de act normativ prevede ca partidele politice parlamentare pot infiinta, in afara structurilor lor statutare, institute de teorie politica. ... El a apreciat ca astfel de institute pot fi organizate de asociatii, dar nu de partidele politice.
Noi, acum, si toate partidele din Romania, avem doar membri, nu si simpatizanti. Peste tot, in lumea civilizata, partidele au membri, dar si simpatizanti care sunt un fel de membri, sa le zicem, cu jumatate de norma.
Dar in acest context, dvs., partidele de opozitie, nu aruncati, prin motiunea de cenzura, un colac de salvare PDL-ului? ... Guvernul din umbra, repet, nu se poate crea decat ca urmare a unor negocieri politice intre partidele parlamentare privitoare la agregarea unei alte majoritati.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a lansat astazi, de la Bruxelles, o ivitatie la consultari catre toate partidele politice. ... Traian Basescu doreste sa informeze partidele politice care au fost concluziile Consiliului de la Bruxelles.
Dragi compatrioti, Ca presedinte al Romaniei, invit partidele, sindicatele si organizatiile nonguvernamentale, invit intreaga societate la responsabilitate si la incredere in capacitate acestei tari de a alege solutiile cele mai bune pentru ea.
Liderii politici de dreapta, din partidele actuale, care corespund - prin convingeri si ac&tiune - acestei cerinte, reprezentantii societatii civile de dreapta ai platformelor politice liberale si conservatoare din offline si din online, membri onesti ai PNL si PDL care au intrat in politica pentru a promova valorile de dreapta, romanii de dreapta care, pana acum, au refuzat activismul politic, sunt cu totii chemati sa actioneze pentru a raspunde acestei urgente a societatii romanesti.
Partidele isi pregatesc candidatii pentru europarlamentare.
google-analytics.com