Cautare

772 de rezultate pentru "oprescu" (3.59 secunde)
Sorin Oprescu l-a egalat pe Traian Basescu, intr-un sondaj realizat de CSOP, la capitolul "increderea romanilor in politicieni". Primarul general Sorin Oprescu si Presedintele Traian Basescu sunt situati, amandoi pe primul loc in topul increderii in politicieni.
Analistul politic Bogdan Teodorescu este de parere ca lansarea lui Sorin Oprescu la prezidentiale a venit exact atunci cand trebuia, iar discursul sau, desi populist, a fost unul onest, nu ipocrit ca al lui Traian Basescu sau patetic ca al lui Mircea Geoana.
Anca Alexandrescu, fosta consiliera a lui Adrian Nastase, a declarat ca il sprijina in campania pentru prezidentiale pe Sorin Oprescu "pentru ca este dezamagita de unii lideri ai PSD" si crede ca Mircea Geoana nu-l poate invinge pe Traian Basescu.
Candidatul independent Sorin Oprescu a primit o invitatie de urgenta din partea ambasadorului SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, pentru o intrevedere tete-a-tete.
Sorin Oprescu s-a intalnit la Ploiesti cu aproape 100 de sustinatori, carora le-a tinut un discurs despre independenta sa fata de partide, despre umilintele suportate de romani si dorinta sa de a face bine, aratand ca "odata la 5 ani, romanul poate sa amendeze ce i s-a intamplat".
Candidatul independent la Presedintie Sorin Oprescu a declarat, la Slatina, ca in cazul in care nu va ajunge in turul doi, este exclusa posibilitatea sa-si indemne electoratul sa voteze cu Mircea Geoana sau cu Crin Antonescu, mentionand totodata ca, potrivit analizelor, daca ar vrea sa-l sprijine pe Geoana, 88% din electoratul sau ar pleca la Basescu.
Oprescu a fost convins: ... Sorin Oprescu va ramane independent, dar va fi si candidatul Opozitiei.
Podul lui Oprescu a trecut primul test. Pasajul Basarab ar putea fi dat in folosinta pana la sfarsitul saptamanii, a declarat ieri primarul Capitalei Sorin Oprescu. ... Oprescu spune ca testul de rezistenta a fost trecut cu succes.
Oprescu: Parcarea subterana de la Universitate va fi functionala din 20 iulie Parcarea subterana de la Universitate va fi functionala din 20 iulie, in prezent fiind facute lucrari de finalizare la rampele de acces si de izolatie, dar si de finisaje interioare, a declarat miercuri primarul Capitalei, Sorin Oprescu.
Valeria Seciu, Ion Besoiu si Rodica Mandache, recompensati de Sorin oprescu cu stele pe Aleea Celebritatilor - FOTO Actorii Valeria Seciu, Ion Besoiu si Rodica Mandache au primit sambata, pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului din Bucuresti, stele din partea primarului general Sorin Oprescu pentru intreaga activitate in domeniul teatrului si filmului.
Oprescu asigura liniștea in USL: ... Conform sondajului, primarul Bucureștiului, Sorin Oprescu, cu 55%, se bucura de cea mai mare incredere din partea populației.
Planul lui Sorin Oprescu Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat planurile municipalitatii pentru gestionarea situatiei cainilor maidanezi. Oprescu a explicat ca isi propune sa adune cel putin 80% dintre cainii comunitari intr-o perioada de 18 luni si sa reduca numarul cazurilor de oameni muscati de caini cu 90%.
Sorin Oprescu stia ca este URMARIT Fostul ministru si ex-presedinte-director general al Televiziunii Romane, Alexandru Sassu, a declarat, la Romania TV, ca este bun prieten cu Sorin Oprescu si ca nu crede ca acesta a luat mita.
Presedintele interimar al PSD Bucuresti, Sorin Oprescu (foto), a declarat ca la nivelul organizatiei au aparut solicitari de excludere a lui Adrian Nastase din partid, invocandu-se faptul ca, prin problemele de imagine pe care le are, prejudiciaza imaginea partidului.
Presedintele PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a lasat sa se inteleaga, joi seara, ca va candida la presedintia PSD la Congresul Extraordinar din data de 10 decembrie.
Liderul PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a anuntat sambata ca va candida la functia de presedinte al PSD la Congresul din 10 decembrie, urmand a-l infrunta pe Mircea Geoana, dupa ce in 2005 s-a "batut" cu Adrian Nastase pentru functia de presedinte executiv al partidului.
El a mai spus ca, indiferent ce s-ar intampla la Congresul din 10 decembrie, "Sorin Oprescu ramane prietenul si colegul" sau, iar pe Iliescu il va apara de atacurile unora dintre pesedisti.
Dupa demisia de ieri a lui Oprescu, Mircea Geoana a anuntat ca va coordona direct aceasta organizatie. Sorin Oprescu si-a inaintat ieri la pranz demisia din functia de presedinte al PSD Bucuresti.
Pedelista Diana Busoi a acuzat-o sâmbata pe Ersilia Oprescu, sefa Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ), ca a demis mai multi directori de unitati scolare din Dolj pe criterii politice.
Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu a infirmat, luni, dupa sedinta Biroului Permanent National, informatiile conform carora ar fi fost declansata o campanie de strangere de semnaturi in favoarea candidaturii ca independent a lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei.
google-analytics.com