Daca e festival, se lasa cu atacuri politice. Ultimul vine de la Marian Vanghelie, care il numeste "loser" pe primarul Capitalei si "cata" pe Elena Udrea, ministrul Turismului. Marian Vanghelie nu il rateaza nici pe presedintele Traian Basescu, pe care il numeste "primul mincinos al tarii".
"Sorin Oprescu n-a fost bun, PSD-ul nu l-a pus pentru Primaria Capitalei. Faptul ca s-a victimizat si a castigat a fost un vot negativ la adresa PD-L-ului pe o perioada cat s-au vandut borduri foarte mult in Bucuresti si in toata Romania, dar nu se pune problema sa punem un loser", a spus Vanghelie.
Cand spune despre Primarul general Oprescu ca e loser - adica fraier - Vanghelie uita rolul pe care Oprescu l-a avut in propriul destin politic si uman al actualului primar al Sectorului 5.
Intrebat daca o place pe Elena Udrea, Vanghelie a raspuns: "Da, in general imi plac femeile, fac parte din categoria de barbati carora le plac femeile si nu barbatii".
Presedintele PSD Bucuresti a catalogat speech-ul Elenei Udrea din Parlament ca fiind "de cata", atunci cand s-a decis constituirea comisiei de ancheta, iar despre presedintele Basescu spune ca este "primul mincinos al tarii".