Cautare

223 de rezultate pentru "oprirea" (3.08 secunde)
"Ni s-a comunicat ca masurile, care vizeaza oprirea temporara a unor unitati de productie pentru executarea unor lucrari de revizii si reparatii, vor dura intre doua si 6 luni si ca exista posibilitatea oricand ca ele sa fie repornite in cazul in care apar comenzi.
Astfel, dupa oprirea temporara a Otelariei 3 si a Furnalului 5, ca urmare a scaderii productiei de otel si fonta, acest lucru se va intampla si in cazul celor doua laminoare de tabla groasa, LTG1 si LTG2.
Pentru deficientele constatate s-a dispus oprirea definitiva de la comercializare a 1.100 kg de produse alimentare care erau improprii comercializarii si consumului uman.
In acest sens, am decis reducerea productiei de polimeri prin oprirea instalatiilor de polietilena de joasa densitate, in perioada 10 decembrie 2008 - 31 ianuarie 2009, si de polietilena de inalta densitate, intre 1 decembrie 2008 - 31 ianuarie 2009", a declarat directorul general al Rompetrol Petrochemicals, Dumitru Niculi, intr-un comunicat.
Astfel Dacia a anuntat oprirea temporara a productiei in repetate randuri, cu atat mai mult cu cat in lunile de iarna vanzarile sunt scazute.
In prezent, uzina de la Mioveni este inchisa, producatorul apeland la oprirea temporara a activitatii pentru a evita acumularea de stocuri.
Ca urmare a sesizarii, Garda de Mediu a sanctionat Kronospan cu amenda si oprirea lucrarilor. Ulterior, Kronospan a atacat in instanta procesul verbal al Garzii de Mediu.
Oprirea temporara are ca scop imbunatatirea sistemului informatic, mai precizeaza oficialii BCR. De mentionat ca BCR emite 24 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata o retea nationala de peste 1.
Oprirea temporara are ca scop imbunatatirea sistemului informatic. BCR emite 25 tipuri de carduri de credit si de debit si are o retea nationala de peste 1.
Inspectoratul de Stat in Constructii (ISC) a cerut consiliului judetean sa nu mai lucreze pe furis si a dispus oprirea tuturor operatiunilor de constructie pana la obtinerea documentelor necesare.
"Am dispus oprirea lucrarilor si am instiintat si primaria. Daca investitorul nu obtine autorizatie in termenul de 60 de zile, primaria poate sesiza instanta pentru demolarea constructiei realizata ilegal", a conchis Ion Florentin.
"Oprirea temporara are ca scop imbunatatirea sistemului informatic, fapt ce va conduce la cresterea calitatii serviciilor oferite", se mai arata in comunicat.
Oprirea temporara are ca scop imbunatatirea sistemului informatic, fapt ce va conduce la cresterea calitatii serviciilor oferite. BCR, membra a Grupului Erste, este o banca universala ce se adreseaza atat clientilor retail cat si celor corporate.
Oprirea motorului este aproape imperceptibila, iar pornirea (generata de apasarea ambreiajului) poate fi resimtita in cel mai bun caz de sofer si de pasagerul din dreapta.
Oprirea jafului "baietilor destepti" din energie. 7. Scurtarea perioadei de evaluare a dosarelor pe fonduri europene. 8. Pornirea rapida a tuturor programelor europene.
Oprirea si repornirea grupurilor energetice ar fi implicat costuri mult mai mari pe ansamblu decat vinderea energiei electrice la un pret mai mic.
Problemele sistemului de aprindere pot duce la oprirea motorului si imposibilitatea repornirii acestuia. Niciun accident cauzat de acest defect nu a fost raportat, a declarat un purtator de cuvant al Nissan.
"In baza celor de mai sus va rog sa prezentati masurile pe care le veti lua pentru a preintimpina oprirea definitiva a Arpechim Pitesti, demolarea ultimei rafinarii de pe aceasta platforma industriala pentru reluarea productiei si pastrarea locurilor de munca."
Solutia, potrivit ecologistului, ar fi oprirea turbinelor eoliene timp de cateva saptamani in fiecare an, astfel incat pasarile sa poata trece in siguranta.
Oprirea productiei la Ford a scazut indicatorii industriei doljene Directia Regionala de Statistica Dolj informeaza ca pe primele 11 luni ale anului trecut, comparativ cu aceeasi perioada din 2010, productia industriala a Doljului a scazut, pe ansamblu, cu 3,7%, dar cele mai mari scaderi s-au inregistrat in industria auto (fabricarea autovehiculelor de transport rutier etc.), care a picat cu exact 99,7%.
google-analytics.com