Cautare

223 de rezultate pentru "oprirea" (3.21 secunde)
Guvernatorul a tinut sa precizeze ca “negociatorul-sef pentru Romania al Fondului Monetar International a cerut BNR sa faca un efort si sa explicam public ca nu este vorba despre oprirea sau stagnarea creditarii, ci de o moderare a ritmului de crestere“.
De 8 luni cerem BNR sa intervina pentru oprirea cresterii leului. Ei ne-au spus ca stiu ca se creeaza o situatie dureroasa pentru exportatori, dar de fiecare data au subliniat ca nu au mijloace de interventie“, a spus Ionescu.
Pentru neeliberarea legitimatiei de calator sanctiunea va fi cuprinsa intre 200 si 400 RON, fata de vechiul cuantum care era situat intre 1500 si 2000 RON, iar oprirea intre statii va fi sanctionata de acum inainte cu sume cuprinse intre 200 si 500 RON.
Analistii economici apreciaza ca scaderea a fost determinata, printre altele, si de oprirea de la tranzactionare a Bancii Transilvania, in urma anuntului referitor la majorarea de capital.
Circa 60% din agentiile de turism verificate de inspectorii de la Protectia Consumatorului (ANPC), la inceputul lunii aprilie, au incalcat legislatia care le reglementeaza activitatea, ceea ce a dus la aplicarea unor amenzi de sute de milioane de lei noi si la oprirea activitatii unora dintre ele.
Masurile luate de inspectorii ITC au fost oprirea imediata a lucrarilor, amendarea proprietarilor si aducerea in legalitate a acestora.
Decizia CET (Centrala Electro-Termica) Constanta de a opri programul de furnizare a apei calde ii va afecta pe turistii care aleg ca forma de cazare ofertele particularilor.
Sistemul de control al dinamicii autovehiculului impreuna cu sistemul de franare ABS cu distributia electronica a fortei de franare permit oprirea in timp util chiar si atunci cand masina este incarcata la maximum.
Prin urmare, Comisia a propus Guvernului oprirea privatizarii bancii, majorarea capitalului CEC cu circa 150 de milioane de euro si inceperea unui program de restructurare, propuneri aprobate de Executiv in sedinta de azi.
Proprietarii fermelor de porci cer oprirea vaccinarii impotriva pestei. Asta, intr-un moment in care doar 20% din porcii din ferme au fost vaccinati de autoritatile veterinare.
La Editura Corint Serv SRL, pentru nerespectarea prevederilor Legii 148/2000, operatorului economic i s-a aplicat o amenda de 4.000 de lei si s-a procedat la oprirea temporara de la comercializare, pana la remedierea deficientelor, a sase titluri de publicatii:
La finalul sedintei de marti a Comitetului pentru situatii de urgenta privind efectele secetei asupra cul-turilor agricole, premierul Calin Popescu-Tariceanu a anuntat o serie de masuri pentru limitarea pagubelor, respectiv dublarea cuantu-mului subventiei pentru irigatii la 700 de lei, extin-derea termenului pentru decontarea facturilor la 60 de zile, prelungirea pana la finele lui iunie a perioadei de incheiere a contractelor pentru servicii de irigatii si, daca lipsa precipitatiilor se prelungeste, oprirea expor-tului de electricitate la Hidroelectrica.
Principalul efect anticipat la nivelul companiilor este cresterea costurilor cu forta de munca, in contextul in care oricum pentru oprirea migrarii angajatilor erau necesare cresteri salariale.
Potrivit informatiilor furnizate de Aurelian Ropotan, din cadrul Serviciului Judetean al Politiei Rutiere, in luna iunie 354 de taximetristi din judet au fost sanctionati pentru diverse incalcari ale normelor rutiere. Cele mai multe dintre acestea tin de oprirea neregulamentara a masinilor, ignorindu-se spatiile special amenajate pentru statiile taxi.
Ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, a dat ieri asigurari ca nu se poate pune problema alimentarii cu energie a populatiei, iar pretul energiei electrice nu va creste, in ciuda secetei profunde si chiar daca se va ajunge la oprirea Centralei Nucleare de la Cernavoda.
Inspectorii au dat amenzi contraventionale in valoare de peste 246.000 de lei si 167 de avertismente. Totodata, agentii ANPC ai dispus oprirea temporara a activitatii pentru 38 de operatori.
Oprirea fortata a echipamentelor îi da mari batai de cap Companiei de Apa „Oltenia“, nevoita ba sa schimbe pompe, ba sa reechilibreze sistemul.
ANRE poate insa efectua astfel de evaluari de mai multe ori pe an, daca producatorii de energie solicita cresteri ale preturilor sau daca intervin situatii neprevazute, cum ar fi seceta si reducerea cantitatilor de energie de pe piata, oprirea unor producatori, cresterea preturilor combustibililor utilizati in producerea de energie.
Business-planul lunii iulie in ceea ce priveste productia de fonta si de otel lichid a Combinatului nu a fost realizat decat in procent de aproape 90 %, principala cauza repezentand-o oprirea din functionare timp de 2 saptamani a furnalului 4 pentru executarea lucrarilor de reparatii si revizii.
Totodata, intre orele 5:45 si 6:30 nu se vor putea efectua nici un fel de tranzactii.Potrivit unui comunicat al BCR, oprirea temporara are ca scop imbunatatirea sistemului informatic.In ceea ce priveste sistemul de carduri al UniCredit Tiriac Bank, acesta va fi oprit intre 11:00-11:30.
google-analytics.com