Cautare

1801 de rezultate pentru "partidele" (2.91 secunde)
Cu toate acestea, partidele amintite raman modeste pe langa ponderea pe care o are PD, partid aflat, azi, la guvernare, si care, nu trebuie uitat, a dat Cotroceniului un presedinte.
Presedintele Traian Basescu a anuntat ieri, intr-o emisiune a postului public de televiziune, ca, foarte curand, in cadrul intalnirilor lunare pe care de acum inainte le va avea cu partidele parlamentare, le va adresa acestora apelul de a incerca sa se faca o revizuire a Constitutiei care sa corespunda total aspiratiilor romanilor.
In tarile Europei de Est, partidele comuniste au utilizat guvernele de coalitie cu socialistii si celelalte partide national democrate pentru a dobandi prin forta, presiune politica, demonstratii in strada, santaj si amenintare, pozitii cheie in politie, armata, administrarea economiei sau propaganda.
Cel putin 12.000 de gaalaateni sint membri ai unuia dintre partidele politice care activeazaa pe scena politicaa din Galati. ... Partidele mici Datele prezentate mai sus reprezintaa situatia de la partidele importante din orasul nosru.
Exigente mari pentru partidele coalitiei Ministrul a insistat ca nu vrea sa critice pe nimeni, dar a subliniat ca trebuie sa existe coerenta intre mesajul politic pe care l-au dat toate partidele politice din Romania si actul politic in sine.
Toate partidele parlamentare au primit ilegal fonduri in campania electorala din 2004. Raportul Curtii de Conturi de acum 2 ani arata ca partidele au incalcat sistematic legea finantarii partidelor politice, care interzice donatiile din partea firmelor cu datorii la buget, dar si din partea firmelor cu capital de stat.
Totusi, analistul este de parere ca nu se va ajunge la demisia presedintelui, pentru ca partidele se vor razgandi si nu vor vota suspendarea. ... "Ar castiga pentru ca antreneaza in competitie directa adversarii nepregatiti si din faptul ca antreneaza partidele in lupta electorala.
Liderul PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, a declarat la inceputul saptamanii ca va invita in aceasta saptamana partidele parlamentare la discutii referitoare la promovarea Tratatului constitutional al Uniunii Europene si pentru stabilirea datei euroalegerilor.
E evident ca principalul rol politic al presedintelui, si anume cel de mediator intre partidele politice e pus la indoiala", a spus Diaconescu, in timp ce presedintele PSD, Mircea Geoana, a raspuns cu un simplu "nu" intrebat fiind daca social-democratii vor merge la consultari.
Traian Basescu a amenintat ieri partidele care au refuzat sa se prezinte la consultarile de la Palatul Cotroceni ca vor pierde orice sansa de a avea un premier intr-un viitor cabinet.
Partidele politice care au avut candidati la alegerile pentru PE au cheltuit in campania electorala pentru scrutinul din 25 noiembrie 2007 circa 22 milioane lei, in timp ce veniturile declarate ale acestora au fost putin peste jumatatea acestei sume, potrivit Autoritatii Electorale Permanente.
Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu, a declarat ca seful statului are, constitutional, optiunea desemnarii premierului, in urma consultarii cu partidele intrate in Parlament, dar respectarea majoritatii parlamentare, in urma rezultatului alegerilor, este obligatorie.
Disputele dintre partidele de la guvernare, tergiversarile deliberate sau termene prea ambitioase fixate pentru adoptarea unor legi au facut ca mai multe proiecte sa ramana nevotate de plenul Camerei sau Senatului, in diverse stadii de legiferare.
Disputele dintre partidele de la guvernare, tergiversarile deliberate sau termene prea ambitioase fixate pentru adoptarea unor legi au facut ca mai multe proiecte sa ramana nevotate de plenul Camerei sau Senatului, in diverse stadii de legiferare.
Purtatorul de cuvant al PSD, Bogdan Niculescu Duvaz, a declarat, joi, ca presedintele Traian Basescu s-a adresat in special PD-L si premierului Emil Boc atunci cand a afirmat ca partidele din coalitia de guvernare se ocupa de comisia Udrea, in loc sa discute despre criza.
Inaintea discutiilor cu partidele din Opozitie, Klaus Johannis a avut o intalnire tete-a-tete cu presedintele PSD, Mircea Geoana. "Am avut o discutie buna cu domnul primar, il apreciez in mod personal, iar elementele vor fi convenite cu toate partidele parlamentare", a spus Geoana.
Altfel spus, Basescu se opune acum propriei sale idei de mai alaltaieri, cand acuza partidele de "prea multa" implicare in viata politica, inclusiv prin initierea si votarea unei "condamnabile" motiuni de cenzura.
In sedinta Delegatiei Permanente, PNL a decis sa negocieze cu toate partidele si l-a propus pe Crin Antonescu prim-ministru. ... Antonescu, propunerea de prim-ministru a libe-ralilor La finalul sedintei conducerii largite, PNL a decis ca va negocia cu toate partidele formarea guvernului, excluzand ferm un guvern in jurul PD-L.
Oricat de idealisti si principiali am fi, trebuie sa fim cu totii constienti de faptul ca partidele politice (toate si nu unul sau unele) vor promova candidati care sa aduca voturi si nu neaparat oameni care sa constituie repere de moralitate si profesionalism.
Cei trei lideri ai PSD, PNL si PC arata ca invitatia a fost trimisa doar pentru partidele parlamentare, precum si pentru grupul minoritatilor din Parlament si nu era nimic specificat pe aceasta invitatie de Grupul as-zisilor "independenti".
google-analytics.com