Candidatul PDL la Primaria Capitalei, Vasile Blaga, a declarat joi ca spera ca in campania din turul doi de scrutin sa se prezinte programe, iar referitor la eventuale atacuri a precizat ca se asteapta la orice, astfel ca nu are nici un fel de emotie.
Blaga a declarat ca, daca in primul tur dezbaterile au fost mai mult tehnice, "lumea apreciaza si pozitiile politice si trebuie tinut cont de parerea lor pentru ca, pana la urma, ei sunt cei care vor decide cine castiga alegerile". "Sper sa fie o campanie in care in primul rand sa ne putem prezenta programele, dar are si laturi clar politice, pentru ca batalia se duce intre partide politice in primul rand si nu numai intre candidati. Nu mai este nici un secret ca domnul Oprescu este sustinut de aproape intreg PSD-ul, desi am vazut cateva brese la cei cu care nu s-a inteles in ultimul timp", a aratat Vasile Blaga.
Acesta a mentionat ca inclusiv in declaratia publica de miercuri a lui Sorin Oprescu, pe de o parte acesta a criticat partidele, dar nu a zis nici un cuvant ca s-ar delimita macar o secunda de PSD. "Vreau sa il aud pe Sorin Oprescu spunand: 'Nu vreau sa ma sprijine PSD-ul, domnul Iliescu, domnul Mitrea, domnul Geoana si nu am nevoie de PSD!', si in momentul acela o sa incep sa cred ca este independent", a declarat Vasile Blaga.