Cautare

223 de rezultate pentru "oprirea" (2.56 secunde)
Procesul celulitic este provocat de oprirea sau incetinirea circulatiei sangvine si limfatice, asa-numita stazasangvina si limfatica. Acest fenomen este favorizat de sedentarism, de dieta dezechilibrata, de fumat, de purtarea unor haine stramte sau de folosirea unor produse cosmetice cu ingrediente periculoase.
La data de 12 aprilie 2011, in jurul orei 20:00, lucratori din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti - Brigada Rutiera au procedat la oprirea in trafic, la intersectia Bd.
"(2) Intentia conducatorilor de autovehicule si tramvaie de a schimba directia de mers, de a iesi dintr-un rand de vehicule stationate ori de a intra intr-un asemenea rand, de a trece pe o alta banda de circulatie sau de a vira spre dreapta ori spre stanga sau a celor care urmeaza sa efectueze intoarcere, depasire ori oprire se semnalizeaza prin punerea in functiune a luminilor indicatoare de directie cu cel putin 50 m in localitati si 100 m in afara localitatilor inainte de inceperea efectuarii manevrelor (3) Reducerea vitezei de deplasare sau oprirea autovehiculelor si tramvaielor pe partea carosabila se semnalizeaza cu lumina rosie din spate." 17.
Politistii au efectuat semnale acustice si luminoase pentru oprirea autoturismului dar, intrucat conducatorul auto nu s-a conformat acestor semnale si a continuat deplasarea, s-a plecat in urmarirea vehiculului.
Afirmatia apare in conditiile in care oficiali din mai multe tari europene au vorbit despre vaccinarea obligatorie ca solutie pentru oprirea pandemiei.
Afirmatia apare in conditiile in care oficiali din mai multe tari europene au vorbit despre vaccinarea obligatorie ca solutie pentru oprirea pandemiei.
Nimeni insa nu da bani pentru parcarea din spatele blocului sau pentru oprirea turismului in zone neaglomerate, cu exceptia celor care, asa cum se intentioneaza si la noi, si-au rezervat contra cost un loc anume.
Dupa ce se asigura ca ajutorul de bucatar - ministru al Economiei - se ocupa de trecerea in stand-by a acestei piete, prin oprirea oricaror actuale sau posibile contracte suplimentare de energie pana la reglementarea situatiei, in sensul evitarii monopolului, stapanul casei isi mai exprima si alte dorinte pentru a-si asigura o cina linistita, printre acestea cea mai importanta fiind aceea referitoare la schimbarea de urgenta a sefilor de la Vama, sa nu-i mai intre toti neica nimeni in curte si sa-si umple buzunarele toti portareii de la intrarea in ranchul numit Romania.
Si celuilalt prieten care mi-a reprosat ca am luptat pentru oprirea exportului de copii din Romania, ca fata putea sa traiasca acum la Barcelona sau New York.
Si celuilalt prieten care mi-a reprosat ca am luptat pentru oprirea exportului de copii din Romania, ca fata putea sa traiasca acum la Barcelona sau New York.
La politie, acolo pe oprirea interzisa, iarasi era un cirnat de masini, dar alea nu se pun ca sint ale politistilor.
Presedintele Lituaniei, Gitanas Nauseda, l-a atentionat luni pe secretarul american de stat Antony Blinken ca un esec in oprirea agresiunii declansate de presedintele rus Vladimir Putin in Ucraina ar duce la un conflict global, relateaza Reuters.
Femeile din Ucraina cer oprirea razboiului. La doar 24 de ore de la inceperea atacurilor, in Atena, Natasha, o ucraineanca de 24 de ani, plangea pentru cei de acasa.
Eu insumi sunt de parere ca cel putin ar trebui sa luam in considerare oprirea livrarilor de carbune si petrol din Rusia, deoarece acestea sunt simplu de gasit pe piata globala".
nu se poate vorbi si despre o criza financiara, a declarat duminica seara, la Digi24, Adrian Vasilescu, consilier de strategie la Banca Nationala a Romaniei. In opinia sa, o varianta pentru oprirea cresterii inflatiei ar fi majorarea impozitelor.
In opinia sa, o varianta pentru oprirea cresterii inflatiei ar fi majorarea impozitelor. ? Pentru mai multe stiri viziteaza site-ul Digi24 - https://www.digi24.ro/ ?
Aparatorii de la Azovstal au distrus planul Rusiei de a cuceri estul. Rusia acuza Ucraina ca nu vrea sa negocieze pentru oprirea razboiului.
Comisia Europeana propunea oprirea totala, in mod etapizat, a importurilor de petrol din Rusia, dar Ungaria a anuntat ca nu va accepta acest plan, argumentand ca sistemul energetic ungar ar fi grav afectat.
Pretul gazului in Europa a crescut cu 30% dupa oprirea livrarilor. Franta si Germania au un plan comun de ajutor pentru energie.
Incepand cu oprirea, macar in al 12-lea ceas, a defrisarilor demente care au ras de pe suprafata pamantului mii de hectare de padure sau a distrugerii sistemelor de irigatii care ar mai fi putut reduce cate ceva din efectele dezastruoase ale secetei.
google-analytics.com