Cautare

223 de rezultate pentru "oprirea" (3.11 secunde)
"O vom introduce nu numai pe criza creata in aceste zile referitoare la tot felul de noi prevederi birocratice si functionaresti care impiedica in realitate comercializarea produselor agricole, dar si pe celelalte probleme pe care le-am sesizat, dar trebuiau prinse intr-o motiune, vizavi de oprirea subventiilor, de neutilizarea fondurilor comunitare", a spus liderul PSD.
Scopul operatiunii "Plumb turnat" era oprirea tirurilor cu rachete sol-sol cu care militantii Hamas loveau orasele israeliene Sderot si Askelon.
Astfel, printre masurile propuse de Nastase se afla reducerea la jumatate a ministerelor si agentiilor guvernamentale, reducerea cu 50% a secretarilor de stat si consilierilor guvernamentali, stoparea cheltuielilor extravagante, plafonarea cheltuielilor cu bunurile si serviciile la 75% fata de anul trecut, un audit al functiilor guvernamentale care sa fie facut de Banca Mondiala, TVA zero pentru produsele "verzi", reducerea cu 50% a impozitului pe profit pentru exportul produselor traditionale, inasprirea controalelor pentru combaterea muncii la negru, pastrarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului, subventionarea agriculturii, "oprirea jafului baietilor destepti" din energie si dublarea controlului vamal de catre o institutie de specialitate din alta tara europeana, pe modelul din Bulgaria, care, potrivit lui Nastase, ar putea aduce la buget intre 300 si 400 de milioane de euro anual.
(...) Pentru noi, caderea actualului guvern si oprirea acestui stil de guvernare este o prioritate. Ce va urma dupa? Nu putem spera decat ca eventuala demitere a guvernului Boc va duce la o schimbare de fond.
Mandatul Guvernului care ar urma sa fie format de social-democrati, conservatori si liberali ar trebui sa fie limitat in timp si sa aiba drept scop "oprirea catastrofei in care a impins Romania Emil Boc", a declarat miercuri presedintele PSD, Victor Ponta.
Alte subiecte din cadrul investigatiei in care romanii au evaluat negativ relatia cu Federatia Rusa au fost si cele legate de obiectivele energetice ale Romaniei, dar si cele ce privesc deteriorarea democratiei in Rusia sau comportamentul Moscovei fata de vecini (oprirea furnizarii gazelor catre Ucraina).
In sedinta din 3 noiembrie 2010, Plenul Curtii Constitutionale s-a pronuntat asupra cererii de solutionare a conflictului juridic de natura constitutionala dintre Parlamentul Romaniei, organul reprezentativ suprem al poporului roman si unica autoritate legiuitoare a tarii, pe de o parte, si Guvern, ca autoritate publica a puterii executive, pe de alta parte, conflict declansat prin oprirea din procedura legislativa de la Senat a proiectului Legii educatiei nationale si angajarea raspunderii de catre Guvern asupra acestui proiect de lege - cerere formulata de Presedintele Senatului.
Presedintele Traian Basescu trebuie sa isi imagineze ce ar fi insemnat oprirea eliberarii de medicamente pentru oncologie sau diabet, de exemplu si cati romani nu ar mai fi avut nici o sansa la viata", se mai arata in comunicatul PNL.
În acelasi timp, guvernul arata ca acest scenariu permite controlul procesului, fiind posibila "oprirea, suspendarea, incetarea sau revenirea la o etapa anterioara"
În acelasi timp, guvernul arata ca acest scenariu permite controlul procesului, fiind posibila "oprirea, suspendarea, incetarea sau revenirea la o etapa anterioara"
Cred ca nerealizarea reformelor sau oprirea reformelor poate fi o amenintare reala pentru aceasta revenire", a mai spus Gitenstein. El a apreciat ca firmele americane vor veni in Romania "numai daca e un loc bun pentru investitii".
Intrebat in legatura cu apelul la responsabilitate si la oprirea declaratiilor antieuropene facut de Basescu duminica, Victor Ponta a facut cateva declaratii dure in cursul diminetii de luni.
Si oare oprirea atacului la justitie de catre un PSD rasturnat printr-o lovitura de stat nu ar insemna de fapt un control mai subtil al justitiei, care ar acorda imunitate celor din tabara cealalta (Blaga deja revine linga Nicoara si Atanasiu, de George Scutaru nu am mai auzit nimic, Orban se poarta ca si cum stie ca a scapat), mai ales dupa ce au consimtit ca tabara pro-justitie e si va fi condusa de ofiteri, nu e de civili, acestia au doar voie sa taie panglici si sa-si plaseze relatiile prin functii)?
Economie de electricitate pe sanatatea locuitorilor din Medgidia Situatia catastrofala din punctul de vedere al calitatii aerului respirat de locuitorii Medgidiei, generata de evacuarea zecilor de tone de praf inecacios provenit de la fabrica companiei Lafarge, s-ar putea datora - spun specialistii APM - politicii echipei manageriale a Romcim de scadere a consumurilor de energie electrica, aspect ce conduce la oprirea functionarii electrofiltrelor, echipamente energofage, dar care diminueaza considerabil raspandirea prafului in aerul existent in zona orasului de pe malul canalului.
Actiunile de verificare de saptamina trecuta a inspectorilor OPC s-au incheiat cu oprirea temporara de la comercializare a unor produse in valoare totala de 54.000.000 de lei si sanctionarea a cinci agenti economici cu amenzi in valoare totala de 14.000.000 de lei.
“Oprirea grupului nu a afectat nivelul de securitate nucleara a centralei. Nu au fost afectate populatia, mediul inconjurator si personalul de exploatare, neinregistrandu-se eliberari de radioactivitate“, se mai arata in comunicatul MEC.
Oprirea grupului nu a afectat nivelul de securitate nucleara a centralei, sistemele unitatii comportindu-se in conformitate cu prevederile proiectului. Nu au fost afectate populatia, mediul inconjurator si personalul de exploatare, neinregistrindu-se eliberari de radioactivitate, se precizeaza in comunicatul MEC.
Consiliul Concurentei le-a solicitat mai multor institutii oprirea acordarii de ajutoare de stat pentru 173 de firme din zonele defavorizate, se arata intr-un comunicat al consiliului.
Astfel, in urma unui control dispus de conducerea AVAS la USG, desfasurat in perioada 24-25 martie, s-a constatat ca Bega Com nu a respectat prevederile din protocolul incheiat intre cumparator si sindicatul Sodistul, protocol-anexa la contractul de privatizare, precum si oprirea functionarii societatii din 16 februarie 2005, fapt ce pericliteaza locurile de munca a 1.255 de angajati, se arata intr-un comunicat al AVAS.
Marea problema adusa de oprirea Rafo este, in opinia lui Ivascu, legata de plata salariilor pentru cei 2.624 de angajati ai rafinariei.
google-analytics.com