Cautare

223 de rezultate pentru "oprirea" (7.81 secunde)
"Am profitat de oprirea ploii pentru a turna si al doilea strat de asfalt pe aceasta portiune de drum, astfel incat sa nu mai fie nevoie sa inchidem ulterior aceasta zona", a explicat Mihaita Iscru, inginer-sef la Agentia Craiova a SCT Bucuresti, sef de santier pe partea de drumuri din jurul pasajului suprateran.
Acest lucru ma determina sa va intreb care sunt solutiile imediate pentru remedierea situatiei si oprirea demersurilor posibile anuntate de Uniunea Europeana
Ca masuri pentru reducerea cheltuielilor, Guvernul prezinta scaderea sumelor calculate pentru fiecare parlamentar, reducerea numarului de angajati guvernamentali, reforma "dura" a companiilor de stat si a institutiilor, instituirea unei reguli de a nu permite angajarea de noi cheltuieli fara aprobarea bugetelor, "oprirea finantarii de la bugetul de stat a proiectelor sustinute din fonduri europene" la alte institutii publice, stoparea alocarilor pe criterii politice.
Guvernarea trecuta are responsabilitatea desfiintarii Agentiei Nationale a Zonei Montane si oprirea din curs a crearii celor 9 scoli profesionale de agricultura montana, cu temeliile construite (!), sub interese si presiuni de tot felul, talonate si de foarte slabe competente privind muntele.
In afara de orice speculatie insa, realitatea este ca, la ora actuala, batranul pod necesita reparatii capitale, dar cel mai important lucru este ca acestea sa nu duca la oprirea circulatiei.
Consecintele variaza de la cele mai neinsemnate (stergerea posturilor radio din memorie, dereglarea orei) pana la unele mai grave (valori ale ralantiului invatate, pozitia de baza a acceleratiei sau a arborelui cotit, ce pot avea ca rezultat comportament anormal al motorului, chiar oprirea acestuia la ralanti).
Una dintre consecintele efortului fizic prelungit este oprirea, cel putin provizorie, a fluxului angoaselor si grijilor tale. Dupa 30 de minute de sport, apar gandurile pozitive, chiar creative.
Achizitia nu a ramas fara ecouri, insusi Microsoft cerand oprirea de catre oficialitatile din Statele Unite a acapararii DoubleClick, spunand ca Google foloseste practici monopoliste.
O alta functie interesanta este oprirea temporara a salvarii paginilor vizitate, aceasta in cazul in care nu vreti ca altcineva sa vada pe unde ati umblat pe Internet.
Intre 2009 si 2010 ar trebui sa se desfasoare al doilea stagiu, si anume, punerea in functiune a serverelor configurate IPv6, insa doar pentru anumite organizatii care nu au legaturi importante in Internet. Ultimul stagiu presupune oprirea IPv4 si trecerea la nivel modial la IPv6, in anul 2011.
De asemenea, in momentul in care operatorii de plati online si cei de publicitate online vor primi o nota din partea companiilor sau detinatorilor de drepturi de proprietate prin care se cere oprirea serviciilor catre un anumit site care posteaza materiale piratate, acestia sunt obligati sa se conformeze cererii.
Sub semnul uneia dintre cele mai misterioase si longevive capodopere ale literaturii, Divina Comedie a lui Dante Alighieri, aventurile la Florenta ale reputatului profesor au ca scop oprirea unui act terorist ce va afecta soarta fiecarei persoane de pe glob.
Oprirea brutala a Cenaclului nu a lasat valul 1983-84 (ultimul din Cenaclul vechi) sa ajunga la apogeu, dar l-a aratat oamenilor ca pe un grup puternic si talentat.
oprirea de la hrana care aprinde simturile, care aprinde agresivitatea. Noi nu ne dam seama, mancam asemenea hrana spre imputinarea vietii noastre si spre uratirea ei.
Premierul Ponta a facut primul pas spre deblocarea sistemului si pentru oprirea perioadei de interimat de la Parchete.
Iar daca vorbim mereu si nu gasim solutii pentru oprirea valului migrator al medicilor romani, despre cum a plecat si pleaca in continuare floarea mintii romanesti, vorbim prea putin sau deloc.
La femeile premenopauzale se efectueaza inhibitie ovariana (oprirea functiei ovarelor). Acest lucru se realizeaza fie chirurgical (ovarectomie), fie prin sedinte de iradiere a ovarelor sau administrarea de medicamente, analog LHRH.
Oboseala poate dura de la saptamani pana la luni si se termina odata cu oprirea chimioterapiei. Este indicat sa faceti exercitii fizice usoare, plimbari, sa apelati la ajutorul familiei la nevoie, si bineinteles sa va odihniti de cate ori simtiti nevoia.
Alegerile europarlamentare si ascensiunea extremistilor • Articol in care ziarul britanic Daily Express isi prezinta "cruciada" impotriva romanilor si bulgarilor care vor sa mearga in Regatul Unit • Alegerile europarlamentare programate pentru mai 2014 se anunta a fi marcate de ascensiunea amenintatoare a partidelor ultranationaliste, care propovaduiesc tocmai oprirea adancirii procesului de integrare europeana si in unele tari chiar gestul extrem de renuntare la calitatea de membru al Uniunii.
Profitand de faptul ca santierul era inchis, pe perioada iernii, la 14 si 15 ianuarie un "comando" al PMB descinde pe santier, patrunde in incinta fara incunostiintarea constructorului si intocmeste un referat, in lipsa reprezentantilor in sarcina carora era constructia - SC CONIMPULS SA ¬ pe baza caruia Traian Basescu dispune oprirea lucrarilor din strada Zambaccian, desfiintarea organizarii de santier si aplicare unei amenzi de 75 de milioane de lei.
google-analytics.com