Cautare

772 de rezultate pentru "oprescu" (2.83 secunde)
Sorin Oprescu, a primit insemnele de Cavaler al Ordinului National al Legiunii de Onoare, cea mai inalta distinctie civila si militara franceza. ... Legatura dumneavoastra cu Franta, domnule Oprescu, a fost intotdeauna sincera si amicala, asa cum a fost si colaborarea dumneavoastra stransa si constanta cu Ambasada Frantei.
Cam acelasi lucru este pe cale sa se intample in cazul lui Sorin Oprescu, noul primar general al Capitalei. Liberal-democratii lui Boc si Videanu, ajutati de consilierii generali ai lui Becali, se pregatesc sa-i puna bete-n roate independentului Oprescu.
Presedintele interimar al PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a anuntat ieri ca, in functie de decizia de azi a Consiliului filialei, alegerile pentru functiile de conducere ale organizatiei ar putea avea loc maine, la Conferinta Municipala.
Presedintele PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a declarat ieri ca "blocajul de comunicare" dintre Adrian Nastase si conducerea partidului s-a "ameliorat".
Presedintele PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a declarat ieri dimineata ca isi mentine intentia de a candida la functia de presedinte al partidului la Congresul extraordinar din 10 decembrie.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a obtinut, ieri-seara, un nou mandat de presedinte al partidului, rezultatele preliminare aratand ca Geoana a intrunit 981 de voturi, in timp ce contracandidatul sau, Sorin Oprescu, a obtinut 395 de voturi.
Intr-o sedinta in care numarul participantilor nici nu a mai fost anuntat, social-democratul Sorin Oprescu a inceput citirea documentului redactat de PSD. ... "A distrus sistemul" Senatorul PSD Sorin Oprescu a avut insa o alta opinie privind situatia lui Nicolaescu.
Adrian Nastase a mai declarat, ca o candidatura independenta a lui Oprescu la Primaria Capitalei ar "canibaliza" voturile partidului, existand riscul ca Oprescu sau Diaconescu, ambii identificati cu PSD, sa nu mai intre in turul secund.
Adrian Nastase a mai declarat, ca o candidatura independenta a lui Oprescu la Primaria Capitalei ar "canibaliza" voturile partidului, existand riscul ca Oprescu sau Diaconescu, ambii identificati cu PSD, sa nu mai intre in turul secund.
Candidatul independent la functia de primar general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, vineri, la Realitatea TV, ca exclude revenirea sa in PSD dupa alegeri.
Vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru il acuza pe Sorin Oprescu, candidatul independent la Primaria Capitalei, de intocmirea ilegala a listelor pentru sustinerea candidaturii.
Secretarul general al PDL Vasile Blaga, candidat la Primaria Capitalei, a declarat, luni, ca Ion Iliescu, cel care a adus minerii la Bucuresti, vrea sa obtina Capitala prin Oprescu.
Bucurestenii dovedesc din nou ca alcatuiesc cea mai stranie comunitate din Romania si l-au ales ieri pe pupilul lui Ion Iliescu, "independentul" Sorin Oprescu, in calitatea de primar al Capitalei.
Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat miercuri ca isi va sustine prietenii in campania electorala pentru alegerile parlamentare, indiferent de partidul din care fac parte acestia, mentionandu-i pe liberalii Crin Antonescu si Ludovic Orban si pe social-democratul Serban Nicolae.
Secretarul executiv al PD-L, Elena Udrea, sustine ca presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, l-ar sustine pe Sorin Oprescu pentru ca acesta sa devina candidatul social-democratilor la prezidentiale.
Primarul Municipiului Bucuresti, Sorin Oprescu, a anuntat, la bilantul unui an de mandat, ca a instiintat firma Dalli Exim ca ii inceteaza contractul cu municipalitatea pentru parcarile din Bucuresti, la exact 11 luni dupa ce afimase ca a reziliat acest contract.
Ca Sorin Oprescu ar putea candida la prezidentiale e mai mult decat un zvon, este o certitudine. ... Sorin Oprescu ia in calcul o posibila candidatura la Presedintia Romaniei.
Se pare ca evenimentele din ultima perioada - criza, tensiunile din coalitie, balbele ministrilor, dar si ale presedintelui Traian Basescu, precum si recomandarile FMI - l-au determinat pe primarul Capitalei, Sorin Oprescu (foto), sa se decida in privinta candidaturii la cea mai inalta functie in stat.
In lupta pentru Cotroceni, independentul Sorin Oprescu va lua voturi atat de la candidatul PSD, Mircea Geoana, cat si de la presedintele in functie, Traian Basescu, prognozeaza istoricul si analistul politic Zoe Petre.
Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, a criticat lansarea primarului Capitalei Sorin Oprescu in cursa electorala pentru presedintia Romaniei. El il suspecteaza pe Oprescu ca are o intelegere cu Traian Basescu, pentru care, se pare, alearga in cursa electorala, a declarat fostul presedinte la Realitatea FM.
google-analytics.com