Cautare

223 de rezultate pentru "oprirea" (8.03 secunde)
Ma refer la centrul cardio-respirator, care in conditiile unui edem masiv duce la oprirea circulatiei sangelui, a cordului si a respiratiei.
Dupa oprirea de la Casa Vernescu, evenimentul va fi gazduit pe 3 aprilie de alt restaurant bucurestean, cu alti ospatari de suflet.
El precizeaza ca scurtcircuitul a atras dupa sine oprirea inimii, asa cum se intampla in cazul inimii naturale, dar bolnave.
La femeile premenopauzale se efectueaza inhibitie ovariana (oprirea functiei ovarelor). Acest lucru se realizeaza fie chirurgical (ovarectomie), fie prin sedinte de iradiere a ovarelor sau administrarea de medicamente, analog LHRH.
Aceste activitati includ reciclarea materialelor de orice fel, consumarea responsabila a resurselor limitate ale planetei, conservarea resurselor naturale precum petrolul si energia, interzicerea folosirii produselor chimice daunatoare si oprirea distrugerii habitatelor fundamentale precum padurile umede, avand drept exemplu cunoscuta padure a Amazonului si protejarea speciilor de animale si plante amenintate cu disparitia.
Oprirea o poti face la partea arheologica ori la piata Navarino, mergi in jos, iti va aparea frumoasa Catedrala Sfanta Sofia, continuandu-ti plimbarea pe stradute ori chiar pe Egnatia care e cunoscuta cu miile de magazine scumpe si nu numai, iti va aparea in cale si Piata Aristotel (Platia Aristotelous), te vei "lovi" de terase, cafenele, fast food-uri, mici magazine cu tot felul de suveniruri, vestimentatie, banci, sectii de politie, hotele, piete, daca te dor piciorusele poti lua autobuzul 31 - il gasesti pe bulevardul Egnatia.
In plus, pacientii au aratat o imbunatatire semnificativa in oprirea caderii parului". Suplimentar, pacientii care au vazut o imbunatatire in faza initiala a tratamentului, au fost inrolati intr-o "faza profilactica" cu intentia de a preveni reaparitia bolii, cu durata de sase luni.
Masa corporala ideala Generalitati Greutatea ideala este masa corporala pe care un individ o poate dobandi printr-un regim alimentar sanatos, activitate fizica regulata, managementul adecvat al stresului si oprirea fumatului.
In grupul martor, format din 12 persoane nevaccinate, doar la trei paciente s-a observat oprirea evolutiei bolii, ceea ce indica, in ciuda numarului mic de paciente, o diferenta semnificativa.
Ultima inovatie Bayer! Priorin, programul complet pentru combaterea caderii parului!
Astfel, se va ajunge la o dezintoxicare certa a aparatului digestiv si a sangelui, la oprirea procesului de proliferare a celulelor canceroase si la resorbirea treptata a tumorilor maligne existente in corp.
Astfel, se va ajunge la o dezintoxicare certa a aparatului digestiv si a sangelui, la oprirea procesului de proliferare a celulelor canceroase si la resorbirea treptata a tumorilor maligne existente in corp.
Toate aceste neajunsuri recomandau oprirea programului in cadrul comunitatii de informatii ale armatei, ceea ce s-a si realizat in 1995.
Oprirea distrugerii satelor. 6. Reorganizarea invatamantului romanesc potrivit cerintelor contemporane. Reasezarea structurilor invatamantului pe baze democratice si umaniste. Eliminarea dogmelor ideologice care au provocat atatea daune poporului roman si promovarea adevaratelor valori ale umanitatii.
- Control unic privind societatile comerciale si oprirea imediata a folosirii organelor de control ca mijloace de presiune asupra agentului economic;
- evitarea cresterii in greutate - evitarea pierderilor mari si rapide in greutate (diete severe) - oprirea fumatului - evitarea constipatiei si incordarii in timpul miscarilor intestinale sau a urinarii - ridicarea corecta de greutati, prin flectarea genuchilor si nu a spatelui.
Sub pretextul unui Brexit amanat si a reducerii influziei de capital in Uniunea Europeana, prin oprirea platii contributiei britanice, Parlamentul European tocmai a votat la mijocul acestei saptamani un document infamant.
- Ne trezim cu un dosar dupa 10 ani - se incearca oprirea mea, a spus cu o voce suspect de tremurand si stinsa Kovesi.
Potrivit medicilor, descrierile sunt cauzate de eliberarea in corp a unor substante imediat dupa oprirea batailor inimii. Acestei teorii i se opun mii de oameni care se declara convinsi ca au vazut viata de dupa moarte.
La pacientii care iau tratament pentru epilepsie se recomanda oprirea medicatiei pentru 1-2 zile pentru a creste probabilitatea inregistrarii descarcarii epileptice, dar acest lucru necesita monitorizare clinica atenta.
google-analytics.com